Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    28. Rujan 2021. 09:41

Tina mislila da sam ti odgovorila 🤦‍♀️
    Mi smo u fazi ničega haha, trebamo dizat podove u 3 sobe i na kraju ćemo ipak i u hodniku polupati iako su pločice stavljene prošle godine :/ Žali Bože para, ali šta da radimo.
    Imamo još i hodnik cijeli zidove riješiti i stavljali bi nova vrata. Zapravo i nije tak neš puno posla, ali eto, nikak da se krene.
    Meni se već kosa diže i ne želim imati opet malo dijete i radove.. Kad mi je mala imala 10 mjeseci smo radili novu kupaonicu, muke Isusove. 4 tjedna nije bilo gotovo, ma koma.
    Tebi želim da se nastavi sve kak i ide, a to biranje stvari barem slatke muke u odnosu na majstore 🙈
    Meni evo upravo došao poštar i donio testove za trudnoću narulene u 5.mjesecu, dobro su se i sjetili ovi naši iz pošte 🤦‍♀️ hahaha

Milica.Kamilica
    28. Rujan 2021. 10:15

Čini mi se da danas ima dosta pregleda, ako nisam pobrkala. Sretno vam svima!
    Antonela, čestitke!
    Žene koje i dalje doje u trudnoći, kako ide kod vas? Ja više nisam sigurna cucka li moj samo onako da se uspava, je li se smanjila količina mlijeka zbog trudnoće, ili stvarno i dalje ima... Ne da mi se provjeravati. 😅

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• MarijanaMartin
    28. Rujan 2021. 12:13

Za prvo dijete stvarno nismo ništa kupili osim kolica i sjedalice. Kolica nismo koristili, samo se nosila. Nakon nekog vremena smo kupili nosiljke i pilates loptu, spasilo su nas. Robicu bi savjetovala ništa preko glave, sve nek se kopča sa strane. Moja je toliko vrištala kad bi joj "vukla" preko glave da bi na kraju odustala od presvlačenja. Bolje imati više za obući. Bljuca, slini, piški i kaka gdje got stigne,haha Mene zanima ima li tko iskustva s platnenim pelenama ali za novorođenče. Ja sam ih koristila od negdje 3-4 mjeseca i svakom bi preporučila, ali me zanima za baš male, da li se isplati dodatno uložiti i da li je uopće izvedivo?!?! Uglavnom kupnja stvari je jako individualno i ovisit će o vašem stilu život. Budite sigurni da će te kupiti barem jednu glupost koja vam neće trebati,haha ali za to postoji njuškalo 😋

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    28. Rujan 2021. 12:18

MarijanaMartin

Za prvo dijete stvarno nismo ništa kupili osim kolica i sjedalice. Kolica nismo koristili, samo se nosila. Nakon nekog vremena smo kupili nosiljke i pilates loptu, spasilo su nas. Robicu bi savjetovala ništa preko glave, sve nek se kopča sa strane. Moja je toliko vrištala kad bi joj "vukla" preko glave da bi na kraju odustala od presvlačenja. Bolje imati više za obući. Bljuca, slini, piški i kaka gdje got stigne,haha Mene zanima ima li tko iskustva s platnenim pelenama ali za novorođenče. Ja sam ih koristila od negdje 3-4 mjeseca i svakom bi preporučila, ali me zanima za baš male, da li se isplati dodatno uložiti i da li je uopće izvedivo?!?! Uglavnom kupnja stvari je jako individualno i ovisit će o vašem stilu život. Budite sigurni da će te kupiti barem jednu glupost koja vam neće trebati,haha ali za to postoji njuškalo 😋

Ja sam koristila platnene s malom, ali sam isto krenula sa 4 mjeseca njena tek. Mislim da ti se najviše isplati kupiti koji cover, imaš na aliju onih elfovih koji su super, a skroz okej koštaju i puniti tetrama. Te sve newborn veličine su obično do 7kg cca, a ono šta znaš, može puno ranije biti na knap.. Meni su neke znale odgovarat doslovno 3 tjedna i kak se udeblja, više ne 😂
    Ili da škicneš u onoj mpp grupi u prodajnom postu ako netko prodaje možda newborn milovie, one bi mogle biti zgodne, ali znaš da ih više ne proizvode pa eventualno nešto polovno uloviti. 

• Mjau
    28. Rujan 2021. 12:57

Cure bila na pregledu. Danas smo tek 5+2 pa se nije nista specijalno vidjelo. Osim HEMATOMA 😰 rekla mi da mirujem i propisala tri inekcije progesterona svaka na pet dana razlike. Uf nadam se da ce sve biti ok 😢 
    Da li se to nekoj desilo da ima hematom a da byde sve ok? Da li to nestane samo od sebe? Smeta li bebi? 

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

• Mjau
    28. Rujan 2021. 12:58

Ja sam se toliko tamo prepala i toliko drhtala da je nista nisam pitala  😰😰😰😰 uf sva sam bila van sebe. Imamo pregled za deset dana opet

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

TiNa
    28. Rujan 2021. 13:14

Arsancres

Tinamislila da sam ti odgovorila 🤦‍♀️
    Mi smo u fazi ničega haha, trebamo dizat podove u 3 sobe i na kraju ćemo ipak i u hodniku polupati iako su pločice stavljene prošle godine :/ Žali Bože para, ali šta da radimo.
    Imamo još i hodnik cijeli zidove riješiti i stavljali bi nova vrata. Zapravo i nije tak neš puno posla, ali eto, nikak da se krene.
    Meni se već kosa diže i ne želim imati opet malo dijete i radove.. Kad mi je mala imala 10 mjeseci smo radili novu kupaonicu, muke Isusove. 4 tjedna nije bilo gotovo, ma koma.
    Tebi želim da se nastavi sve kak i ide, a to biranje stvari barem slatke muke u odnosu na majstore 🙈
    Meni evo upravo došao poštar i donio testove za trudnoću narulene u 5.mjesecu, dobro su se i sjetili ovi naši iz pošte 🤦‍♀️ hahaha

Znam kak ti je i razumijem te sto ne zelis imat radove i malu bebu. Cekali smo ove ga glazure, nadam se da bu sad islo lakse jer ce ostalo sve muz. Od podova samo nek se malo sve posusi. To kad krenes nikad kraja. Mi smo sad bez kupaone i bez dnevne i bez svega a zamisli da je beba. Uzas 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    28. Rujan 2021. 13:16

Ej Curke ja sam danas vadila tsh i guk tolko me strah da mi ne dode veliki guk da uzas. Ocu li vidjet nalaz na e gradani? Jer je salju mailom. To mi je rekla i prosli put. Prosli put sam vidjela Al sad ne vidim ni da je uputnica a izvadila sam nije vrag da vidi samo moja dr??? Nemoze bit jel da? 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Maya34
    28. Rujan 2021. 13:19

Evo i mene s pregleda. Sve je oke 😊 beba odgovara 15+1, a po njegovom sam 15+4 🥰 I spol još ne znam, beba spavala okrenuta leđima i nije mogao vidjeti 🤷🏻‍♀️
    Dobila sam i nalaz za probir
    T21 1:4460
    T13/18 1:10000
    Dobni 1:290
    Idući pregled je 26.10.

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tonka341
    28. Rujan 2021. 13:23

Milica.Kamilica

Čini mi se da danas ima dosta pregleda, ako nisam pobrkala. Sretno vam svima!
    Antonela, čestitke!
    Žene koje i dalje doje u trudnoći, kako ide kod vas? Ja više nisam sigurna cucka li moj samo onako da se uspava, je li se smanjila količina mlijeka zbog trudnoće, ili stvarno i dalje ima… Ne da mi se provjeravati. 😅

Ja jos dojim, odustala sam od odvikavanja za sad 🤣, racunam da ce mozda stvarno sam odbiti kad mlijeko promjeni okus. A ne znam i meni se cini da ga je nekako manje, ali mom sisavcu to za sad ne smeta, i da bradavice mi znaju biti bas osjetljive 😏.
    Sretno svima na pregledima danas! 

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.