Cure dobila sam veceras nalaze nifty-a, mozemo ocekivati zdravu curku💜 evo i bas danas kada mi je 10 godisnjica braka,nema ljepseg poklona🥰sretna i zahvalna…
Čestitke na zdravoj curici i godišnjici braka!!!🥳🥳🥳
kad ste saznale da ste trudne nakon koliko ste isli na prvi pregled 🙂
7 tjedana..Dobro jutro 😏
Evo nocas smo saznali da sam ipak rotu pobrala iz bolnice,,tata i moj J povracaju cijelu noc 😪😪 pitam se ima li kraja,jos me mama nije htijela buditi pa je cijelu noc bila uza njega jer zna da ce me to isto sigurno docekati i sa N 😥
Omerta evo sad sam saznala kad ti nitko ne zna reci unatoc i krvnoj slici
Ajme užas.. Baš mi je žao.. Satralo vas pošteno.Meni je to bojazan isto da mi najmlađa ne pokupi u vrtiću ili negdje, a i mi svi skupa s njom..
Užasavam se tih rigoleta.
Hvala puno Omerta🥰
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Nisam dva dana otvarala forum, a baš ste se lijepo raspisale 😁
Nisam zapamtila tko nam je novi pa dobro došle sve nove 🙂 a bome nisam zapamtila niti tko je saznao spol bebe pa čestitam svima koje su bile na pregledima i drago mi je da je svima sve oke 😊😊
-
Mene opet mučnina zaj... 😤 I počela sam osjećati neku bol/nelagodu u stidnoj kosti, ne znam jel to tako mora.. 😐 jedva čekam pregled u utorak....
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ja svježe napunila 30 prije koji tjedan, prvu curicu rodila s 27.
Meni je to komentiranje tako neukusno uopće, šta itko ima zadirati u nečije odabire. Odlučila se neka sa 20 ili 40 za dijete, čija je to stvar? Kao da će ga ti dušebrižnici odgajati i čistiti pelene.. Ma daj. Ljudima ionako niš ne odgovara, vječno pametuju. Ak si mlađa, onda kao di si požurila, ako imaš preko 25 onda je spika šta čekate, a za sve iznad 30 je ono pa već vam je odavno vrijeme. Da ne govorim o onom društvenom fenomenu trećeg djeteta, valjda svaki par netko pita jel to treće bilo planirano i željeno. Jebote dokle seže ljudska glupost. To valjda da se zadovolje sve društvene norme, dvoje djece vrh i to idealno ako su i cura i dečko, onda kao imaš sve 😂
Ako ne daj Bože drugo bude isti spol kao i prvo onda kreću komentari joj moraš sad još jedno da imate i dečka ili moraš još jedno da bude curica bar jedna.
Meni se kosa diže kad samo pomislim hahah
Slazem se. Imam 33 i sad cu tek rodit prvo dijete. Od 25te slusam kaj se jos nisi Udala,bit ces stara kad bus rodila. Kaj cekas. Ovo ono. Kaj koga briga.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ja svježe napunila 30 prije koji tjedan, prvu curicu rodila s 27.
Meni je to komentiranje tako neukusno uopće, šta itko ima zadirati u nečije odabire. Odlučila se neka sa 20 ili 40 za dijete, čija je to stvar? Kao da će ga ti dušebrižnici odgajati i čistiti pelene.. Ma daj. Ljudima ionako niš ne odgovara, vječno pametuju. Ak si mlađa, onda kao di si požurila, ako imaš preko 25 onda je spika šta čekate, a za sve iznad 30 je ono pa već vam je odavno vrijeme. Da ne govorim o onom društvenom fenomenu trećeg djeteta, valjda svaki par netko pita jel to treće bilo planirano i željeno. Jebote dokle seže ljudska glupost. To valjda da se zadovolje sve društvene norme, dvoje djece vrh i to idealno ako su i cura i dečko, onda kao imaš sve 😂
Ako ne daj Bože drugo bude isti spol kao i prvo onda kreću komentari joj moraš sad još jedno da imate i dečka ili moraš još jedno da bude curica bar jedna.
Meni se kosa diže kad samo pomislim hahah
Slazem se. Imam 33 i sad cu tek rodit prvo dijete. Od 25te slusam kaj se jos nisi Udala,bit ces stara kad bus rodila. Kaj cekas. Ovo ono. Kaj koga briga.
Da, te izjave su još jadnije. Moja frendica je dobila prvo dijete sa 40, drugo sa 42. Jednostavno nije ranije upoznala osobu s kojom bi imala djecu i to je to. Ja ne znam koliko je ona glupih komentara dobila kad u išli na drugo dijete, kao bit će najstarija mama na roditeljskom..a najtužnije je što joj je nedavno mala došla iz vrtića plačući i rekla da joj je jedna curica rekla da ima staru mamu i da će njena mama peva umrijeti za razliku od drugih. Daj me nemoj.. To je pokupila iz kuće, vjerojatno od svojih roditelja koji su jedni od te ekipe koja upućuje glupa pitanja i takve komentare. Dno dna.
Valjda bi svi trebali s max 25 već svu djecu izroditi da bi eto zadovoljili društvene norme 🙄
Cure dobila sam veceras nalaze nifty-a, mozemo ocekivati zdravu curku💜 evo i bas danas kada mi je 10 godisnjica braka,nema ljepseg poklona🥰sretna i zahvalna…
Čestitam drago mi je da je sve odlično ❤️
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Pozdrav cure,oprostite šta upadam,bila sam na ovoj temi u početku ali nije dobro završilo.
Aktivna sam sada na temi želim bebu ali svratim i tu da vidim kako ste :)
Popratila sam neki dan da je netko pisao da je bio na Vrh Vrhovec i dobio plan prehrane i neke upute ,mislim da Posvuduša…nemogu sada nać dal' je učitala sliku ili ne,pa ako bi bila dobra da ponovi..
Hvala puno i želim vam svima mirne i uredne trudnoće 🍀💞
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure kako da postavim ovaj stiker u opisu? Meni se pojavljuje kao cisti tekst ne kao slika
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Evo ga, jelovnik i upute oko namirnica
https://ibb.co/mS5Qbw2
https://ibb.co/x7DL3P8
https://ibb.co/DYPnZN6
https://ibb.co/4K1r8cG
Hvala puno :)
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure kako da postavim ovaj stiker u opisu? Meni se pojavljuje kao cisti tekst ne kao slika
Save,forums,pseudoHTML i taj link kopiraj pa zaljepi😊
Evo sam uspjela 😊 hvala ❤️
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Ma ovaj šećer nakon jela do 6.4 je i više nego oke... ali progovorit ću na rit, ovaj popis jela u trudnoći...preporuka nepasteriziranih sireva (feta, parmezan i mozzarela) te margarin (?!) konzervirana tuna (nisam a priori protiv tune, ali bolja mi je opcija fini tuna-odrezak nego tajlandski i vijetnamski komadići)...
jednako parizeru i hrenovkama u bolnici #nemrem
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji