Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariina1106
    25. Rujan 2021. 17:10

Dubrovčanka hvala ti na utjesi - puno mi znaci. Prepala sam se jako ali me muž smirio i nadamo se najboljem. 🥰

• hana123
    25. Rujan 2021. 17:24

Pozdrav trudnice i buduce majke!
    Nakon 10 dana kasnjenja danas mi je test pokazao pluscinu. ☺️ Danas je ravno 6 tjedana od zadnje menstruacije. Nije planirana trudnoca ali smo presretni. ♥️
    Zanima me kad su počeli Vasi prvi simptomi i koji su bili? Ja trenutno nemam niti jednog i to me plasi. Na pregled idem tek sljedeći petak. Molim vas vase savjete i odgovore.
    P.S. pisala sam i na temi pusenje u trudnoći pa ako ima koja zena da je pusila prije i tijekom trudnoće da mi tamo odgovori. 

Hvala puno i sretno svima!

MarTo
    25. Rujan 2021. 17:28

Dubrovčanka

Jel Tsh 3.15 ok? Meni ništa nije jasno

U prvom tromjesečju kod trudnica je ok sve ispod 3, a u drugom ispod 2,5. Meni je bio 3,3 pa mi je rekao da ponovim nalaz i ako bude isti da će mi uvesti laganu terapiju. Ponovljeni je bio 2,8 tako da nije bilo potrebe za uvođenjem terapije. U 15. tjednu moram ponoviti pa ćemo vidjeti za dalje.

🕺34g
    💃 32g
    1🤰🏽 24.03.2022.
    Clearblue + (1.8.)
    Beta HCG + 88.000 (9.8.)
    1. pregled (18.8.) ❤️
    2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
    PreMama Duo
    3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
    4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%

alena1
    25. Rujan 2021. 17:56

hana123

Nakon 10 dana kasnjenja danas mi je test pokazao pluscinu. ☺️ Danas je ravno 6 tjedana od zadnje menstruacije. Nije planirana trudnoca ali smo presretni. ♥️
    Zanima me kad su počeli Vasi prvi simptomi i koji su bili? Ja trenutno nemam niti jednog i to me plasi. Na pregled idem tek sljedeći petak. Molim vas vase savjete i odgovore.
    P.S. pisala sam i na temi pusenje u trudnoći pa ako ima koja zena da je pusila prije i tijekom trudnoće da mi tamo odgovori.

Cestitam 
    Ja sam pusila ne previse najvise 5 cig.dnevnoo sad ne pusim nikako ne mogu smrde mi Sunasce mi je rekla da se nesmiju naglo ostaviti ako se ne varam ali ja sam unazad 2 tj. Samo polako smanjivala zbog rog gadjenja i sad uopce ne pusim muka mi je od nji nadam se da nisam nesto pogresno uradila ako sam samo tako prestala 😃😃 jer znam sa su rekli da se ne smije naglo 😬 i ja sam danas 6+4 t. Uznasno mi je muka na sve jedem i gadi mi se ali nesto pojesti moram 

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

alena1
    25. Rujan 2021. 19:27

Sunašce83

alena1

hana123

Cestitam
    Ja sam pusila ne previse najvise 5 cig.dnevnoo sad ne pusim nikako ne mogu smrde mi Sunasce mi je rekla da se nesmiju naglo ostaviti ako se ne varam ali ja sam unazad 2 tj. Samo polako smanjivala zbog rog gadjenja i sad uopce ne pusim muka mi je od nji nadam se da nisam nesto pogresno uradila ako sam samo tako prestala 😃😃 jer znam sa su rekli da se ne smije naglo 😬 i ja sam danas 6+4 t. Uznasno mi je muka na sve jedem i gadi mi se ali nesto pojesti moram

Khm🤓a sto si pogresno napravila ak si ih ostavila😂. Pa to je super. Nema ih ni kod mene vise,cim osjetim dim zeludac mi je u grlu.

Od kud znam 😀😀😀

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

• _Katja_
    25. Rujan 2021. 21:30

Bok svima,
    Ja sam isto u prošloj trudnoći trebala uzimati Heferol od početka, ali sam povraćala od njega pa sam uzela druge tablete, Kendural C. Od njih mi je bilo lakse, možda da probaš zamijeniti…
    Pij sok cikla, mrkva, jabuka, dodaš malo limuna, bude skroz ok. Ja sam to jela i na salatu, naribas sve i začinis kako voliš, to mi je još bolje 😊
    Čuvaj se i sretno, bit će sve ok 😊

• _Katja_
    25. Rujan 2021. 21:33

_Katja_

Bok svima,
    Ja sam isto u prošloj trudnoći trebala uzimati Heferol od početka, ali sam povraćala od njega pa sam uzela druge tablete, Kendural C. Od njih mi je bilo lakse, možda da probaš zamijeniti…
    Pij sok cikla, mrkva, jabuka, dodaš malo limuna, bude skroz ok. Ja sam to jela i na salatu, naribas sve i začinis kako voliš, to mi je još bolje 😊
    Čuvaj se i sretno, bit će sve ok 😊

Mariina1106 na tvoju poruku sam se referirala, ne znam gdje je nestao citat 🤷🏻‍♀️

• MarijanaMartin
    25. Rujan 2021. 21:47

Dubrovčanka

…meni nije jasno ponašanje od Gina…

Imaš dva izbora: vjerovati mu da zna što radi ili ga promijeniti. Znam da je teško donijeti odluku, jer sam i sama stalno u toj dilemi. Moja meni ne ulijeva povjerenje jer imamo oprečna mišljenja oko korone ( nije cijepljena i ne nosi masku) pa si mislim da i za ostale stvari baš ne donosi razumne odluke. Zato stalno propitkujem njene odluke. 
    Ali nemaš razloga toliko jako se živcirati da bi plakala. (Jedino ako su hormoni, pa plaćemo na sve. ) Većina cura i tak dobije praćenje, znači ništa posebno, samo još 100 odlazaka doktoru nepotrebno. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Hukica
    25. Rujan 2021. 22:20

laleee

kad ste saznale da ste trudne nakon koliko ste isli na prvi pregled 🙂

U 8 tj.. 

Prva trudnoća
    Zadnja M 12.6
    10.7 ➕
    Prvi pregled 11.8
    Kuca❤️
    Sljedeći pregled 2.9
    Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
    Termin poroda 20.3.2022

aarauch
    25. Rujan 2021. 22:43

Dubrovčanka

Sunašce hvala ti šta me tješiš. Danas sam proplakala od brige jel sve ok? I hoće li sve bit ok? Jer čitam svašta o utjecaju štitnjače na plod. Sutra idem na put pa ću kad se vratim ići privatno u lab vaditi sve i onda endokrinologu jer sam baš sam uznemirena i ni meni nije jasno ponašanje od Gina. Vidim da sve pričate o tsh,a meni nijednom ni spomenut 😌

Draga,nemoj uopce brinuti jer je to sve prihvatljivo,ja imam Hashimoto,cvorove na stitnoj i antitijela preko 1000 i opet sam iznijela trudnoce i rodila zdrave bebe ali ti svakako da budes mirna napravi sve te pretrage i vidjet ces da je sve ok😉 

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.