Hukicaprva trudnoća 6plus5 ta nije bila uspješna. Radi toga sam drugu morala ići čim sam saznala da popratimo.
U svakom slučaju uvijek sam za pregled sa sedam tjedana jer mislim da sve ranije ženi radi stres
Da slažem se.. Ja sam mislila kak bum odma na redu kao ono trudna sam, a kad ono nemože nemogu me primiti prije i još k tome sam išla na more i vratila se radi pregleda ranije, ali doćekat taj prvi pregled a i svaki sljedeći traje ko ciijela vječnost.. I naravno briga dali je sve uredu..
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Cure dobila sam veceras nalaze nifty-a, mozemo ocekivati zdravu curku💜 evo i bas danas kada mi je 10 godisnjica braka,nema ljepseg poklona🥰sretna i zahvalna…
Čestitke na zdravoj curici i godišnjici braka!!! 🥳🥳🥳
kad ste saznale da ste trudne nakon koliko ste isli na prvi pregled 🙂
Dobro jutro 😏
Evo nocas smo saznali da sam ipak rotu pobrala iz bolnice,,tata i moj J povracaju cijelu noc 😪😪 pitam se ima li kraja,jos me mama nije htijela buditi pa je cijelu noc bila uza njega jer zna da ce me to isto sigurno docekati i sa N 😥
Omerta evo sad sam saznala kad ti nitko ne zna reci unatoc i krvnoj slici
Ajme užas.. Baš mi je žao.. Satralo vas pošteno. Meni je to bojazan isto da mi najmlađa ne pokupi u vrtiću ili negdje, a i mi svi skupa s njom..
Užasavam se tih rigoleta.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
U kojem položaju spavate? svugdje čitam da se ne preporuča ležati na leđima, a da li to samo u visokom stupnju trudnoće ili općenito kad si trudna? ja se stalno namještaj da spavam na boku, ali se uvijek nađem na leđima kad se probudim u noći..
Dubrovčanka ma odi obaviti privatno tih par pretraga i prokomentiraj nalaze sa endokrinologom tamo i sigurno ćeš biti puno smirenija nego da se ovako grizeš i razmišljaš. Bolje provjeriti pa da te nečija stručna riječ umiri i objasni ti ipak puno bolje od dr. googla :D
Nove curke dobrodošle :)
Ja sam u prvoj trudnoći bila na pregledu sa 6+3, u drugoj 7+3..oba puta mi se već čulo srce, ali svakako mislim da je i poželjnije oko 7 tjedna pa i 8 jer stvarno ovo sve prije može biti nedorečeno ako niste sigurne kad je točno bila ovulacija pa implantacija itd.. Kasnije je situacija kristalnija i manje su šanse za sekiranja.
Hana123 mi smo tu negdje 🙂 ja sam danas 5+4 i nemam nikakve simptome osim malo umora i brže se zadisem.. mene je to isto nekidan mučilo pa su mi cure rekle da je i to ok. Koliko si ti točno tjedana i da li si zakazala prvi pregled?
Alena1 Mi smo razlika točno tjedan dana 🙈 kako se osjećaš?
Dobro se osjecam ali muka mi je na sve to me najvise pati jer mi se sve gadi 🤣 ostalo je sve uredu hvala bogu moze se izdrzati ali ove mucnine i ne bas
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Cure nism bas aktivna na forumu ali evo da se prijavim 😊
Mi smo tacno izmedju proleca i ljeta - danas smo 5+1 prema menst.
Juce sam imala bolove kao kad dobijem pojacane dosta i to u toku kretanja. Cim legnem ili sjednem bude sve ok. Da li je to normalno? 😢 Planiram da idem na pregled sa skoro 7tt a vec se razmisljam da odem naredne nedelje...
Inace ne mirujem i nisam taj tip. Legnem po sat dva dnevno. Ostatak sam u kretanju. Nista specijalno kucni poslovi
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Cure nism bas aktivna na forumu ali evo da se prijavim 😊
Mi smo tacno izmedju proleca i ljeta - danas smo 5+1 prema menst.
Juce sam imala bolove kao kad dobijem pojacane dosta i to u toku kretanja. Cim legnem ili sjednem bude sve ok. Da li je to normalno? 😢 Planiram da idem na pregled sa skoro 7tt a vec se razmisljam da odem naredne nedelje…
Inace ne mirujem i nisam taj tip. Legnem po sat dva dnevno. Ostatak sam u kretanju. Nista specijalno kucni poslovi
Dobrodosla i cestitam🤗❤.
Bolovi lagani bez sukrvice su normali radi istezanja maternice…
A za pregled,s obzirom na tvoj potpis,mozda da ipak odes ranije…
Hvala.. Daj boze da ovdje i ostanem na ovoj temi 😊
Zvacu sjutra ginekologa pa dako mi zakaze. Ove nedelje. Pa cu kod mpo dr u 7oj
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
Drage ženice pitanje za sve koje ste radile Nifty i koje ga tek planirate raditi.
Zašto ste se odlučile na taj test? Muž i ja se još premišljamo i više naginjemo da ga ne radimo. Imamo osijećaj da bi samo bila cijelu trudnoću pod stresom kad bi znala da ima nekih problema. Možete li podijelito vaša iskusta sa mnom? 😊😊
Ja cu 100% raditi Nifty ako bebica odluci da ostane sa mamom. 😊 Jos mi je rana trudnoca.
A zasto Nifty? Vecina cura iz mog okruzrnja ga je radila a i mi u Crnoj Gori nemamo neki izbor. Imamo Qufalified, Harmony i Nifty. Q je najskuplji makar je kod nas 200e skuplji od Nifty. H je bezznacajno jeftiniji. N i Q provjeravaju bas iste stvari. Dok H ima manji dijapazon provjera.
1994god. Bez jajovoda
Drage ženice pitanje za sve koje ste radile Nifty i koje ga tek planirate raditi.
Zašto ste se odlučile na taj test? Muž i ja se još premišljamo i više naginjemo da ga ne radimo. Imamo osijećaj da bi samo bila cijelu trudnoću pod stresom kad bi znala da ima nekih problema. Možete li podijelito vaša iskusta sa mnom? 😊😊
Ja sam radila Nifty kako bih bila mirnija tijekom trudnoće i spremna u slučaju nekih problema. Osobno sam mislila da će mi biti lakše znati unaprijed i pripremiti se koliko je god moguće. Imala bih vremena da si posložim sve u glavi i da se informiram što je više moguće o problemu.
Nalaz je uredan, a u međuvremenu sam našla sto drugih stvari oko kojih ću se brinuti ali ajd tješi me da imam bar jednu manje na pameti. 😀
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Arsancres, hvala ti što se sjetiš, 😘 tu sam, prelistam, samo sam bila u poslu ova dva tjedna i još ovaj mali mrcko... Navečer samo legnem ko klada. I baš kontam ovo što je pisala Marijana, pa kako ću ja s dvojicom!!?? Još ja sad ne radim (samo honorarno od kuće)... Divim se ženama koje rade i stižu sve s djecom.
Tejuška, hvala na brizi, sve je u redu. Nadam se da se kod tebe situacija popravlja i da ste bolje. Svaka ti čast!
Bila na pregledu, bebica tjedan dana veća od računanja po amenoreji. Kaže doturica Oo, bit će dugonog. Dobila sam sličicu.
Katsy, ja se sinoć kasno probudila skoro bez daha i baš sam duboko disala, nikako se nadisati... I onda skontam da sam vjerojatno dugo spavala na leđima. To mi je bilo i u prošloj trudnoći. Znači, već mi sada smeta oko 17. tjedna. Tako nekako tijelo nam samo dadne do znanja... Ne moraš se tjerati spavati na lijevom boku, uživaj dok možeš u svom položaju. Poslije ćeš moći samo u jednom. 😅
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji