Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    24. Rujan 2021. 22:58

aarauch

Cure dobila sam veceras nalaze nifty-a, mozemo ocekivati zdravu curku💜 evo i bas danas kada mi je 10 godisnjica braka,nema ljepseg poklona🥰sretna i zahvalna…

Joj super!!! Čekaj, tebi su doktori rekli da postoji velika vjerojatnost, jel da? Ma užas, koliko si se živcirala. Juhuuu curka dolazi!😊

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

CoKSa
    24. Rujan 2021. 23:02

Evo me, pratim vas, nista za prijavit. 
    Izgleda da sam najmlada, 26 i trece na putu. Recite mi da sam luda😁😁 
    19 tjedan, i evo uopce bebu jos ne osjetim. Prve dvije trudnoce 15 i 16 tjedan, i tad mi je posteljica bila straga, izgleda da je sad naprijed. 

• laleee
    24. Rujan 2021. 23:09

kad ste saznale da ste trudne nakon koliko ste isli na prvi pregled 🙂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Rujan 2021. 23:38

Martie30, na početku trudnoće je malac često jako nisko, i moj je blizu ušća. Kako trudnoća odmiče, u većini slučajeva se diže prema gore. Nema razloga za vjerovati da neće i tebi. Ako se ne bude dizala, budeš mirovala.
    Čestitam na pišulincu 

Mariina1106, dok je smeđi iscjedak, dobro je. To je stara krv.

aarauch, čestitam na princezici  

💔💔💔

CoKSa
    25. Rujan 2021. 02:32

laleee

Ja sa 9 tjedana 

• laleee
    25. Rujan 2021. 06:56

CoKSa

laleee

Ja sa 9 tjedana

pa malo mi bilo cudno kada mi je rekla tek za mjesec dana prvi pregled, i kada nekom kazem svi se cude, a to mi je prva trudnoca pa nisam bas u tome da znam sve 😁😊

Tejuska♡
    25. Rujan 2021. 07:28

Dobro jutro 😏
    Evo nocas smo saznali da sam ipak rotu pobrala iz bolnice,,tata i moj J povracaju cijelu noc 😪😪 pitam se ima li kraja,jos me mama nije htijela buditi pa je cijelu noc bila uza njega jer zna da ce me to isto sigurno docekati i sa N 😥 
    Omerta evo sad sam saznala kad ti nitko ne zna reci unatoc i krvnoj slici

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    25. Rujan 2021. 07:28

aarauch

Cure dobila sam veceras nalaze nifty-a, mozemo ocekivati zdravu curku💜 evo i bas danas kada mi je 10 godisnjica braka,nema ljepseg poklona🥰sretna i zahvalna…

Ceeestitke draga ♥️♥️ 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    25. Rujan 2021. 08:31

Dubrovčanka

Jel koja od vas ima kao neki vodenkast iscjedak? Meni jutros nešto malo bilo pomiješan s normalnim. Doduše možda je od onog gela jučer jer mi je gledao cerviks 😅

Ja sam imala isto,mislila sam da mi plodna voda curi 😶 ali samo eto iscjedak takav💁‍♀️ 
    Sad je jadnicak zaspao,jucer su me zvali iz bolnice za 11.10 da ide vaditi tonzile,reko ali on je na antibiotiku,a onda ne moze jer do tada nece ozdraviti,jos me i to ceka kad eto ozdravi 😥

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Rujan 2021. 09:04

Jutro mamasite 🌸
    Aarauch cestitam na curici!
    Ja sam odigrala eurojacpot ali sam samo 1 broj pogodila 🙈
    Uzivajte curke u lijepom i suncanom vikendu ☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.