Cure dobila sam veceras nalaze nifty-a, mozemo ocekivati zdravu curku💜 evo i bas danas kada mi je 10 godisnjica braka,nema ljepseg poklona🥰sretna i zahvalna…
Joj super!!! Čekaj, tebi su doktori rekli da postoji velika vjerojatnost, jel da? Ma užas, koliko si se živcirala. Juhuuu curka dolazi!😊
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Evo me, pratim vas, nista za prijavit.
Izgleda da sam najmlada, 26 i trece na putu. Recite mi da sam luda😁😁
19 tjedan, i evo uopce bebu jos ne osjetim. Prve dvije trudnoce 15 i 16 tjedan, i tad mi je posteljica bila straga, izgleda da je sad naprijed.
Martie30, na početku trudnoće je malac često jako nisko, i moj je blizu ušća. Kako trudnoća odmiče, u većini slučajeva se diže prema gore. Nema razloga za vjerovati da neće i tebi. Ako se ne bude dizala, budeš mirovala.
Čestitam na pišulincu
Mariina1106, dok je smeđi iscjedak, dobro je. To je stara krv.
aarauch, čestitam na princezici
💔💔💔
kad ste saznale da ste trudne nakon koliko ste isli na prvi pregled 🙂
Ja sa 9 tjedana
kad ste saznale da ste trudne nakon koliko ste isli na prvi pregled 🙂
Ja sa 9 tjedana
pa malo mi bilo cudno kada mi je rekla tek za mjesec dana prvi pregled, i kada nekom kazem svi se cude, a to mi je prva trudnoca pa nisam bas u tome da znam sve 😁😊
Dobro jutro 😏
Evo nocas smo saznali da sam ipak rotu pobrala iz bolnice,,tata i moj J povracaju cijelu noc 😪😪 pitam se ima li kraja,jos me mama nije htijela buditi pa je cijelu noc bila uza njega jer zna da ce me to isto sigurno docekati i sa N 😥
Omerta evo sad sam saznala kad ti nitko ne zna reci unatoc i krvnoj slici
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure dobila sam veceras nalaze nifty-a, mozemo ocekivati zdravu curku💜 evo i bas danas kada mi je 10 godisnjica braka,nema ljepseg poklona🥰sretna i zahvalna…
Ceeestitke draga ♥️♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jel koja od vas ima kao neki vodenkast iscjedak? Meni jutros nešto malo bilo pomiješan s normalnim. Doduše možda je od onog gela jučer jer mi je gledao cerviks 😅
Ja sam imala isto,mislila sam da mi plodna voda curi 😶 ali samo eto iscjedak takav💁♀️
Sad je jadnicak zaspao,jucer su me zvali iz bolnice za 11.10 da ide vaditi tonzile,reko ali on je na antibiotiku,a onda ne moze jer do tada nece ozdraviti,jos me i to ceka kad eto ozdravi 😥
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro mamasite 🌸
Aarauch cestitam na curici!
Ja sam odigrala eurojacpot ali sam samo 1 broj pogodila 🙈
Uzivajte curke u lijepom i suncanom vikendu ☀️
Sortiraj odgovore
Najstariji