Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hukica
    24. Rujan 2021. 11:17

posvudusa

Ženice, koliko imate godinica?
    Ja imam 28, svi kažu bilo ti je i vrijeme da kreneš radjati 🙄

27..prije 3 godine je šogorica rodila pa prijateljica pa svi ono kaj se čeka, nebumo mi pravili djecu kad drugi hoće nego kad mi odlučimo,mi odlučili i hvala bogu primilo se iz prve 🥰

Prva trudnoća
    Zadnja M 12.6
    10.7 ➕
    Prvi pregled 11.8
    Kuca❤️
    Sljedeći pregled 2.9
    Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
    Termin poroda 20.3.2022

Tejuska♡
    24. Rujan 2021. 11:44

Dubrovčanka

Šta je ovo zna li tko ? Dole ispod preporuke?
    https://ibb.co/82BxXBd

Mjere bebice 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Rujan 2021. 13:02

Sunašce83

Dubrovčanka

Sunašce uzdam se svakako u nifty. Ne brini. ❤️

Hvala,srceko si❤. Moram se i ja pouzdati u nifty.

Nifty je točniji od UZVa. Tako da je to dobro. 

💔💔💔

• katsy
    24. Rujan 2021. 13:22

da li često morate vaditi krv? ja sam do sad samo 1 vadila u 6 tt (nalaz bio skroz uredan), sada sam u 12 tt. Imam pregled za 2 tjedna.

Arsancres
    24. Rujan 2021. 14:11

Katsy, ja sam vadila odmah na početku, 7tt mislim ili 8tt, u biti nakon prvog pregleda. Znam da sam u prvoj trudnoći vadila 3 puta sveukupno. Tako ću vjerojatno i sada. Idući puta oko 20tt i onda pred kraj sam opet morala, u 37tt. Ja sam bila kod svog ginekologa do 38 tjedna, onda sam išla tek u bolnicu pa sam imala još svježi nalaz taman prije TA. I tamo sam opet vadila na zadnjoj kontroli, ali koliko sam shvatila da je to dio protokola, odmah po dolasku u TA vade krv da imaju stanje stvari za epiduralnu ili neke zahvate koji su mogući, tak je meni dr. rekao. 

Martie30
    24. Rujan 2021. 15:18

Da javim da nam stiže pišulinac💙😅
    Cure ima li koja od vas placenta previa ili kako se već zove, ugl. posteljica je na ušću maternice i po njihovom trebala bi ići prema gore kako trudnoća raste, a ako se ne bude dizala već mi je sad rekla da prirodnim putem porođaj nije moguć nego ću trebati na carski. 😬

🙋‍♀️ 30y 👨🏻‍🦱 31y
    Pokušavamo od 4.'21.
    💊 Novalac ( od pocetka planiranja)
    Zadnja menga 6.6.'21
    ➕ 8.7.'21
    🩸12.07.'21 Beta Hcg = 1471, 6
    🩺 22.07.' 21 - 1.pregled ❤️kuca, 6+1t
    18.08. Hitni pregled žutosmeđi(svijetlosmeđi) iscjedak - Duphaston tabl. 3x1 - mirovanje
    1.9. ❤️rukice plešu, 5.35 cm, 12t+2
    8.9 kombinirani probir - nizak
    23.9 uzv - 💙 stiže
    27.10. 319g
    29.11. Zadak, 748g
    Termin 13.03.2022

Tejuska♡
    24. Rujan 2021. 15:33

Martie30

Da javim da nam stiže pišulinac💙😅
    Cure ima li koja od vas placenta previa ili kako se već zove, ugl. posteljica je na ušću maternice i po njihovom trebala bi ići prema gore kako trudnoća raste, a ako se ne bude dizala već mi je sad rekla da prirodnim putem porođaj nije moguć nego ću trebati na carski. 😬

Meni su to s N rekli ali se oko 15tt to povuklo malo iznad i vise nije bilo opasnosti,ali ti si to vec prosla taj tjedan🙄tako da ne znam sta bi ti tocno rekla..I carski je porod,bitno da ste oboje dobro nakon svega.Cestitke na deckicu😍💙

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Mariina1106
    24. Rujan 2021. 16:14

Hvala na odgovorima na prethodna pitanja ali ne znam zašto ne mogu citirati kada sam na mobitelu. Naravno, imam još je do pitanje. Ja sam sutra točno 8 tjedana trudna a u ponedjeljak sam završila na hitnoj zbog krvarenja (smeđi iscjedak) i dobila sam Utrogestan 3x1 na dan i mirovanje. Već od prije imam hematom ali tek sad sam na mirovanju. Međutim imala sam smeđi isjedak u pon i jako jako malo u utorak da bi mi se danas ponovio isto u manjoj količini. Cijelo vrijeme imam blage bolove doktor na hitnoj je rekao da je to normlano i da veliki broj trudnica krvari ali sada me brine sto sam ponovo imala smeđi iscjedak a pregled imam u cet idući. Trebam li se brinuti?

• Mariina1106
    24. Rujan 2021. 16:42

Poslala sam mail jer ga na telefon ne mogu dobiti pa se nadam odgovoru s obzirom da je sutra vikend. Jako me strah od početka trudnoće imam neki problem pa nikako da se sve smiri i da sam mirna

• Mariina1106
    24. Rujan 2021. 17:05

Pričekati ću da mi odgovori doktor ako ne odgovori onda ću zvat bolnicu. Hvala na savjetu ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.