Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    18. Rujan 2021. 18:10

Cure, super su mi ovi hormoni. Gledam CMC i plačem kao kišna godina. Haha prije nekoliko dana na onu neku pjesmu od Severine o sinu,haha a sad Ivan Zak,haha inače to ne slušam ali sad me uništava,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    18. Rujan 2021. 20:08

posvudusa

Šta vi pijete za glavobolju? Nikad me glava ne boli ali evo zadnjih 3h ne mogu ustati koliko me rastura…
    Imam Lekadol 1000 , piše da je za trudnoce ali razmišljam da možda samo pola popijem?

Ja popijem pola neofena od 200 ili cijeli jer me nenormalno boli, meni lekadol ne pomaže, ništa na bazi paracetamola. Ibuprofen je dopušten i 1. I 2. Tromjesečju, a u 3. ne.. Ali kao uvijek se preferira paracetamol kao prvi odabir, ali kod mene uzalud. 
    Prvo sam se znala tak mučiti, sve kao da ne uzimam lijekove, ali ma nema šanse, popijem sad odmah i bar mi prođe. 

Tejuska♡
    19. Rujan 2021. 07:00

Jutro
    Hvala cure svima,situacija je i dalje losa,tojest losija,poceo je povracati,jako kasljati,saturacija nam je pala na 77 i trenutno smo na kisiku😔😔poceo je primat i inhalacije uza to,cistili su mu jucer ujutro nos skroz iz bronhija i tako raskrvarili da je 6sati krvario iz nosa..taman kad pomislis da nece na gore dobim pljusku pored face 😶
    Mislim na vas,nadam se da ste mi dobro,Noel sutra slavi rodendan eto ovdje 😔 a ja necu moci na pregled.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Nooha
    19. Rujan 2021. 07:26

Tejuska♡

Jutro
    Hvala cure svima,situacija je i dalje losa,tojest losija,poceo je povracati,jako kasljati,saturacija nam je pala na 77 i trenutno smo na kisiku😔😔poceo je primat i inhalacije uza to,cistili su mu jucer ujutro nos skroz iz bronhija i tako raskrvarili da je 6sati krvario iz nosa..taman kad pomislis da nece na gore dobim pljusku pored face 😶
    Mislim na vas,nadam se da ste mi dobro,Noel sutra slavi rodendan eto ovdje 😔 a ja necu moci na pregled.

Tejuška, drži se! 
    Izgleda gadno, ali vjerujem da ste ipak u sigurnim rukama i da će uskoro krenuti na bolje ❤️

Arsancres
    19. Rujan 2021. 07:27

Tejuska♡

Jutro

Vjerujem da si tužna jer si toliko čekala taj uzv, ali pusti sad pregled, bar u Zg ima toliko poliklinika i negdje ćeš se uspjet naručiti doslovno od danas do sutra da ti samo škicne bebicu na uzv. Vjerujem i da bi na hitnoj pogledali. 
    Bitno je da malom anđelu bude bolje i da ti uspiješ koliko toliko se sabrati, a bilo bi idealno da i ti nešto ne pokupiš... Molim se za tebe 😇
    Jako mi je žao što to prolaziš ❤️ jesu našli uzrok ili barem znaju od čega mu je?

Tejuska♡
    19. Rujan 2021. 07:35

Ma nije mi zbog uzv,narucim se za drugi,samo da mi on ozdravi.
    Bakterijska je infekcija ali ne znaju kakva,jer je vikend i ne mogu raditi briseve,a ako uzmu u ponedjeljak nece biti valjana jer je vec pod antibiotikom.
    Valjda ce vaditi krv uskoro,jer sumnja na bronhitis jos ujedno s time,i boji se da ne otide na upalu pluca,jer ju je i nedavno imao.
    U principu 💁‍♀️ nista konkretno

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• XOXO
    19. Rujan 2021. 08:29

Tejuska drzi se i nadam se da ce sto prije nac uzrok tako da se sto prije izlijecite. Puno snage ti zelim ❤️

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Rujan 2021. 08:30

Jutro curke! 
    Citam vas ali nemam nista novo za prijaviti...pregled tek 30.9 🙈
    Mucnine laaagano popustaju.
    Tejuska drzi se bas mi je zao malenoga. Nadam se da ce uskoro krenuti na bolje 🙏
    Sve nove koje su se pridruzile zelim vam mirnu i dosadnu trudnocu.😉

Arsancres
    19. Rujan 2021. 08:50

Tejuška držim fige da sve bude u najboljem redu. Bitno je da si s njim, mama je mama ❤️ 

Omerta
    19. Rujan 2021. 08:52

Tejuska♡

Jutro

Ajme ovo je groznoooo!!!! 
    Jadno djetešce.. Koji užasan stres je to.. Nadam se da će znati uskoro što mu je točno.. Znači i inače je sklon bronhitisima i upalama pluća??

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.