Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    19. Rujan 2021. 09:03

Anchy_23 🌈

Jutro curke!
    Citam vas ali nemam nista novo za prijaviti…pregled tek 30.9 🙈
    Mucnine laaagano popustaju.
    Tejuska drzi se bas mi je zao malenoga. Nadam se da ce uskoro krenuti na bolje 🙏
    Sve nove koje su se pridruzile zelim vam mirnu i dosadnu trudnocu.😉

Mi se pratimo skoro pa u stopu.. Ja sam danas 10+4, al neću stavljati ticker do pregleda jer uopće na momente nemam osjećaj da sam trudna.  U ovim ranijim tjednima je doslovno strepnja od uzv do uzv.. Mislim da tek kasnije kad krene trbuh rast i kad se počnu osjećat oni mali pokreti poput balončića/leptirića se mogu malo opustiti..
    Jutros sam se pak probudila sa novim herpesom na usnici.. Već drugi u mjesec dana, samo na drugoj strani sad. Nabubrilo, al stavljam neki prirodni gel i nadam se da će se povući.  Hoće to u trudnoći kad padne imunitet. Jel još koju napadaju? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

alena1
    19. Rujan 2021. 10:31

Tejuska brz oporavak zelim 🙏

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

Tejuska♡
    19. Rujan 2021. 10:44

Omerta

Tejuska♡

Jutro
    Hvala cure svima,situacija je i dalje losa,tojest losija,poceo je povracati,jako kasljati,saturacija nam je pala na 77 i trenutno smo na kisiku😔😔poceo je primat i inhalacije uza to,cistili su mu jucer ujutro nos skroz iz bronhija i tako raskrvarili da je 6sati krvario iz nosa..taman kad pomislis da nece na gore dobim pljusku pored face 😶
    Mislim na vas,nadam se da ste mi dobro,Noel sutra slavi rodendan eto ovdje 😔 a ja necu moci na pregled.

Ajme ovo je groznoooo!!!!
    Jadno djetešce.. Koji užasan stres je to.. Nadam se da će znati uskoro što mu je točno.. Znači i inače je sklon bronhitisima i upalama pluća??

Ne,imao je jednom upalu pluca a bronhitis nikada💁‍♀️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    19. Rujan 2021. 10:44

Hvala svima od ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    19. Rujan 2021. 10:55

Ja sam imala na početku. Dobila sam afte po cijelim ustima, užas a onda kasnije i dolje. Katastrofa,od tad samo kefir pijem. Tako mi odgovara i bude mi super poslije, valjda zbog alkohola,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Omerta
    19. Rujan 2021. 11:12

Evo, ovo koristim protiv herpesa, čim sam osjetila da bubri.. I splasnulo je pa moguće da se bude i povuklo bez da pukne.
    https://www.biofarm.hr/product/bioherpin/#reviews

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lida 🍀
    19. Rujan 2021. 11:52

Pozdrav cure, ako me primate htjela bih vam se pridružiti. 😄 Prema ZM danas sam ravno 6TT.  
    Simptoma nikakvih osim bolnih grudi i povremenog zatezanja u stomaku, ali nista strasno. 🤗
    Sutra sam se planirala naručiti kod privatnog, jer se kod socijalnog ceka barem 2 tjedna. Nisam htjela prerano jer znam da se ne bi vidjelo nista, sto bi mi samo stvaralo stres.
    E sad, zadnja 2 dana kad se brisem imam par kapi svijetlo smeđeg iscjedka, ne svaki put, mozda dva puta u danu. Citam da je to zbog manjka progesterona, jel se trebam plasiti?  Privatnik ne moze izdati račun za Duphaston, znaci svakako cu morati brzo kod socijalnog? Nadam se da neće biti prekasno. 🥺

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

anchika
    19. Rujan 2021. 12:07

Sigurno ce te ginekolog primiti ranije ako mu kazes da imas smedi iscjedak...

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Rujan 2021. 12:16

Omerta

Anchy_23 🌈

Jutro curke!
    Citam vas ali nemam nista novo za prijaviti…pregled tek 30.9 🙈
    Mucnine laaagano popustaju.
    Tejuska drzi se bas mi je zao malenoga. Nadam se da ce uskoro krenuti na bolje 🙏
    Sve nove koje su se pridruzile zelim vam mirnu i dosadnu trudnocu.😉

Mi se pratimo skoro pa u stopu.. Ja sam danas 10+4, al neću stavljati ticker do pregleda jer uopće na momente nemam osjećaj da sam trudna. U ovim ranijim tjednima je doslovno strepnja od uzv do uzv.. Mislim da tek kasnije kad krene trbuh rast i kad se počnu osjećat oni mali pokreti poput balončića/leptirića se mogu malo opustiti..
    Jutros sam se pak probudila sa novim herpesom na usnici.. Već drugi u mjesec dana, samo na drugoj strani sad. Nabubrilo, al stavljam neki prirodni gel i nadam se da će se povući.Hoće to u trudnoći kad padne imunitet. Jel još koju napadaju?

Znas sta i meni je bilo draze kad sam imala mucnine bar sam znala da je sve ok. Sad mi je cudno sto se dobro osjecam i pitam se jel sve ok sa bebicom. 
    Ali mislim da je svima tako. 
    Biti ce malo lakse kad se krenu bebice javljati 😊

Tonka341
    19. Rujan 2021. 12:26

Tejuska drzi se, zao mi je sto to morate prolaziti :(, kako je sada maleni? Samo da sto prije ozdravi i da odete kuci 🙏

Ja u utorak imam pregled i toliko sam nastrpljiva da sam ga sanjala 🤭. Sanjala sam da je sve u redu s bebicom i da je ginekolog vec uspio vidjeti spol i da je decko 💙.
    Nove cure dobrodosle! Zelim vam urednu i mirnu trudnocu 💗. Vidjela sam da se prosli tjedan otvorila tema "Ljetne bebe 2022" pa cure koje ce sad tek ugledati plus i imati termin poroda u 6tom mj.mogu se tamo prikljuciti jer ce im se bit lakse pratiti. Ja sam u prosloj trudnoci imala termin poroda 3.6 i bila na ljetnim bebama i bili smo svi od kraja 5tog mj.na dalje...

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.