Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarTo
    19. Rujan 2021. 13:26

Drage mamice, jel ima koja za preporučiti grupne vježbe za trudnice ako ste iz Zagreba, Novi Zagreb prije svega. I da su termini u kasnim popodnevnim satima jer do sad sve što sam pronašla je u toku radnog dana, a to mi ne odgovara budući fa radim i planiram radit i dalje ako trudnoća bude uredna 🙂🙏

🕺34g
    💃 32g
    1🤰🏽 24.03.2022.
    Clearblue + (1.8.)
    Beta HCG + 88.000 (9.8.)
    1. pregled (18.8.) ❤️
    2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
    PreMama Duo
    3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
    4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%

Arsancres
    19. Rujan 2021. 14:27

Lida 🌼

Pozdrav cure, ako me primate htjela bih vam se pridružiti. 😄 Prema ZM danas sam ravno 6TT.
    Simptoma nikakvih osim bolnih grudi i povremenog zatezanja u stomaku, ali nista strasno. 🤗
    Sutra sam se planirala naručiti kod privatnog, jer se kod socijalnog ceka barem 2 tjedna. Nisam htjela prerano jer znam da se ne bi vidjelo nista, sto bi mi samo stvaralo stres.
    E sad, zadnja 2 dana kad se brisem imam par kapi svijetlo smeđeg iscjedka, ne svaki put, mozda dva puta u danu. Citam da je to zbog manjka progesterona, jel se trebam plasiti? Privatnik ne moze izdati račun za Duphaston, znaci svakako cu morati brzo kod socijalnog? Nadam se da neće biti prekasno. 🥺

Hej dobro nam došla ❤️
    Može ti i privatnik napisati recept, samo plaćaš punu cijenu lijeka, ali vjerujem da i ako ima potrebe za tim da ti neće soc gin pravit problem da nazoveš i kažeš da ti samo pusti recept i objasniš situaciju.
    Sad bi se već i mogla čuti srčana reakcija za koji dan pa i nije toliko rano da odeš. Možda je i neki hematom u pitanju pa zato smeđariš, ali svakako se slažem da je bolje da te gin pregleda pa znaš na čemu si. :) 

DaDa1224
    19. Rujan 2021. 19:03

Sto se vjezbi tiče,  ja sam isla na Jarunu kod crkve, ali nekako mi nije sjelo, premonotono i dosadno. Sogorica mi je bas nahvalila neki studio u centru grada, stalno je u 17h, bar je bilo. Ali guzve i centar, na kraju sam odustala od vjezbanja.
    Ako koga zanima za centar mogu pitati kako se tocno zove.

👩32 🧑35
    👶 2019
    👨‍👩‍👧‍👦 2022

DaDa1224
    19. Rujan 2021. 19:06

DaDa1224

Sto se vjezbi tiče, ja sam isla na Jarunu kod crkve, ali nekako mi nije sjelo, premonotono i dosadno. Sogorica mi je bas nahvalila neki studio u centru grada, stalno je u 17h, bar je bilo. Ali guzve i centar, na kraju sam odustala od vjezbanja.
    Ako koga zanima za centar mogu pitati kako se tocno zove.

Posvudusa sad vidim da si napisala i centar. Pitam pa javim. Navodno da je bas dobro i dinamično.

👩32 🧑35
    👶 2019
    👨‍👩‍👧‍👦 2022

Lida 🍀
    19. Rujan 2021. 19:13

Cure hvala vam na odgovorima, sutra zovem i nadam se da cu dobiti termin sto prije. 🤗 Javim se kad obavim pregled! 🥰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

MarTo
    19. Rujan 2021. 22:10

Body & Mind u centru navodno super. Ali vidim samo u 10 ujutro termine. Ja sam čak i centar mislila. Ali vrijeme mi nikako ne odgovara.

🕺34g
    💃 32g
    1🤰🏽 24.03.2022.
    Clearblue + (1.8.)
    Beta HCG + 88.000 (9.8.)
    1. pregled (18.8.) ❤️
    PreMama Duo

DaDa1224
    19. Rujan 2021. 22:43

To o cem sam pricala nazalost izgleda ne postoji vise. Sareni studio i trenerica Nana Milatic. Koliko vidim privremeno su zatvoreni, a u popisu ne vidim trudnicke programe. Javite ako nadete nesto zanimljivo! 🙂 ovo na Jarunu je Vjezbaonica, mozda ce nekom odgovarati..

👩32 🧑35
    👶 2019
    👨‍👩‍👧‍👦 2022

MarTo
    20. Rujan 2021. 00:18

DaDa1224

To o cem sam pricala nazalost izgleda ne postoji vise. Sareni studio i trenerica Nana Milatic. Koliko vidim privremeno su zatvoreni, a u popisu ne vidim trudnicke programe. Javite ako nadete nesto zanimljivo! 🙂 ovo na Jarunu je Vjezbaonica, mozda ce nekom odgovarati..

Naišla sam i na tu Vježbaonicu, ali samo online koliko sam vidjela. Poslala poruku pa čekam odg da li ima i u prostoru. To su te monotone? Mene ipak zanima nešto malo "življe".... Našla mama soon na Kajzerici, ali su trenutno puni, stavili me na listu ako netko odustane. Izgleda da ću na kraju morat nabaviti prostirku i sama kod kuće krenuti, iako nikad nisam bila dovoljno disciplinirana za to. 🤦‍♀️

🕺34g
    💃 32g
    1🤰🏽 24.03.2022.
    Clearblue + (1.8.)
    Beta HCG + 88.000 (9.8.)
    1. pregled (18.8.) ❤️
    PreMama Duo

DaDa1224
    20. Rujan 2021. 06:52

MarTo

DaDa1224

Naišla sam i na tu Vježbaonicu, ali samo online koliko sam vidjela. Poslala poruku pa čekam odg da li ima i u prostoru. To su te monotone? Mene ipak zanima nešto malo "življe"…. Našla mama soon na Kajzerici, ali su trenutno puni, stavili me na listu ako netko odustane. Izgleda da ću na kraju morat nabaviti prostirku i sama kod kuće krenuti, iako nikad nisam bila dovoljno disciplinirana

Meni je bilo bas dosadno tamo, ali idu zene i uvijek su bili puni.

👩32 🧑35
    👶 2019
    👨‍👩‍👧‍👦 2022

aarauch
    20. Rujan 2021. 08:05

Body Balance u centru Zg (krizanje Ilice i Frankopanske)...profesionalno,dinamicno sa odlicno educiranim osobljem...(doduse isla prije skoro 8 godina ali mislim da se koncept nije mijenjao)...
    Tejuska brz oporavak malom( prosla sa starijim sa napunjenih god dana obostranu upalu pluca,10 dana Srebrenjaka),sve ce to bit ok bitno da si ti kraj njega.

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.