Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    16. Rujan 2021. 09:42

Arsancres

Cure jel razmišljate već o imenu? I vi koje ne znate još spol? 🙈 Ja sam za prvu curu znaka odmah, a sad mislim da će ova biti bezimena haha

Mi za dečka imamo iz prošle trudnoće, a za curu se ne možemo dogovoriti. Muž udara kontru a nema niti jedan prijedlog, još je mala najbolje predložila. Tako da je za sad po njenom (nije Ana i Elza,haha)

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Maya34
    16. Rujan 2021. 09:43

Arsancres

Cure jel razmišljate već o imenu? I vi koje ne znate još spol? 🙈 Ja sam za prvu curu znaka odmah, a sad mislim da će ova biti bezimena haha

Ne samo da razmišljam, već smo se i zakačili oko imena 🤣 S obzirom da još ne znamo spol, rasprava je bila oko oba imena.. U planu mi je bilo da on bira ime za dečka, a ja za curu. Ali kada sam čula njegove ideje oko imena, predomislila sam se i rekla sam mu da  će kada rodim ionako mene pitati kako će se dijete zvati i da on neće niti znati da je ipak po mome 🤭🤣🤣🤣

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    16. Rujan 2021. 09:45

I da, za ovo ime djeteta imamo tisuće uvijeta, poučeni "lošim" iskustvom od male. Nesmijem biti neobično, nesmijem imati L i R u imenu, najbolje da je kratko,haha Tako da je stvarno teško smisliti, a mala kao iz topa zadovoljila sve uvijete,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

TiNa
    16. Rujan 2021. 09:53

Bome danas guzva 15 ih je ispred mene 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• katsy
    16. Rujan 2021. 10:08

Arsancres

Netko je gore spomenuo madažu međice, mene je to toliko bolilo, kak ste vi to uspjele? 🙈🙈 Ja sam imala ono weledino ulje, muž je krenuo poslije 34.tjedna,umirala bi hahaha

kako se radi ta "masaža" i da li ima određeni tjedan trudnoće kad bi se trebalo početi s masažom?

• katsy
    16. Rujan 2021. 10:08

drage žene, u kojem tt ste rekle obitelji, prijateljima i na poslu?

Tejuska♡
    16. Rujan 2021. 10:11

Arsancres

Daa,ja vec imam isplanirano,muzu se svida za curku ali za decka ne,pa sam mu rekla da se onda nada da je curka  🤪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    16. Rujan 2021. 10:13

katsy

drage žene, u kojem tt ste rekle obitelji, prijateljima i na poslu?

U 1.trudnoci iza 12tt,osim obitelji oni su znali odmah
    U 2.trudnoci 8tt
    U ovoj sad 3. je moj muz svima rekao 2 dana nakon testa jer je on eto bio sretan💁‍♀️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    16. Rujan 2021. 10:32

Rekli smo na poslu i on i ja svima. U selu još nismo (ako punica nije umjesto nas 👎) i rodbina još neznam. To ću kad rodim,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Omerta
    16. Rujan 2021. 10:35

CoKSa

U kasne sate. Sovarim, ne spava mi se. Citam zaostatke.
    Moj prvi porod je bio sa 31+5, ekspres.
    A drugi sa 39+5, bebolinac 3500grama, isto brzo. Kroz noc me sorali neki lagani trudovi, mislila opet laznjaci, ujutro oko pola 8 poceo sluzni ispada, otusirala se, i krenula put zg(1. sat voznje) stigla u pola 10, obavila trijazu, spojili me na ctg, u 10:50 rodila. Bez epiduralne jer sam dosla 8 cm otvorena i bilo je kasno za bilo kakve droge. Dr.me je natankala uljem, izmasirala malo, za vrijeme poroda isto su razljevali to ulje i bez rezanja i pucanja malac izletio, da boli, boli, no izdrzi se. Nije strasno. Kao sklizne glava, poletila bi od srece😆 nadam se takvom i trecem porodu.
    Sve pohvale za petrovu, i valjda cu stic opet do zg😂
    Imate doma muzeve, decke nek masiraju, lizu sta god😂 kod nas uvijek aktivno i vjerujem da je i on barem upola zasluzan sto sam tako lako rodila.
    Nisam komad zene, vec metar i sumska jagoda(163cm) i 60 kila🤣

Baš si ne nasmijala.. Super da ti je sve prošlo tako glatko! Neka bude isto i ovaj put! 🤞
    Ps: i ja sam metar i šumska jagoda  162 i 45 kila.. Samo u trudnoći se fino popunila. Rodila sa 60.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.