Cure pa sad sam se bas sokirala
Upravo sam na onim svojim aplikacijama procitala tekst "zbogom kefiru" 😶😶 pa ja ga svaki dan pijem za probavu
Na kraju teksta ide ovako
Unatoc svim prednostima pica,to je opasno.
Trudnice s visokom kiselinom morat ce se oprostit od jefira ako imaju zgaravicu.
Takoder ne zaboravite da je kefir fermantacijski proizvod,sto znaci da sadrzi minimalne doze etanola. Ulazak u fetus je opasan a u visokim koncentracijama dovodi do ozbiljnih razvojnih komplikacijama...
Nije da sam upravo popila casu,kao jucer,prekjucer i naredna 3 tjedna unazad svaki dan🙄😶
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
da li uska odjeća (knap hlače, traperice) utječu negativno na trbuh? još ne nosim trudničku odjeću i slično, a u trapke i hlače stanem ali onak dosta na knap pa stisne trbuh (zareže se u tijelo)
Upravo sam na onim svojim aplikacijama procitala tekst "zbogom kefiru" 😶😶 pa ja ga svaki dan pijem za probavu
Trudnice s visokom kiselinom morat ce se oprostit od jefira ako imaju zgaravicu.
Takoder ne zaboravite da je kefir fermantacijski proizvod,sto znaci da sadrzi minimalne doze etanola. Ulazak u fetus je opasan a u visokim koncentracijama dovodi do ozbiljnih razvojnih komplikacijama…
Nije da sam upravo popila casu,kao jucer,prekjucer i naredna 3 tjedna unazad svaki dan🙄😶
Neeeeee uništila si me. Ja sam samo na vodi, sve mi je zabranjeno!!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Takoder ne zaboravite da je kefir fermantacijski proizvod,sto znaci da sadrzi minimalne doze etanola. Ulazak u fetus je opasan a u visokim koncentracijama dovodi do ozbiljnih razvojnih komplikacijama…
Neeeeee uništila si me. Ja sam samo na vodi, sve mi je zabranjeno!!!
Pa i ja sam sebe,gledam u tu fucking casu i prolijem u odvod...fakat mi je dosta pomagao za probavu jbm
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
da li uska odjeća (knap hlače, traperice) utječu negativno na trbuh? još ne nosim trudničku odjeću i slično, a u trapke i hlače stanem ali onak dosta na knap pa stisne trbuh (zareže se u tijelo)
Teoretski ne,ali svaka ti cast ako mozes nositi to kaj te steže🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja čekam zahlađenje koje najavljuju u Zgu, noćas je tako fino pirkalo
I ja iskreno već jedva čekam.. Malo su mi nenormalne ove temperature preko 30 za sredinu 9.mj. Zadnji trzajevi ljeta..
E ženske.. Sad me zove sestra od ginekologa i kaže u ponedjeljak kad ja imam pregled (papa, brisevi..) doktora nema, pozvali ga na magnet.. I sad nudi ona meni srijedu, a meni se neda nosit briseve skroz u Andrije Štampara.. Reko bliže mi je Baruna Filipovića.. Išla bi taxijem, al svejedno.. Velka razlika. Nikak im se ne poklapa smjena sa ovima jer tu bliže briseve primaju pon, uto i čet.. I kaže ona tek 28.08. Reko javit ću im kad si iskalkuliram.. Stvarno mi se ne čeka još 2 tjedna do pregleda.. Tak da ću njega tražit u utorak ili srijedu, a briseve naknadno. Koja zbrka. A nadam se da je doktor ok, da nije ništa ozbiljno.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Helloo trudilice. Lijep pozdrav vam zelim,nova sam ovdje,i jedna od vas koja se trudi i jedva ceka taj ➕. Radimo na bebici dva mjeseca,prvi mjesec nisam nista pila,a sad sam ukljucila vrkutu caj,i Femisan a kapsule. Pa valjda bude ubrzo abd taj ➕koje sve jako iscekujemo…
Draga,zelim ti od srca + 😍🥰 kada ces raditi test?
Uhh kod mene je specifica situacija,muz terenski,10 dana je tu,pa ga nema mjesec opet. Tako da u tih 10 dana hopsanje svakodnevno😅 prvi mjesec necuvanja kasnila dan vjestica,radila test bio negativan. Tu noc stigla vjestica,a on na terenu. Tako da sad pripremam svoje hormoncice do njegovog dolaska za par dana,da bi bilo neometano hopsanje. Tako da cu s testom morat još cekat😔..
M 28
Ja 28
1🤰2013 god sa 20god sve proslo kako treba,bez ikakve dijagnoze.
Odluka za 2🤰 je 19.7.2021 A sad ima Hashimoto. Letrox 50mg 1tab.
Femisan A kapsule,vrkuta caj.
Vaginalete Pahuljica (cosmetic)
Hahaha ne čitajte više aplikacije!!!
Netko je pitao za masažu međice, od 34 tt se smije raditi, ma joj.. Mene to tako bolilo, u biti imaš ta neka ulja i onda po uputama ideš koliko se sjećam određen broj minuta kao u smjeru kazaljke na satu pa onda obrnuto, onako rsstežeš to tkivo. Meni je to bilo tako bolno, kao pisalo je da se treba povećavati svakih ne znam koliko dana ta minutaža, ja ostala na početnoj 😂😂
Koja od vas ima neke bolove? Ja nisam u prvoj imala niš osim jedne situacije, a sad evo sinoć odjednom neki grčevi, kao da ću proljev dobiti svaki tren s oproštenjem, smirilo se za par sati.. Sad evo krenulo opet, ne kontam do koje granice je normalna bol. Kad usporedim s trudovima, nije ta bol, a uopće ne znam šta je. Suludo mi sad dramu raditi i zvat doktora jer nije da me baš neizdrživo boli ili da osim toga imam još neku tegobu, samo mi je užas na momente, baš kao grč. Popila sam onaj jedan magnezij direkt pa kontam da možda još koji roknem, koliko znam osim sraćke ne mogu niš loše s tim dobit 🙊
Ja čekam zahlađenje koje najavljuju u Zgu, noćas je tako fino pirkalo
I ja iskreno već jedva čekam.. Malo su mi nenormalne ove temperature preko 30 za sredinu 9.mj. Zadnji trzajevi ljeta..
E ženske.. Sad me zove sestra od ginekologa i kaže u ponedjeljak kad ja imam pregled (papa, brisevi..) doktora nema, pozvali ga na magnet.. I sad nudi ona meni srijedu, a meni se neda nosit briseve skroz u Andrije Štampara.. Reko bliže mi je Baruna Filipovića.. Išla bi taxijem, al svejedno.. Velka razlika. Nikak im se ne poklapa smjena sa ovima jer tu bliže briseve primaju pon, uto i čet.. I kaže ona tek 28.08. Reko javit ću im kad si iskalkuliram.. Stvarno mi se ne čeka još 2 tjedna do pregleda.. Tak da ću njega tražit u utorak ili srijedu, a briseve naknadno. Koja zbrka. A nadam se da je doktor ok, da nije ništa ozbiljno.
Ma riješi ti barem nešto sad što prije pa ostatak stigneš već. Najbolje sad da još 3 puta pomičeš termin za sve... Nadam se da je s doktorom sve ok u svakom slučaju ❤️
LISTA PREGLEDA💜💙
Posvudusa - 16.09
LlamaFace - 16.09
Nooha - 16.09
Lovely_ - 16.09
Mamaj - 19.09
Tejuska - 20.09.
Omerta - 20.09
Tonka341 - 21.09
Sunašce83 - 21.09
Dada1224 - 22.09
Magy107 - 23.09
Dubrovčanka - 24.09
Doti - 27.09
Maya 34 - 28.09
Antonela98 -28.09
Niki777 - 28.09
Kriss - 29.09
Coksa - 30.09
Milica.Kamilica - kraj 09.
XOXO - pocetak 10.
TeaBj94 - 04.10
Tina - 06.10
Aarauch - 07.10
Alena1 - 08.10
Plavo_nebo - 08.10
Lu - 11.10
Arsancres - 13.10
TERMINI PORODA💜💙
Coksa - 17.02 💜
XOXO - 24.02 💜
Arsancres - 02.03💜
Dubrovčanka - 07.03 💜 (Dubrovnik)
Lu - 13.03 💜
Martie30 - 13.03
Milica.Kamilica - 15.03💙
Elle - 16.03
Sunašce83 - 17.03 (Rijeka) 💙
Kriss - 17.03
Tina - 19.03 (Vinogradska,Zg)
Vickivale - 21.03 💜💜
Maya34 - 23.03
TeaBj94 - 23.03
Aarauch - 23.03
Tonka341 - 24.03
Nooha - 26.03
O_Nela - 28.03 (Split)
Antonela98 -28.03
Posvudusa - 30.03
Magy107 - 05.04
Doti - 11.04
Omerta - 13.04
Anchy_23 - 15.04 (Zagreb,Sv.Duh)
Tejuska - 27.04 (Petrova Zg)
Mariina1106 - 07.05
Dada1224 - 08.05
Plavo_nebo - 11.05 (Vinogradska,Zg)
RossaNerra - 12.05
Lovely_ - 12.05
Alena1 - 17.05
Maca31 - 23.05
Niki777 - 25.05
Uspjela dogovorit za sljedeći dan, 21.09. Tako da to možeš prepraviti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji