Ako neku interesira..
https://webljekarna.vasezdravlje.com/torba-za-rodiliste/mamin-kofer?vid=8468
To bi moglo biti zgodno, ali unutra mi ima hrpa stvari koje ne bi koristila uopće. I japanke br 37/38, wtf.. Pa šta je s nama big foot ženama 😂
Ma to sam ja izabraka svoju veličinu.. Ima M, L i XL (gačice, japanke..) znači ovisno koji izabereš pa u skladu sa tim bude i veči broj.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
netko je tražio dokaze za epi, nisam citala ostatak kaj se pisalo danas, evo da ne ostane u zraku bez dokaza.
https://www.roda.hr/media/attachments/udruga/programi/tip/Pokazatelji,%20dodatak.pdf
Dvojajcane blizanke 🍒
Vecer curke...moj prvi porod protakao sasvim ok iako su me predkraj isprepadali sa gestacijskim dijabetesom i velicinom bebe( 3440,48cm)...no comment,porodila se sa dripom...drugi porod uz epiduralnu i malo otezan izgon a sad treci mislim da cu traziti carski(jer se dosta slabo osjecam od corone),nisam jos sigurna...mislim da je svaki porod na svoj nacin tezi ili laksi,glava igra veliku ulogu...ja sam isla u drugoj trudnoci na akupunkturu ciljano za trudnice i smatram da je i to pomoglo ali razgovor i pozitivne afirmacije sama sa sobom su meni uvelike pomogli...moje iskustvo ukratko💪
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Hej mene zanima da li neka od vas radi ? Ja evo radim po 8 h ali mene tako nekqd boli stomak kad dodjem s posla grcevi za poluditi 😑
Alena1 ja trenutno na bolovanju,medjutim pritisak u donjem dijelu trbuha i kicmi su mi vec za poluditi a zbilja pokusavam paziti neke stvari jer sam preboljela coronu i to me max iscrpilo...prve dvije trudnoce sam bila kao na struju prikopcana a sada bome ne ide😏slusaj kako ti tijelo govori a sve sto smatras da je van uobicajenog konzultiraj se sa lijecnikom😉
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
TiNa napokon si to riješila 😄. Da šta prije dođu divni rezultati 🤞🏻
Daaaa sutra to izvadim i nadam se da me nitko nebu zvao da nekaj ne valja 👌😂ili bude 🤛🤛🤛🤛🤛😂😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Helloo trudilice. Lijep pozdrav vam zelim,nova sam ovdje,i jedna od vas koja se trudi i jedva ceka taj ➕. Radimo na bebici dva mjeseca,prvi mjesec nisam nista pila,a sad sam ukljucila vrkutu caj,i Femisan a kapsule. Pa valjda bude ubrzo abd taj ➕koje sve jako iscekujemo...
M 28
Ja 28
1🤰2013 god sa 20god sve proslo kako treba,bez ikakve dijagnoze.
Odluka za 2🤰 je 19.7.2021 A sad ima Hashimoto. Letrox 50mg 1tab.
Femisan A kapsule,vrkuta caj.
Vaginalete Pahuljica (cosmetic)
U kasne sate. Sovarim, ne spava mi se. Citam zaostatke.
Moj prvi porod je bio sa 31+5, ekspres.
A drugi sa 39+5, bebolinac 3500grama, isto brzo. Kroz noc me sorali neki lagani trudovi, mislila opet laznjaci, ujutro oko pola 8 poceo sluzni ispada, otusirala se, i krenula put zg(1. sat voznje) stigla u pola 10, obavila trijazu, spojili me na ctg, u 10:50 rodila. Bez epiduralne jer sam dosla 8 cm otvorena i bilo je kasno za bilo kakve droge. Dr.me je natankala uljem, izmasirala malo, za vrijeme poroda isto su razljevali to ulje i bez rezanja i pucanja malac izletio, da boli, boli, no izdrzi se. Nije strasno. Kao sklizne glava, poletila bi od srece😆 nadam se takvom i trecem porodu.
Sve pohvale za petrovu, i valjda cu stic opet do zg😂
Imate doma muzeve, decke nek masiraju, lizu sta god😂 kod nas uvijek aktivno i vjerujem da je i on barem upola zasluzan sto sam tako lako rodila.
Nisam komad zene, vec metar i sumska jagoda(163cm) i 60 kila🤣
Maca31 & Alena1 pratimo se :)
Tejuska termin prema kalkulatoru je 25.05.
I ja sam s vama 😊
Moj termin prema kalkulatori je 23.05....lovley❤️
Njezna_duša sretno i da nam se čim prije pridružiš ovdje 💓
Hvala❤️💗💗
M 28
Ja 28
1🤰2013 god sa 20god sve proslo kako treba,bez ikakve dijagnoze.
Odluka za 2🤰 je 19.7.2021 A sad ima Hashimoto. Letrox 50mg 1tab.
Femisan A kapsule,vrkuta caj.
Vaginalete Pahuljica (cosmetic)
netko je tražio dokaze za epi, nisam citala ostatak kaj se pisalo danas, evo da ne ostane u zraku bez dokaza.
https://www.roda.hr/media/attachments/udruga/programi/tip/Pokazatelji,%20dodatak.pdf
Ovo je statistika iz 2016.godine, na Rodinom portalu postoji novija, iz 2018., na kojoj su brojke drugačije, a i u ovoj tablici iz 2016.je prosjek postotka veći od 30% koji si spomenula.
Nije se meni namjera prepirati oko epiziotomije, da bar niti jedna od nas nema potrebe za bilo kakvom intervencijom, samo to gore nije ono što si tvrdila 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji