Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    15. Rujan 2021. 18:44

maca31

Dubrovčanka

Curke ne stresirajte se oko toga. Pogotovo sad vam ne treba stres u tako ranom periodu. Ja nisam čula srčeko prije cca 6plus5. Samo pozitivno 💓

Ja sutra imam pregled 5 nedeljA….znaci da ne ocekujem baš puno☹️da vidim

Vidjeti ćeš da li se dobro smjestilo i to će ti za početni mir puno značiti 😊🤞
    -
    Super su mi ove teme oko hrane, dlaka, pupka.. 🤣 teme o rezanju, šivanju me zastrašuju 😁😁

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    15. Rujan 2021. 18:45

Niki777

Tejuska mogu li i ja na listu pregleda sada kada mi od jučer službeno kasni M? Evomeni je danas drugi dan da je nema i ne dolazi, nadam se da će tako i ostati. Da se mrva čvrsto ugnijezdila i da je na sigurnome. Naručila me med.sestra 28.09. na prvi pregled. Rekla je da je i to rano (tad će mi bit punih 6 tjedana i početak 7 tjedna) i nije sigurna oce li se vidjeti ali evo.. javim vam sve
    Da li ste vi uspjeli vidjeti svoje babuške ili otkucaje u 6tt ako je netko tada bas bio kod doktora?

Naravno 🥰 napisi mi samo termin poroda ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    15. Rujan 2021. 18:45

Maca dobro nam dosla 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• maca31
    15. Rujan 2021. 18:48

Maya34

maca31

Dubrovčanka

Curke ne stresirajte se oko toga. Pogotovo sad vam ne treba stres u tako ranom periodu. Ja nisam čula srčeko prije cca 6plus5. Samo pozitivno 💓

Ja sutra imam pregled 5 nedeljA….znaci da ne ocekujem baš puno☹️da vidim

Vidjeti ćeš da li se dobro smjestilo i to će ti za početni mir puno značiti 😊🤞
    -
    Super su mi ove teme oko hrane, dlaka, pupka.. 🤣 teme o rezanju, šivanju me zastrašuju 😁😁

Hehe...meni je ovo druga beba...prva djevojčica mi ima 4 godine al nju sam otkrila tek u 9 nedelji...i odmah sam sve vidjela i cula da kuca...a sad mi je ovo ranije pa baš neznamm...a to rezanje mi je poznato i na veoma bolan način....carski sam porodjena pa znam kako vam je...al kad je uzmeš u ruke ništa ne boli vjeruj....

• maca31
    15. Rujan 2021. 18:48

Tejuska♡

Maca dobro nam dosla 🥰

Hvalaaa❤️

• Hukica
    15. Rujan 2021. 18:56

Pozdrav žene.. Ovako moje pitanje ili pitanja glase dali je koja od vas imala problema sa šečerom u trudnoći? Dali su vas slali na vrh vrhovec? Kakva su to predavanja tamo? Ako netko zna.. 

Prva trudnoća
    Zadnja M 12.6
    10.7 ➕
    Prvi pregled 11.8
    Kuca❤️
    Sljedeći pregled 2.9
    Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
    Termin poroda 20.3.2022

Arsancres
    15. Rujan 2021. 19:26

Milica.Kamilica

Arsancres

Hahaha e brkam stalno vas dvije, na mobu mi tak teško te stranice listat, još se učitava sporo, dok pročitam sve više ne znam koja je šta napisala.
    Ali ja sam svakako protiv rezanja, slažem se da je to nepotrebno, ako su mogući svuda vani porodi sa mizernom stopom onda ne vidim zašto kod nas ns bi moglo biti tako.
    Ja sam imala dianatal gel, ali ne mislim da me baš on spasio od ičega haha, potrošila sam 3 ampule

Ma predosjećala sam ja da ćeš se ti složiti, heh. A i da nisi, sve pet jer se obraćaš argumentirano i bez vrijeđanja. Mada, znaš i sama, ne radi se tu o ne/slaganju, nego o činjeničnom stanju.
    Upravo su me zvali da mi je pregled 21. 9. Napokon da i ja vidim svoje zlato. Baš je puno prošlo…

Pa točno to, nije to do slaganja s nečijim mišljenjem osobno već je to baš kako kažeš, činjenično stanje. Općenito je baš puno nelogičnosti oko samih poroda, slažem se i s ovim što su neke cure napisale u odabiru položaja poroda npr, pa ne mislim da nas trebaju palmama hladiti, ali ako neke bolnice daju npr. stolčić, zašto onda ne bi i neka 10km udaljenija.
    Još mi je najveća ironija kad u istoj bolnici neki liječnici dopuštaju nešto, a neki drugi ne, pa se sve moliš da zapadneš kod nekog tko će ti poštivati želje :D
    Ali dobro, dramit ćemo tamo negdje za 5mjeseci haha, sad ćemo sve mantrat da ćemo imat lagane vaginalne porode, ekspresne, naravno 😂
    Vi cure koje ste rodile već, jesu vam drugi tj. svaki idući porod bili stvarno lakši kak kažu ili ni tu nema pravila? 

alena1
    15. Rujan 2021. 19:32

maca31

Niki777

maca31

Pozz cure…nova sam ovdje …5 sam nedjelja a termin mi je 23 maja 2022 ….pregled imam sutra …poželila sam da se učlanim da mi vrijeme brže ide i da mogu dijeliti iskustvo s nekim ko prolazi kroz trudnocu….

Čestitam! Tu smo nede. Meni je danas aplikacija označila početak 5 tjedna isto :) znaci li to da smo već zakoračile u 2 mjesec??!!

Hvala…ja kako sam izracula na kraju sam 5 ….al tu je to…po kalkulatorima jesmo…..💪 Lagano cemo do maja…

I ja s vama 😄 tu smo negdje 

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Rujan 2021. 19:51

Maca i Niki777 dobro dosle 🙂 ja sam vam titraje na 6+1 vidjela. Najbitnije je da se beba lijepo smjestila.
    ----
    Sto se poroda tice daleko mi je to jos nekako pa ne mislim 😅🙈
    Iako sam imala groznu nesrecu  porod mi je ostao u lijepom sjecanju. Nemam traume od njega i sve pohvale za Sv.Duh. 

Omerta
    15. Rujan 2021. 19:53

Ako neku interesira.. 
    https://webljekarna.vasezdravlje.com/torba-za-rodiliste/mamin-kofer?vid=8468

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.