Kad već pišete o epiziotomiji, molim vas pročitajte ovaj tekst. To što se žene zarezuju tijekom poroda masovno ne znači da je dobro i normalno!
https://unabridged.blog/epiziotomija-i-kako-ju-izbjeci/
Ja na svu sreću nisam ni rezana niti sam popucala.. Čudo, sitna kakva jesam, al eto nema nikakve veze očito. Sjećam se da su babice masirale. Najgore je dok glava ne prođe, onda se osjeti onaj tzv. "ring of fire", al nakon toga samo sklizne.. Barem je meni tako bilo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hej mene zanima da li neka od vas radi ? Ja evo radim po 8 h ali mene tako nekqd boli stomak kad dodjem s posla grcevi za poluditi 😑
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Ja radim i ovim tempom mislim da ću raditi do zadnjeg dana.
Osjećam se stvarno dobro, nikakvi bolovi, nikakve mučnine. Super sam.
Jedino imam jedan problem, medjunozje mi se abnormalno znoji 🙄
Mijenjam rublje 5 puta dnevno
Blago tebi ja kad dodjem kuci s posla poludim nekad od bolova doduse ne uvijek ali cesto se javljaju cim legnem dobro je nadam se da je to uredu da nije nista bas strasno
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Alena1neke cure su nas debelo prešišale po tjednima ali evo ja ti mogu reci u ovako ranom početku, da mene boli malo upravo ali ovaj dio vezan za probavu i crijeva. Dolje nisko me ne boli. Iako sam dugo pratila ove cure ovdje i one su pisale da je ok osjetiti zatezanje i dolje jer se maternica širi. Ne znam od kad se to pojavljuje ali meni još uvijek nije ništa jako.
Meni se to pojavljuje vec 1 tj. Pred menst. Mozda malo manje ne znam i sve do sad prosli tjedan je bio za poluditi ovaj sad je manje ali isto nekad kad me uhvati katastrofa
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Ako neku interesira..
https://webljekarna.vasezdravlje.com/torba-za-rodiliste/mamin-kofer?vid=8468
To bi moglo biti zgodno, ali unutra mi ima hrpa stvari koje ne bi koristila uopće. I japanke br 37/38, wtf.. Pa šta je s nama big foot ženama 😂
Čitajuci ovo sve o rezanju, medici, savima, sad me vec sve boli i sve me presjeklo 😏😂
Nadam se da bumo prosle bezbolno, i bez tih ekscesa. Jer me strah toga svega, tko ce me porodit, tko bu bio u smjeni jel iskusan ili ne iskusan, dal bu znao ili ne, jel bu mi beba dobro… 1001 misao
Bit će to sve dobro :D
Jesi riješila NIPT?
Sutra idem na panoramu i na vadenje krvne grupe, hvala kaj mislis
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Vi cure koje ste rodile već, jesu vam drugi tj. svaki idući porod bili stvarno lakši kak kažu ili ni tu nema pravila?
Meni je.. Nebo i zemlja.. Prvi porod 38+2 sa dripom.. Samo zato što mi je počela curkat lagano plodna voda.. Naravno da nisam bila otvorena, tek možda prst i pol.. Al se nije moglo čekati pa su mi spičili drip i antibiotik.. Trudovi koma.
Drugi porod.. 40+1, trudove odradila doma, nisam bila ni sigurna jel to to.. Došla u bolnicu 9 prstiju otvorena i rodila u roku sat vremena.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozz cure…nova sam ovdje …5 sam nedjelja a termin mi je 23 maja 2022 ….pregled imam sutra …poželila sam da se učlanim da mi vrijeme brže ide i da mogu dijeliti iskustvo s nekim ko prolazi kroz trudnocu….
Dobrodosla i cestitam ti
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
I meni su ljepse ove teme o dlakama, brijanju itd nego o rezanju i ne rezanju. Kak bu bu, prezivjet cemo nekako, na sve se covjek navikne.
😬🙂👌
Neznam tko je pisao o poslu, probaj odmorit kad dodes doma posto imas grceve, vjerojatno neznam kakav posao imas ali ako i dugo sjedis i hodas bebi to ne pase.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Pije mi se ledeni caj sumsko voce brusnica to smijemo jel da 😂?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji