Ufff ja imam suprotan problem, i kad pogledam nešto dobijem barem 200 grama. Tako inače u životu a evo i sad ništa bolje.
Počela sam paziti zadnja dva tjedna ali koma, čim ne jedem duže od 3,4h ruke mi se tresu kao nekom ovisniku.
Baš sam napravila grešku tim prejedanjem u početku.
Sad se kontroliram ali nije lako.
I svejedno sam +4kg a tek 12. Tjedan 🥲🥲🥲
Ma otići će to dolje sve ajde, bolje da jedeš nego da se mučiš. Ja čim otvorim oči moram jesti, meni kroz 15 min doslovno bude slabo.. SF su mi ljudi koji ustanu u 7 i do 11 niš ne jedu, rano im hahaha pa kavu piju i puše na prazan želudac 😂😂
Ja bi umrla bez hrane
I ja sam isto stalno gladna, pogotovo ujutro.. namjerila sam se na ona tamna njemacka peciva iz Lidla i samo mi se to jede 😁😁
Dvojajcane blizanke 🍒
Jooj ja bi slavila da nisam dobila ni kg. Imam osjecaj isto da samo pogledom na hranu se debljam. U prvoj t sam natukla +20 sad sam vec na +3u 17tt a tek treba krenuti porast. Tjesim se da je to zato sto inace treniram pa sad kad stanem krene yoyo. A inace nisam neka prozdrljivica stvarno mogu zivjet bez hrane. Jedem relativno zdravo i ne u velikim kolicinama pa me to dodatno frustrira.
Tina ja bi se svejedno javila gospodi Tanji iz Seqventie jer su oni zastupnici za panoramu. Ti svakako mozes ic u koji god lab vaditi krv al ona ce ti sigurno znat rec mozda nesto vise sta i kako. Salje se svakako za usa i nalazi su 5-8 dana od kad stigne u lab sto bude taman tih 9-12 dana od vadenja.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ja imam pregled još malo i sve si mislim da će me sigurno preko stomaka gledati, ali sam za svaki slučaj sredila sve, sad kad je uzalud, a ja potrošila vrijeme😂😂😂
Cybex 3u1 , akcija 5000kn. Da nije ovako rano kupila bi bez razmišljanja 🤔
Joj ja bi ta!!! Neznam dal' mogu biti jeftinije od toga. Ali neda mi se da mi stoje 6 mj po kući, sigurno će mala u njima lutke voziti. Ma čekat ću još 🥺😫
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja imam pregled još malo i sve si mislim da će me sigurno preko stomaka gledati
Ma sigurno će biti preko trbuha. Ajd nije bilo uzalud, možda nekog iznenadiš,haha 😜
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Ja imam pregled još malo i sve si mislim da će me sigurno preko stomaka gledati
Ma sigurno će biti preko trbuha. Ajd nije bilo uzalud, možda nekog iznenadiš,haha 😜
Hahahahah 😂😂😂😂
A prošli put me od 12 tt gledao već preko stomaka, ali sve si mislim da će mi cervikometriju raditi, u prošloj trudnoći sam imala baš skraćen cerviks jako rano, a znam da on sve pamti 😂😂 prošli put se sjećam da sam išla na more poslije tog pregleda u 12tt i kao brzinski mi je ipak napravio cervikometriju, vaginalno, jel, da bude na miru s morem, kupanjem itd.
Možda mi ne gine ni sad 😂
Pekar frend mi je rekao da je to najgora kemija čime se premaziva. Da se mora sa rukavicama to stavljat. Pa eto čisto da znate
Vidiš ja nikad ne bi rekla da je opasno. Ok, dodajemo na popis burek, salata, pašteta... Ja volim i ona peciva sa sezamom, ali od kad je ova afera sa etilen oksidom izbjegavam i to. Ostaje mi samo uči u pekaru, pozdraviti prodavačicu, udahnuti malo zraka i van,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Jooj ja bi slavila da nisam dobila ni kg. Imam osjecaj isto da samo pogledom na hranu se debljam. U prvoj t sam natukla +20 sad sam vec na +3u 17tt a tek treba krenuti porast. Tjesim se da je to zato sto inace treniram pa sad kad stanem krene yoyo. A inace nisam neka prozdrljivica stvarno mogu zivjet bez hrane. Jedem relativno zdravo i ne u velikim kolicinama pa me to dodatno frustrira.
Tina ja bi se svejedno javila gospodi Tanji iz Seqventie jer su oni zastupnici za panoramu. Ti svakako mozes ic u koji god lab vaditi krv al ona ce ti sigurno znat rec mozda nesto vise sta i kako. Salje se svakako za usa i nalazi su 5-8 dana od kad stigne u lab sto bude taman tih 9-12 dana od vadenja.
E hvala ti puno sve su mi pojasnili u brayeru bas je bila pristojna gospoda na telefonu, od testa, do kojih pretraga, kad sto kako, rekla sam da sam imala nifti i da nije uspio rekla je da vidi da je zbog mioma tako da oni taj dio testa u startu poniste da ne prepozna opet kad sad znaju da je miom i da test bi trebao biti oke. U slucaju da nesto bude vracaju novce. 4700 taj najsiri test panorama. Hvala ti sto si dajes truda da mi pomognes
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji