Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    10. Rujan 2021. 08:57

Jutro svima 😊
    Antonela  baš me veseli tvoj super pregled 🤗😊
     Netko je spomenuo glavobolju, eto me opet u tom klubu ☹️☹️ ovo je sada već rijetkost kada se probudim bez glavobolje, popi.... više.
    Noćas su me i listovi na nogama zatezali 🤷🏻‍♀️
    Mora da će biti kiše ubrzo 😂🤣🤣

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    10. Rujan 2021. 09:05

vickivale

… ovo mi je recimo prva trudnoca, nemam djece, a ono imala sam grozne mucnine do prije dva tjedna, izgubila 2 kile sto je na moju kilazu puno, nisam povracala…

Mislim da svaka od nas bi u mašti htjela odmah dvoje, čini se kao manje muka ali u stvarnosti tebe čeka puno teži put od nas. Jedi puno pa makar na silu da vratiš kilograme, jer ti treba puno snage za ovu "utrku" od 10 lunarnih mjeseci. Želim ti svu sreću i pitaj što ti padne napamet aktualne teme su "super" muževi i njihove mame, "super" radne kolege i prijatelji, oprema i trošenje novaca, simptomi i kako preživjeti, starija djeca i prinova i dr. Dobro došla!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• vickivale
    10. Rujan 2021. 09:09

Thx! Imam srece s muzem i njegovom mamom ali sve se bojim svoje mame 😂😂, sutra cemo tek reci mojim starcima…
     istina, bit ce teze, ali tako je kako je, mislim da se svatko snalazi najbolje sto moze u danoj situaciji. 

Dvojajcane blizanke 🍒

Arsancres
    10. Rujan 2021. 09:20

vickivale

Nego, mene zanima sto koristite od mazalica za trbuh? Htjela bi izbjeci strije 😬

Ja se mažem kokosovim uljem, svaku večer. Tak sam u prvoj i nisam dobila niti jednu striju, iako sam mislila da hoću jer imam po bedrima od puberteta još, ali eto nije ništa bilo.
    Ali se slažem skroz s tim što Sunašce83 kaže, ak genetika nije na tvojoj strani, džabe. Znam baš bliske slučajeve gdje žene npr. nisu dobile nijednu striju do poroda pa su na porodu popucale doslovno.
    Tko bi to znao.
    Ja sam u prvoj trudnoći krenula s mazanjem u 7tt, kupila sam prvo neko ulje u ljekarni, ko fol top za strije, mala bočica 122kn, spičkala ju za 5 dana, a smrdila užasno. Onda sam kupila ono Bio Oil, isto razvikano, nikako mi se nije moglo upiti.. Ma onda sam odustala i rekla da ću se samo s kokosovim uljem mazati, inače ga mm i ja za sve živo koristimo na dnevnoj bazi i to je bio pogodak.
    Al mislim da nekak ne možeš to spriječit ak mora doći do toga, ali i ja mislim da je ok da de bar potrudiš pa kažeš da si pokušala sve hahah

• vickivale
    10. Rujan 2021. 09:23

Pa to , bar sam se trudila.. vidis imam kokosovo doma, budem probala, iako nijedna zena u familiji nema strije, ja ih isto nisam u pubertetu dobila… mozda ima nade 🤞🏼🤞🏼

Dvojajcane blizanke 🍒

Tejuska♡
    10. Rujan 2021. 09:33

Vicki to je doista blagoslov ♥️
    Bas mi je drago zbog vas,najiskrenije🥰 
    Nisam s nikim pricala o twinsicima tako da se veselim vidjeti kako ti bude sve do kraja 🙈 od udarca,do busice,do poroda ma sve 🤪
    I ja si potajno to zelim neku vecer sam sanjala da ih imam dvoje🥰🙈 
    Ali nemam nikakvu geneteiku haha nula bodova
    Ja sam mazala isto kokosovim,ali jbg ko zebra sam,sad se ne trudim jer eto 😌😅

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    10. Rujan 2021. 09:59

posvudusa

Ja sam kupilo neko Bio Oil koje je imalo najviše recenzija. Nisam bila pametna pa sam se vodila ako svi kupuju - budem i ja 😂
    Mislila sam se početi mazati od sljedećeg tjedna, trebutno koristim najobičnije baby ulje od nivee poslije tuširanja. To sam oduvijek prakticirala jer imam jako jako suhu kožu

Meni to tak smrdilo i nije mi se lijepo upijalo hahha, a isto kupila jer sam čitala kak je dobro
    Ak nam nije suđeno, nema nam pomoći 😂😂

Arsancres
    10. Rujan 2021. 10:09

Možda je to meni bilo do trudnoće i mirisa 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Rujan 2021. 12:05

Bokic curke! 
    Pozdravlja vas jos jedna proljetna beba!🌸
    Dugo sam na forumu, mislila sam da necu ponovo tipkati ali sam se ipak odlucila pridruziti. 
    Bila sam na ljetnim bebama 2020 god ali na zalost u 30tt smo izgubili bebu. Nakon toga sam se prikljucila na lh temu i nakon dugo dugo pokusavnja dogodila se dugina beba 🌈
    Termin bi trebao biti oko 15.4 😊
    Trenutno sam u fazi mucnina i nadam se da ce kroz koji tjedan proci. 
    Pozdravljam vas sve i veselim se tipkanju sa vama. 😊

Tejuska♡
    10. Rujan 2021. 12:23

Dubrovčanka

Tejuska piješ onu šljivu? Uzmi si čepiće? Ja sam uzela sebi to. Mogu trudnice. Meni spremno kad opet zapnem 🤣

Uzela sam smokvu i sljivu kao sirup,Dm mi je dosta udaljen i nisam stigla do njega,pa sam ovo u apoteci uzela,bila nesto malo jutros,ali koliko jedem ovo je tek snjita kruha izasla da prostis !!!

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.