Klinci se kupaju a ja kraj njih povracam, ljubavi moje.
Joj mi si bili napravili problem s malom. Kako je meni stalno bilo slabo, naravno da sam otvoreno pričala s mužem pred njom. Nešto tipa "daj molim te ti preuzmi, loše mi je" ili "joj povratit ću, prozrači kuću" itd Ja nisam kužila sa se moja mala curica brine. Nakog nekog vremena je mala počela povraćati. Nije bolesna, nije otrovana ali kad dode neki jači miris ili nešto sl. ona počne kao ja " joj prozrači povratit ću" samo što bi ona povratila (ja ne,haha) to je trajalo evo do nedavno. Užas sad se smirilo, samo jednom dnevno možda spomene da joj je loše ali ne povraća više. Već sam ju vidjela kao bulimičarki,haha. Uglavnom nikad ne znaš sa djecom!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Mene opet glava boli, ne znam jel prođe 3 dana u komadu bez glavobolje 😭
Ležim i molim Boga da mi mala što duže spava jer mi je koma funkcionirat s glavoboljom.
Antonela98 imaš prenatale u tekućini, možda bi ti to bilo zgodnije, samo ne znam gdje točno, morala bi malo njuškati. Ja sam frendici naručivala sa IHERBa, al sad s ovim nametima od 1.7.mislim da je skroz neisplativo.
Ja sam pila Solgarove u prvoj trudnoći i najgori dio mi je bio taj što su tablete bile ogromne, al baš ogromne. I mislim da je doza bila 4 tbl dnevno, ili bar 2. Više se niti ne sjećam.
Ja sam imala užas mučnine u ovoj trudnoći, prestale su možda oko 13tt, ponekad mi bude loše, ali ne tako intenzivno, ovo je baš bilo doslovno od 6tt od jutra do mraka. Ništa nisam mogla jesti, a bila sam gladna. Probala sam sve žive čajeve, ništa, đumbir ovaj onaj, bademe, tic tac, štapiće, niš, nula.
U prvoj trudnoći mi je par puta bilo loše, ništa neizdrživo, popila bi onaj antimetil i prošlo bi me. Sad ništa.
Glavobolja mi je baš najgora u ovoj trudnoći😭
Ja pijem Novalac to su mi dali u ljekarni ali meni ništa ne valja. Stalno zaboravim popiti a treba se uz jelo. Jednom sam samo tak popila, želudac me htio ubiti. Dobro je da je jedna kapsula, nije nešto velika ali meni se ne sviđaju. Mislim da ti je najbolje pitati u ljekarni, oni najbolje znaju što sve ima na tržištu.
Mučnine su mi prestale sad mi se pocela javljati vrtoglavica skoro svaki dan. Valjda će proći i to,haha Nemam nikakav simptom koji se neda izdržati,😋
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja se moram nadovezati na ove godine u trudnoci… neki ljudi su fkt zatucani, pa zene danas studiraju zele vidjeti svijeta i potpuno je normalno da se reprodukcija odgađa… plus ne zivimo svi po istom kalupu, hvala bogu! Zivjele sve trudnice 🥳
Dvojajcane blizanke 🍒
Tejuska jel pomogla narukvica 🤣?
Ne znam kaj bi ti rekla🙄
Jucer ujutro mi je bilo super,iskreno vec sam pomislila da nesto nije u redu jer sam preksinoc imala jake grceve
Popodne su se vratile mucnine i stavila narukvice ali nis,skinula navecer jer me nazuljalo i prvu noc nisam jela voce da smirim mucninu 💁♀️ e sad,budem nosila danas pa vidim
Sinoc opet grcevi,ugl.danas 4 dan da nidam bila na wc to je od toga😪
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Antonela bravo za super pregled ♥️🥰
Coksa znam kako ti je,tako sam i ja u proslim 😫
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja se moram nadovezati na ove godine u trudnoci… neki ljudi su fkt zatucani, pa zene danas studiraju zele vidjeti svijeta i potpuno je normalno da se reprodukcija odgađa… plus ne zivimo svi po istom kalupu, hvala bogu! Zivjele sve trudnice 🥳
Vickii mene zanima kada su ti otkrili da nosis tvinsice? Kako si se osjecala? Bas bas me sve zanima ako imas vremena da mi napises🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Naravno, imam vremena 😃 gle vratili smo dvije blastociste ( ivf jel) i beta hcg 12.dan nakon transfera ( to ti je ekvivalent ko na dan izostanka menge) je bila 1700, za dva dana 3200, ja sam vec sumnjala, i za dva dana je moja ivf doktorica vidjela dvije gestacijske vrecice na uzv. Znaci znali smo od pocetka 😂😂.. ovo mi je recimo prva trudnoca, nemam djece, a ono imala sam grozne mucnine do prije dva tjedna, izgubila 2 kile sto je na moju kilazu puno, nisam povracala. Budem popodne umornija pa odspavam sat-dva, ovo ostalo sve normalno..imam trbuh, doduse veci navecer 🤣🤣. Mi se vec 3 godine mucimo da imamo jedno zdravo dijete tako da ova situacija je nama apsolutni blagoslov, samo da izdrzim do nekih sigurnih tjedana i nitko sretniji od mene.. pitaj sve kaj te zanima!
Dvojajcane blizanke 🍒
Nego, mene zanima sto koristite od mazalica za trbuh? Htjela bi izbjeci strije 😬
Dvojajcane blizanke 🍒
Oke, slazem se, ali bar mogu malo pomoci svojoj kozi da se ne pati
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji