Sunašce Duphaston možeš kupiti
Pitala sam i mogu ali ne bez recepta.
Probaj zamolit u ljekarni u kojoj si dizala,gdje vide da si to trošila da posude preko vikenda,ostaviš polog i onda kad dobiješ recept pon,oni realiziraju recept i vrate novce,tako su barem meni ljekarne izlazile u susret ☺️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ja duphaston ni utrogestan nisam placala. E i za te prenatale, nekako imam osjecaj da mi ne trebaju, zaista se trudim jesti zdravo, krvna slika je u redu, folnu pijem od pocetka
Tako da stvarno ne znam sta bih mislila. I ginekolozi su takoder podjeljeni 🤷🏻♀️
Pa ni ja nikad niš. Nemam pojma na koju foru netko plaća, netko ne. Imam dopunsko doduše, ali isto sam bila uvjerena da nema nikakve doplate ako je nešto prepisano na osnovu trudnoće 🤷♀️
Molim vas za info. Da li mogu vadit betu u sklopu hzo-a ili to rade samo privatno? Kako se naručim na to, zazovem svog doktora i recem mu da mi treba vadit betu iz krvi jer sumnjam na trudnoću ili kako? Da li zovem svog ginekologa ili obiteljskog doktora?
Ja sam vadila privatno u Agramu, 3x, možeš doći bilo kada u radno vrijeme labosa, za hzzo nemam pojma, kontam da se može uz uputnicu, zvrcni pa pitaj, ne košta te ništa.
Zaboravila sam napisat da kad sam isla na pregled u utorak da sam odma i vadila krv za nifti i danas su me zvali da zbog visoke koncentracije prikazanog mioma iz krvi ne zele izdat nalaz da nebi bio adekvatan (gin me zvala) i da ce pokusati sa nekom drugom firmom, a ovi da ce mi novce vratiti. U poliklinici su mi izvadili a ja sam uplatnicom onda placala u tu firmu test. Ako nitko nece htjet da mi napravi ako nikog drugog ne nade rekla mi je da mogu ici na neki kombinirani test, ali mini anomaly koji mi je radila uzv je oke. Bas sam sad u k….! Sjeban mi je automatski cijeli vikend
Koje sranje da prostiš. Koji si sad tt? Da odeš negdje drugdje obaviti ako još nije kasno? 😑😑😑
U agramu ti ne treba uputnica, samo dodjes, 130 kuna ti je beta jcg i bude na mailu za cca sat vremena. Skroz elegantno, preko uputnice samo bolnice
Dvojajcane blizanke 🍒
Ja duphaston ni utrogestan nisam placala. E i za te prenatale, nekako imam osjecaj da mi ne trebaju, zaista se trudim jesti zdravo, krvna slika je u redu, folnu pijem od pocetka
Tako da stvarno ne znam sta bih mislila. I ginekolozi su takoder podjeljeni 🤷🏻♀️
Pa ni ja nikad niš. Nemam pojma na koju foru netko plaća, netko ne. Imam dopunsko doduše, ali isto sam bila uvjerena da nema nikakve doplate ako je nešto prepisano na osnovu trudnoće 🤷♀️
Da,nažalost to nije tako 🙄 bez obzira dali si trudnica,dijete, studentica ili zaposlena svi plaćaju ili ne plaćaju,ovisi o listi lijekova koja je tada važeća,šta nije baš fer😏
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sunašce Duphaston možeš kupiti
Pitala sam i mogu ali ne bez recepta.
Probaj zamolit u ljekarni u kojoj si dizala,gdje vide da si to trošila da posude preko vikenda,ostaviš polog i onda kad dobiješ recept pon,oni realiziraju recept i vrate novce,tako su barem meni ljekarne izlazile u susret ☺️
Napisala sam da sam zvala pa ce mi dati na taj nacin,sad krecem po njih😄
Preskočila sam, oprosti...super 👍
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Zaboravila sam napisat da kad sam isla na pregled u utorak da sam odma i vadila krv za nifti i danas su me zvali da zbog visoke koncentracije prikazanog mioma iz krvi ne zele izdat nalaz da nebi bio adekvatan (gin me zvala) i da ce pokusati sa nekom drugom firmom, a ovi da ce mi novce vratiti. U poliklinici su mi izvadili a ja sam uplatnicom onda placala u tu firmu test. Ako nitko nece htjet da mi napravi ako nikog drugog ne nade rekla mi je da mogu ici na neki kombinirani test, ali mini anomaly koji mi je radila uzv je oke. Bas sam sad u k….! Sjeban mi je automatski cijeli vikend
Koje sranje da prostiš. Koji si sad tt? Da odeš negdje drugdje obaviti ako još nije kasno? 😑😑😑
12+4
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
A sranjac😧. Da probaj zvati za panoramu i pitaj da li ima smisla s obzirom na stanje.
E hvala ti rekla mi je dr da ce mi u pon javiti sve kome bi jos mogla. Pa ce me nazvati
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
TiNa, bas me ovo iznenadilo za miom pa sam isla citati i fakat nekad miom moze biti problem. Ono sto bi ja napravila, nazvala bi predstavnistvo panorame u hrvatskoj, gospoda se zove tanja zudenigo, mozda bi ona mogla pomoci. Imas broj na stranicama Seqventie
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji