Malo prolistam u nazad pa se sjetim da sam jos htjela napisat da se sjecam u prvoj T da sam vec od 14tt osjecala bebu. A sad u 16tt ni leptirice ni pokrete. Ili sam skroz luda pa ne prepoznajem 🤣
I da tlak mi je uvijek nizak a sad u trudnoci kad mi cesce mjere nikad ne prelazi 90/60 al meni je to skroz normalno uopce nemam nekih poteskoca radi tako niskog tlaka. Valjda jer oduvijek tako zivim. Jedino kad bi mi i mjere bile takve 90-60 bilo bi super 🤣🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Kod mene sve u redu. Sad mi je lakse, beba je formirana skroz, potpuno uredna po mjerama. Bas je predivna, nadam se da ce sve biti u redu ❤
Sl. Uzv 28.9., termin 28.3.
Čestitke!! Neka se tako i nastavi!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja sam rekla kolegici na poslu da svima kaže da sam trudna i evo danas je i zadnja osoba saznala. Ok, glavni glavni šef neznam ali mislim da njega baš i nije briga,haha Super su svi, jako su sretni iako ima čudnih pitanja tipa: "TI si to htjela?", Ha? . Nekužim? Zašto bi to netko pitao trudnicu???
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
🤣joj da,ta slavna pitanja! Predpostavljam radi godina
Aha, hvala na objašnjenju koje ima nekog smisla. Ja se nisam mogla sjetiti niti jednog. Ajd ako je zbog godina i dalje neznam što bi rekla ali prihvatit ću to!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Pa barem bi trebali znati da mi u godinama znamo kako nastaju bebe.
Ja sam mislila kao zbog moje "karijere" ili kao da me muž silovao (jer tko se još u našim godinama),haha Ma budale, barem mi je tlak narastao pa nemam vrtoglavicu danas,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Bokic. Evo da se javim. Sinoc sam zavrsila na infuziji, tolika mucnina i povracanje da nisam mogla zaustavit. Pocela povracat i zuc, sve zuto zelenu, na pjenu. Spojili me na infuziju, povadili nalaze. Sve ok, klasicna trudnicka mucnina, ili mozda neka viroza. No evo danas lagana hrana, malo me jis oece zekudac i jednjak, ma sve, od napinjanja.
Ja se slepam k vama jer nekako su mi zimske bile bas daleko pobjegle kad sam saznala za plus.
Termin 17.2 dr.za sad misli da je curka, no to cemo definirat na sljedecem pregledu.
Idem procitat zaostatke i probat zaspat da malo nadodem.
Trebali smo danas na more, no sve odgodili. A klinci se veselili, spremili kolut, plivalice i mene satere. Svo zlo u tome, bitno da je sve ok. Tipkam vam, i zelim mirnu nox svima. Puse
Ja imam 32 a prvo 😄
Ja sam prvo rodila s 31,haha bilo je još cura mojih godina u bolnici. Sad su nova vremena, meni je oko 30 taman za poceti.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Bokic. Evo da se javim. Sinoc sam zavrsila na infuziji, tolika mucnina i povracanje da nisam mogla zaustavit.
Još uvijek se muciš s povraćanjem. Užas, dobro da izdržiš! Meni je bilo samo mučno prvo tromjesečje i mislila sam da ću umrijet. Pa jel ima naznaka da će se smiriti? Kako je bilo u prijašnjim trudnoćama? Jesi dobila kakav super savjet u bolnici kako se nositi s tim?
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Bokic. Evo da se javim. Sinoc sam zavrsila na infuziji, tolika mucnina i povracanje da nisam mogla zaustavit.
Još uvijek se muciš s povraćanjem. Užas, dobro da izdržiš! Meni je bilo samo mučno prvo tromjesečje i mislila sam da ću umrijet. Pa jel ima naznaka da će se smiriti? Kako je bilo u prijašnjim trudnoćama? Jesi dobila kakav super savjet u bolnici kako se nositi s tim?
Bio mi je mir jedno vrijeme. Pila sam reglane. Vec sam sve moguce testirala i od hrane, prenatala. No nema logike. Kad me ulovi ulovi. U proslim trudnocama isto tako do 15, 16 tjedna povracala. U prvoj 3 puta bila na infuziji, u drugoj uspjela izbjec. Nadam se da je ovi bilo posljednje povracanje. Jos mucninu nekak pregrmim, ali sto me to satere. Klinci se kupaju a ja kraj njih povracam, ljubavi moje. Pa ih nekako uspjela i sredit dok muz nije stigao kuci, i baka dosla po njih.
Strašno da toliko dugo povračaš. Meni je rigoleto trauma, ono može sve samo ne to. Do sad nisam ni jednom u nijednoj trudnoći, a nadam se da ni ne budem. Zadnja 2-3 dana više nisam ni napuhnuta, probava se valjda ustabilila (za sad), tu i tamo još osjetim lagane mučnine, ali pomaže da nisam gladna. Nadam se da bude s ulaskom u 10.tjedan skroz prestal, tako je bar prošli put. Inače, pomaže čaj od đumbira, možda da to probaš.. I grickat suho (štapići, pereci, digestive..). Super su mi bile i hladne nektarine prošli put, pa oni neki vočni ledeni sladoledi, juha iz vrečice, riža, krumpir, jednostavna, ne prezačinjena hrana.. Doduše sad mi ni mirisi ni začinjeno nije smetalo. Tako da koliko god bile slične trudnoće, po nečem se uvijek razlikuju.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji