Elle dobro doša! Tako sam i ja kao i ti pratila ljetne bebe 2016 cijelu trudnoću. Nisam imala hrabrosti pisati, ali su mi cure i tako puno pomogle. Ok je ak se čovjek "srami". Želim ti školsku trudnoću i da uspješno dijeliš svoje brige s nama.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Djevojke,
pratim vas potiho, ali imam gužvu na poslu. Još čekam prvi pregled sljedeći četvrtak. Danas sam 5+1 što znaci da bi se sljedeci tjedan trebalo čuti srčeko. U međuvremenu se zabavljam mišlju dal je curica, dečko ili blizanci. Prvu kćer sam sanjala jasno kao dan. Kad sam se probudila znala sam da čekam djevojčicu. Sinoć sam opet sanjala djevojčicu i da ću roditi 5.5. (12.5. je termin) :D. Uglavnom, plus na mom testu se pokazao 7,8 dana pred očekivani menzes i imam mučnine skoro od starta pa nekako mantram... zamisli da su blizici i da mi je zlo od gomile HCG-a!!! Muz bi pao u nesvjest :D
Mozak mi je blank totalno :D
Cure vi ste ste u tim babywatcherima, rekla mi susjeda da ona ima svoj, da ga je par puta upalila ali je teško nalazila otkucaje pa joj dopizdilo, onda je vrlo brzo počela osjetiti malog i nije ga više ni koristila. Kupio joj muž to pa nije imala ni račun da vrati (lik naravno nije uzeo il je bacio haha) pa joj stoji samo.
Pitala mene jel mi možda treba, da bi prodala, ja ne bi uzimala, u prvoj trudnoći sam i mislila ali sam se obuzdala sad mi suludo već.
Pa ako koja želi, mogu tražit da mi ga slika i pitat za koliko bi prodala. Kaže da ima kutiju, originalne najlone, sve što je i bilo unutra.
Hej cure.
Danas sam 11 + 5 i službeno nisam uspjela sa baby watcherom nači otkucaje.
E sad nije me to jako deprimiralo jer u prošloj trudnoći mi u TA niti sa 14 sestre nisu uspjele nači otkucaje pa me slale na uzv, no beba je bila ok, a doktor je spomenuo da je posteljica smještena iza - možda je to razlog da se nije čulo čak ni sa 14 tt.
Budući da sam danas išla na briseve da imam nalaz za 16.9. kad imam redovnu kontrolu u Petrovu zamolila sam doktora za UZV i sa bebicom je stvarno sve ok, čak mi je preko trbuha radio, kuca srce, 3 dana je manja, ali to je sve tu negdje.
Tako da evo stvarno se može desiti da netko ne uspije na baby watcher nači otkucaje, a da je ipak sve ok!
Evo htjela sam podijeliti - možda će nekome ova info dobro doći.
Termin mi je inače 26.3.
Hej cure.
Danas sam 11 + 5 i službeno nisam uspjela sa baby watcherom nači otkucaje.
E sad nije me to jako deprimiralo jer u prošloj trudnoći mi u TA niti sa 14 sestre nisu uspjele nači otkucaje pa me slale na uzv, no beba je bila ok, a doktor je spomenuo da je posteljica smještena iza - možda je to razlog da se nije čulo čak ni sa 14 tt.
Budući da sam danas išla na briseve da imam nalaz za 16.9. kad imam redovnu kontrolu u Petrovu zamolila sam doktora za UZV i sa bebicom je stvarno sve ok, čak mi je preko trbuha radio, kuca srce, 3 dana je manja, ali to je sve tu negdje.
Tako da evo stvarno se može desiti da netko ne uspije na baby watcher nači otkucaje, a da je ipak sve ok!
Evo htjela sam podijeliti - možda će nekome ova info dobro doći.
Termin mi je inače 26.3.
Eto ko ta moja susjeda, kaže možda je 2 puta uspjela, kaže da nikako nije mogla i onda joj dojadilo, a s malim bilo sve okej, ona je i malo deblja pa možda i to. Znala sam čitati da žene koje imaju malo deblji stomak da teže nađu, al tko će ga znat.
Ja sam s prvom malom htjela kupiti, ali ja bi garant silovala taj uređaj i paničarila ako ne uspijem nać
e ja sam ta sa malo debljim ovojem
Dunrovčanka, hvala za sad sam se sama sa sobom dogovorila da ću do idućeg tjedna kad imam pravi uzv pustiti to na miru, ipak je danas potvrđeno da je sve ok!
Tada ću već biti skoro punih 13 pa ću onda pokušati!
Ma nije štetan, daj šta ti je. Uzv postoji stvarno jako dugo, ja znam da su ženama u Petrovoj gledale sestre s tim malim watcherima bebe, onima koje su ležale na patologiji trudnoće, tak da čisto sumnjam da bi netko nešto štetno na taj način prakticirao.
Općenito te priče da je uzv štetan nisu istinite, postoji baš jako puno istraživanja koja kažu da nisu nikad nađeni štetni utjecaji na plod od uzv-a isključivo.
Nemaš brige zaista.
Kad sam ostala trudna prvi put, radila sam u uredu prepunom IT i kojekakve opreme, lampi, uređaja svakakvih, osim toga i ja na kompu s dva monitora doslovno i prali su me filmovi jel to sve zrači možda, pričala sam s ginekologom koji me smirio i objasnio da nisu to iste stvari kao prije 50 godina. Da su drugo trudnice koje rade npr. u pogonima nekakvim ili tiskarama, komorama itd. Da je to opasno i da čak i neka isparavanja mogu imati utjecaj na malformacije ploda.. Ali komp, ured i to sve za ajmo reći komercijalnu svakodnevnu upotrebu, ne.
Heeej mene zanima da li neka od vas konzumira cigarete? Jeste ih ostavile odmah dok ste saznale ili?
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Heeej mene zanima da li neka od vas konzumira cigarete? Jeste ih ostavile odmah dok ste saznale ili?
Aj da odma priznam.. Ja ih konzumiram i smanjila sam maksimalno ali ne smijes naglo prestat. Tak su mi rekli
Pa koliko dnevno ?
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Cure kad smo već kod zračenja. Ja se malo bojim. Svaki dan kad dolazim na posao moram proći kroz detektor metala i stvari nam se pregledavaju na rendgen. Užas, mene toliko strah da mi se dijete ne ozrači. Svagdje sam čitala da nema opasnosti i da su doze male, zato i dalje idem na posao ali me ipak oblije hladan znoj kad pomislim na to! Ima netko sa iskustvom? Zvala sam i MUP i Zrakoplovnu luku Zagreb nisu mi rekli ništa korisno, čak nisu znali niti svoj protokol!😬😬
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji