Curke.. Svima čestitam koje su nove i curkama koje su obavile prve preglede… Ima jedno pitance dalo je koja od vas imala dole kao menstrualne grčeve povremeno i kada je to prestalo?
To i mene zanima, jer se svega bojim, Prva Trudnoca mi je
Također prva, a 2.8 mi se doktorica vrača sa godišnjeg, a doktor koji ju mjenja je reko da odem na pregles kad se ona vrati jer je bilo prerano
.Curke.. Svima čestitam koje su nove i curkama koje su obavile prve preglede… Ima jedno pitance dalo je koja od vas imala dole kao menstrualne grčeve povremeno i kada je to prestalo?
To i mene zanima, jer se svega bojim, Prva Trudnoca mi je
Također prva, a 2.8 mi se doktorica vrača sa godišnjeg, a doktor koji ju mjenja je reko da odem na pregles kad se ona vrati jer je bilo prerano
.
Sa kolko si isla prvi put?
Moja je na godisnjem pa idem kod drugog… Zadnja menstruacija mi je bila 19. 6. Narucila me prvo 9.8 ali taj dr je tad u bolnici pa cu otic 4.8 nadam se da nebu prerano
Nisam još bila na prvom pregledu, a zanja menstruacija je bila 12.6..moja dođe radit 2.8 tak da ču odma ić.
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Dobro jutro cure!
Evo da se pohvali prvo buđenje bez mucnine, slabosti i smrtne gladi. Napokon mi se hormoni malo normalizirati. Idem uzivati u vikendu!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja isto folna i pokusavam zdravije jesti. Nemam isto bas nikakve simptome pa mi je sve to cudno😅
Mozda i zato sto si se pocela zdravije hraniti heheh🤗Meni je isto napokon redovita ali sigurna sam da je to zato jer ujutro obavezno jedem prokuhane zitarice, rucak varivo, salata, vecera lagana.. i puno vode 😅
MarijanaMartin hvala ti za savjete. Svakako bi se savjetovala sa svojom doktoricom opće prakse da i ona trenutno nije na GO. A dr.koje su na zamjeni obično ni ne žele imati posla s tuđim pacijentima koji nisu hitni.
I zanima me još jedna stvar. Bila sam i na odredivanju krvne grupe. Ja sam A+ (muž je darivatelj krvi pa znamo da je B+, to je super).
No otkrivena su mi Anti-M 1/1 antitijela, piše da titar nije klinički značajan. Indirektni antiglobulinski test je pozitivan. U nalazu je napomena da to može uzrokovati HBN i da je potrebno odrediti M krvnu grupu oca. Sljedeća kontrola za 8 tj.
Jel imala koja iskusnija trudnica sličnu situaciju? Jel de trebam zabrinuti?
Čitala sam ta ova antitijela anti-M nisu toliko jaka te da nebi smijelo biti nekih problema, al svejedno sam zabrinuta.
U ponedjeljak svakako planiram zvati zamjensku dr. pa ćemo vidjeti.
👫 '93 oboje
Jeste vi cure šta promijenile kod sebe otkad ste saznale za trudnoću? Treba li uopće na nešto paziti u ovim prvim tjednima….folnu pijem i to je to moram priznati. Živim kao da se ništa i ne događa jer i nemam neki osjećaj da sam trudna. Ne znam ni šta sam očekivala ovako rano, čudesa haha
Cice me bole i tu i tamo skroz lagani grčevi i to je to.
Jedem normalno, radim, doslovno ništa nisam promijenila….
Kako mi je ginekologica na godišnjem nisam još bila kod nje pa dobila neke upute ili nešto.
mislim da bi se trebali ponašati normalno, osim ne podizati teže stvari, iako mislim da bi sve ono što smo do sada radile možemo i nastaviti
.. u prvoj trudnoći mi ie doktorica na prvom pregledu ,zbog hematoma, rekla da ne dižem teško(robu iz perilice, stvari iz dućana) ali i dalje sam išla na posao i radila sve normalno...mislim da do prvog pregleda ne treba ništa mijenjati, a dr.će dati daljne upute..
ja tako i sad..tek se trebam naručiti na pregled
👩35
👨36
2017👨👩👦
23.07➕
Pozdrav cure ,
evo ja sam 22.7 vidila svoj prvi plusić. Prema mom računanju sam 4tj 6d. čekam još malo pa ću se naručiti na pregled . pusa svima
Čestitam ti 🙂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Pozdrav cure ,
evo ja sam 22.7 vidila svoj prvi plusić. Prema mom računanju sam 4tj 6d. čekam još malo pa ću se naručiti na pregled . pusa svima
Čestitam ti 🙂
Moj plusić je bio 19.7 tad mi je bio 8 dan kak mi je kasnila menga
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
4.8 imam prvi pregled kod gin dali netko zna kolko prije je potrebno izvadit krv, dr mi je pustila uputnicu
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Nela cestitam! 🤩
Tina koje nalaze vadis? Meni nista nije rekla moja, idem ovaj tjedan prvi put na pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji