Rekla mi je da je pustila uputnicu za biokemiju i tsh te da dan prije vadenja krvi moram pazit na slatko da ne jedem i na dan vađenja bit strogo nataste. Jer je jako bitan guk u trudnoci. I stitnjaca.
Javi mi kako je bilo na prvom pregledu
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Pozdrav cure! Meni je danas 5. tjedana, prva trudnoća :) Saznala sam prije tjedan dana, a u četvrtak potvrdila kod ginekologa, jedva se vidjela bebica, 2mm :D. Prvi pregled mi je 16.8. i rekla mi je ginekologinja da će mi onda dati i uputnicu za vađenje krvi (pa će vjerojatno i tebi tako Maty :))
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Poštovane!!
Ja dobila menstruaciju ali sise me i dalje bole, umorna sam dosta, i stalno gladna...odnosi su mi dosta bolni nikada mi tako nije bilo... Pokušali smo u vrijeme ovulacije... Neznam što vi mislite.... Da napravim test ili ne...
Hvala i sretno svima trudnicama 🤱🎊🎉🎊❤️❤️
Pozdrav svima 😊 Još jedna trudnica se prijavljuje, danas 6+2.. Prvi pregled prošao, a drugi je u petak i nadam se ćuti ili barem vidjeti bebino ❤️ 😊
Malo sam se umirila kada sam pročitala vaše tegobe, jer mi je prva trudnoća i sve me nekako plaši.. A mučnine su konstantne uz bolove u donjem dijelu leđa, a osjetim i bolove oko pupka i ne mogu mirno spavati 😤
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Pozdrav cure! Meni je danas 5. tjedana, prva trudnoća :) Saznala sam prije tjedan dana, a u četvrtak potvrdila kod ginekologa, jedva se vidjela bebica, 2mm :D. Prvi pregled mi je 16.8. i rekla mi je ginekologinja da će mi onda dati i uputnicu za vađenje krvi (pa će vjerojatno i tebi tako Maty :))
Čestitam ti, ja imam 4.8 prvi pregled. To će mi biti 7tjedan, a isto me svega strah i prva trudnoca mi je. Jedva cekam taj prvi pregled.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Nela cestitam! 🤩
Tina koje nalaze vadis? Meni nista nije rekla moja, idem ovaj tjedan prvi put na pregled
Uputnicu mi je dala ginekologinja
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Pozdrav svim curama!
Evo da se i ja pridružim! Veselim se druženju na forumu i razmjeni iskustva :)
@Tina - samo polako, sve će biti ok. Meni je ginekolog rekao da samo živim život kao da se ništa novo ne događa i da idem dan po dan jer je to najbolje što mogu napraviti za sebe i bebu. Easier said than done, ali trudim se :)
@Amelie 1 - hello, izgleda po potpisu da su nam bebe jednako "stare" :)
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Pozdrav svim curama!
Evo da se i ja pridružim! Veselim se druženju na forumu i razmjeni iskustva :)
Pozdrav i tebi 🙂 i ja se veselim
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
@Tina - samo polako, sve će biti ok. Meni je ginekolog rekao da samo živim život kao da se ništa novo ne događa i da idem dan po dan jer je to najbolje što mogu napraviti za sebe i bebu. Easier said than done, ali trudim se :)
@Amelie 1 - hello, izgleda po potpisu da su nam bebe jednako "stare" :)
Hvala ti na podršci @toxiclystronger imas pravo 🙂💕
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji