Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • at1209
    31. Kolovoz 2021. 13:45

Pozdrav,znam da sam mozda fulala teemu ispričavam  se..ugl zadnju menstr sam imala 06.08 ovulaciju sam imala 18.i i bas tada se nisam pazila s deckom a prije toga sam pila 2 godine lydnette…moram dobiti za 6 dana menstr   aprije par dana imam cudne bolove u stomaku kao probadanje,piskim svaki cas imala sam zgaravicu i uspusem se bas onako previse kad setamm….imala sam cak mucnine 2 pita ne znam jel umisljam i ne znam jel jks rano za test napravit

• at1209
    31. Kolovoz 2021. 13:46

I zab sam.napomenuti da imam cudan bijeli gusti iscjedak

Tejuska♡
    31. Kolovoz 2021. 13:49

at1209

Pozdrav,znam da sam mozda fulala teemu ispričavam se..ugl zadnju menstr sam imala 06.08 ovulaciju sam imala 18.i i bas tada se nisam pazila s deckom a prije toga sam pila 2 godine lydnette…moram dobiti za 6 dana menstr aprije par dana imam cudne bolove u stomaku kao probadanje,piskim svaki cas imala sam zgaravicu i uspusem se bas onako previse kad setamm….imala sam cak mucnine 2 pita ne znam jel umisljam i ne znam jel jks rano za test napravit

Imas clearblue test koji se moze raditi 6 dana prije ocekivane.
    Pa si uzmi ali napravi sutra s prvim jutarnjim.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• at1209
    31. Kolovoz 2021. 13:50

Aha..jel njega ima uzet u dm bipa?

Tejuska♡
    31. Kolovoz 2021. 14:05

at1209

Aha..jel njega ima uzet u dm bipa?

Ima u DM sigurno😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• at1209
    31. Kolovoz 2021. 14:07

Super..sta mislite da se nadam plusicu ili ne 🤩🤩😅

Tejuska♡
    31. Kolovoz 2021. 14:16

at1209

Super..sta mislite da se nadam plusicu ili ne 🤩🤩😅

Drzimo ti 🤞 obavezno nam javi ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Jana85
    31. Kolovoz 2021. 14:19

Maya34

Evo mene s pregleda. Sve je oke 😊 Bebica je 47.47mm 🥰 Išla sam vaditi krv za kombinirani probir. Nisam pitala koliko se čeka nalaz 🤦🏻‍♀️ I to mi je on sam rekao da napravim, s obzirom na godine.. I da, napokon sam dočekala pregled preko trbuha 🤣
    Idući pregled mi je 28.9.

Jana čestitam i dobro nam došla 🤗

Hvala i cestitke na dobrom pregledu ♥️

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Tejuska♡
    31. Kolovoz 2021. 14:29

Lista pregleda 💜💙
    Sunasce83 - 02.09.
    O_Nela - 02.09
    Kriss - 03.09
    TejaBj94 - 06.09.
    TiNa - 07.09.
    XOXO - 07.09.
    WannaBeMommy - 07.09
    Sunsace83 - 09.09.
    Antonela98 - 09.09
    LlamaFace - 16.09
    Nooha - 16.09
    Tejuska - 20.09.
    Dubrovčanka - 24.09
    Tonka341 - 24.09
    Maya 34 - 28.09
    Coksa - 30.09
    Milica.Kamilica - kraj 09.
    Razumna - 🔜

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    31. Kolovoz 2021. 14:36

Hvala na lijepim riječima cure, znam da i je tako kako kažete, samo valjda se ne mogu još sabrat sa tim strahom. Moja je mala stvarno nježno, suradljivo biće, tantrumi su joj rijetki i blagi u usporedbi s onim što znam pročitati ili čujem od nekih prijateljica, veseli se ona svemu uvijek, da se s njom sve dogovoriti, puno pričamo i inače je u sve uključena. Ja sam s njom ostala doma ipak nakon porodiljnog, dala sam otkaz i odlučila biti s njom barem do 3.godine, stvarno nam je ispunjena svakodnevnica i ja vjerujem da će to s dolaskom bebe isto biti sve okej. Promjena je sigurno velika, kako nama tako i njoj, ali ne idem u tom smjeru da će biti negative s njene strane, ali spremna sam i na to i na sve varijacije jer ne mogu ja nikada znati baš što je njoj u glavi i kako će to njoj sve izgledati. Mene više strah mene same, tog mog doživljaja dvoje djece, mojih emocija i mentalnog stanja 😑😑
    Plan mi je svakako u tom prvom periodu zapravo ostati posvećena njoj u onom smislu da može i muž previt bebu ili još koješta, a vjerujem da će ona isto biti sretna da ju se uključi u sve za bebu... Imamo 2 mačke i psa, njoj je valjda najuzbudljivi dio dana kad ih treba nahranit 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.