Jutro. Evo ja cekam na pregled. Zadnji je bio sa 9 tjedana, a danas 15+3. Nemirna sam ko mis. Bas neka nervoza u zelucu, a trebalo bi sve biti uredu. Tipkam kasnije
Antonela nas dvije smo valjda na istoj valnoj dužini i u istom strahu. Ja sam se danas probudila loše volje i u strahu da ću imati spontani 😭 ne znam što mi je sad odjednom, jučer sam bila baš dobro, išla sam u šoping, kupila sam si debeli donji dio trnirke i gaće a danas sam baš u komi 😭
Također 🤣 i onda kad mi vec dođe voda do grla si odlucim da je meni zapravo svejedno i da beba ima "samo" 2,5 cm i da ne lici na covjeka i da me bas briga za nju
I onda za pet minuta opet mjerim temperaturu 🤣🤣
Ja sam se sa svojom bebom baš jako povezala 😭 puno joj pjevam, govorim da je dobro došla, da je jedva čekam upoznati, onda si zabrijem da je ono zatezanje u maternici, ona kao strujica način da mi beba javlja da je sve ok i sigurno govori " ne brini se mama ja sam super i sve će biti dobro " i onako prevrce okama kako to ja radim.... Baš puno komuniciram sa njim ♥️
Btw danas moram postiti sutra idem vaditi šećer i hormone i šta već...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav,
evo priduzujem se proljetnim bebama 2022. Ovo mi je druga trudnoća. Plus sam ugledala 7 dana pred očekivani menzes! Čekam ginićku da se vrati s godišnjeg pa da mi potvrdi srčanu akciju. Uz trombofiliju, u ovoj trudnoci se pridružio i Hashimoto u početnoj fazi. Budući da sam ga tek otkriila još nisam na terapiji. Pa me malo zanima, ima li netko Hashi ili hipotireozu? budući da sam tek u četvrtom tjednu još ne paničarim za terapiju.
Hvala cure !
@Lu, meni je TSH oko 5 stalno. Kada si krenula na terapiju?
Žene koje imate mučnine, kakooo preživite pranje zubi? 😩 Ja sam se već par puta izrigala, valjda me pasta ili to pljuvanje iscima, ne znam ni sama, baš mi je to za poludit, cijelo vrijeme dok perem zube imam taj nagon za povraćanjem 😭
A povraćala sam, tako je to išlo 😂 Sad sam 12 tjedana, zadnji put sam povraćala prije ravno tjedan dana. Sad mi bude muka, ali ne toliko jako i dugo da povratim.
Ja sve čekam kad će prestat, bude mi 2 dana okej i onda pomislim evo to je to i onda bam, izrigam se 3.dan 😭
Moja frendica je imala mučnine do 5.mj trudnoće, Bože valjda neću i ja biti ta hahaha
Jesi probala one tablete od đumbira? I b vitamine
Ma jesam, niš, nula bodova. U prvoj trudnoći mi je tz i tamo bilo muka, popila bi koji antimetil i super bilo.. Ovo ne znam šta je 🙈 baš skroz drugačije trudnoće, da mi je netko rekao ne bih vjerovala. Okej mi je kad žvake žvačem, bar trenutno 😇
Rosa dobro nam dosla♥️
Coksa sretnooo🥰
Sa N sam povracala do samog poroda,ne bi to pozeljela nikom🤪spavala sam s kadicom za ves svaki dan. I na kraju jela led to mi je uvelike pomoglo...
Sa J sam bila na infuzijama zbog povracanja...i tak..
Puno pomaze vitamin B6 protiv mucnina
Vec sam ih pripremila 🙈 za sada je izdrzljivo ali tek krece iza 6tt ...
Bazalnu ne mjerim 💁♀️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Posvudušo taman sam bila obaviti IAT u petrovoj, moj savjet je da dođeš što kasnije, od 7-12 uzimaju uzorke, evo ja došla u pola 11,bile još 2 trudnice ispred mene, nikakva gužva.. Vjerojatno svi nahrle odmah u 7, ja sam isto u prvoj trudnoći tako jer sam morala stići na posao, ali ovo pred kraj radnog vremena, milina.
Dobro došle nove trudnice 😊
Danas sam išla na kontrolu za štitnjaču, tsh mi je 2.4 i ipak mi je malo povećala terapiju. I za mučnine je rekla da je super što ih imam, da to znači da hormoni obavljaju svoje 🤷🏻♀️🙄🙄😁
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Pozdrav svim zenama na ovoj temi. Mozete li pogledati sliku 🙏 trebam dobiti menstruaciju ovih dana danas mi je 30.dan ciklusa koji je inace od 28.do 32.dana, ovo je iz treceg urina danas, napravila sam test onako reda radi jer sam mislila da ce doci svaki cas menstruacija 🙂
https://ibb.co/r4NCFD5 [ibb.co]
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Pozdrav svim zenama na ovoj temi. Mozete li pogledati sliku 🙏 trebam dobiti menstruaciju ovih dana danas mi je 30.dan ciklusa koji je inace od 28.do 32.dana, ovo je iz treceg urina danas, napravila sam test onako reda radi jer sam mislila da ce doci svaki cas menstruacija 🙂
https://ibb.co/r4NCFD5[ibb.co]
Crta se vidi itekako! 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji