Da, laboratorij… ja sam isla vaditi krv i kod nas postoji kutijica za knjizice za djecu, invalide i trudnice i naravno ostavim svoju tamo. Dolazi gospođa iz labosa i dere se pred svima da sta je ovo kakvo dijete 1989. godiste…😎
Dvojajcane blizanke 🍒
Vicki slazem se i ja smatram da sam puno jaca nakon tako neceg prozivljenog. I dozvolim si pad al na kratko. Mislim da depra i samosazaljevanje ne pomazu nicemu tako da se brzo dignem.
RosaNerra vec smo dosta pisale o nipt testovima na ovoj temi ako ti se da prelistaj malo po povijesti. Ako imas dodatnih pitanja pucaj… Bar sto se panorame tice dosta sam upoznata sa procedurama.
Ja sam to odlucila ostaviti iza sebe, rijetko se sjetim zapravo kao da se dogodilo u nekom proslom zivotu
Dvojajcane blizanke 🍒
Da, laboratorij… ja sam isla vaditi krv i kod nas postoji kutijica za knjizice za djecu, invalide i trudnice i naravno ostavim svoju tamo. Dolazi gospođa iz labosa i dere se pred svima da sta je ovo kakvo dijete 1989. godiste…😎
Te babe iz laboratorija operirane su od svakog suosjećanja.
Ali i razumijem ih, ljudi znaju biti stoka...
Pričala sam sa trudnicom koja treba roditi za 6 dana, obožava trudnoću i ima oko 24g. Samo sam joj rekla blago se vama .
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Vicki slazem se i ja smatram da sam puno jaca nakon tako neceg prozivljenog. I dozvolim si pad al na kratko. Mislim da depra i samosazaljevanje ne pomazu nicemu tako da se brzo dignem.
RosaNerra vec smo dosta pisale o nipt testovima na ovoj temi ako ti se da prelistaj malo po povijesti. Ako imas dodatnih pitanja pucaj… Bar sto se panorame tice dosta sam upoznata sa procedurama.
Ja sam to odlucila ostaviti iza sebe, rijetko se sjetim zapravo kao da se dogodilo u nekom proslom zivotu
Ja se jos uvijek sjetim, mislim vise iz razloga sto nisam tip osobe koji uziva u trudnoci pa koliko god ona bila bez simptoma i savrsena. Al obozavam djecu. Tako da sad sam vec skoro cijelu godinu trudna a imam jos dobrih 6mj ispred sebe pa mi se cini nikad kraja. Zato se i sjetim da sam mogla kroz koji tjedan roditi i mojim mukama bi vec se nazirao kraj 🤣
Uvijek sam govorila da bi mogla imat 10djece samo da ne moram bit trudna. Ili da ta drudnoca traje par tjedana a ne 9 mj.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Dan ženice
S obzirom da sam jučer radila probir moram se osvrnuti na to. Da mi on nije rekao da to trebam napraviti, sama nikada ne bih.. Baš zbog toga što je to više statistika i točnost nije uopće neka.. I sada dok čekam nalaz već mogu očekivati da neće biti dobar, s obzirom na godine. I svejedno ću mu reći da bi radila Nifty 🤷🏻♀️
Ako netko danas ima pregled, sretno 😊🤗
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Dan ženice
S obzirom da sam jučer radila probir moram se osvrnuti na to. Da mi on nije rekao da to trebam napraviti, sama nikada ne bih.. Baš zbog toga što je to više statistika i točnost nije uopće neka.. I sada dok čekam nalaz već mogu očekivati da neće biti dobar, s obzirom na godine. I svejedno ću mu reći da bi radila Nifty 🤷🏻♀️
Ako netko danas ima pregled, sretno 😊🤗
Zasto nisi isla odma na to. To si mu mogla odma reci da odbijas probir i da ides na Nifty. Barem sam ja tako.
Jer se kolegica s njim zakačila iz istog razloga pa si nisam htjela stvarati dodatnu nervozu. Do kraja tjedna će nalaz vjerojatno biti gotov pa stignem Nifty napraviti.
Što se mučnina tiče, meni su se smanjile.. ali nikako ne i nestale
Ono što meni pomaže jesu bademi.. kupila ih po preporuci i stvarno pomaže..
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Jučer sam zaboravila, a eto skoro i danas 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Folna - jučer mi je rekao da nakon što popijem još par komada kojih imam doma da ne moram više i da si kupim vitamine za trudnice
Vitamini - ono što mene zanima je koje da kupim? Žene koje već imate iskustva što preporučate?
Valjda svaki ginekolog "gura" neke svoje pa je on meni preporučio Gravidon A, da li ih je neka pila?
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Dobro jutro trudnice 🥰
Evo mene sa sv Duha, nosila sam urin za urinokulturu, tamo vlada kaos u labaratoriju. Trudnice imaju prednost ali ako se pokusas ubaciti penzici jodlaju da mi iskorisravamo svoja prava i to na glas 🤬. Najgore što na redomatu nama tipka za trudnice, invalide i onkoloske bolesnike. I nitko ne poštuje žutu liniju tj nema je nego se svi guraju na salter. Užas.
Došla je neka trudnica cca 21g sa svojom mamom i onda je njena mama pričala sa sestrom na šalteru i sve ostalo… prvo mi je bilo smiješno a onda sam se sjetila da bi i ja mogla biti takva mama i onda mi više nije bilo smiješno 😂
Kod nas je super u labu. Ima na aparatu 3 vrste brojceka,hitnoca,prioritet i ostali. Pod prioritet invalidi,trudnice…i mogu reci da i kad je guzva sve ide brzo i po spagici i nitko se ne buni.
Prvi put kad sam bila bilo ih je valjda 20 prije mene,a na red dosla za 5 min dok jucer sam bila tamo vec u 6 i pol druga gotova u sekundi. A piknula na ostali 😂.
Ako pričaš o bolnici u Zadru stvarno je. Ja sam tamo vadila bete i prekrasna bolnica i čekaonica i tamo di vade krv 👍.
Ja isto ne mogu se opustiti, sad sam sanjala da su mi rekli da je beba super da srce kuca... I probudim se i mislim si sigurno će sve biti obrnuto, a onda sam se sjetila da je jedna trudnica napisala da je sanjala spontani i on se dogodio dan kasnije...
Baš mucim sama sebe a htjela bi uživati u trudnoći. Još mi mučnine nisu strašne hvala Bogu, mogla bi stvarno uživati samo da se opustim
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ja imam danas pregled u 17:30, nakon prošlog krvarenja nzm sta ocekivati, osim nekih probadanja nemam nikakvih simptoma cijelu trudnoću. Da ne kazem da sam se cilu noc okretala po krevetu, probudila u 5 ujutro i pila kavu. Psiha stvarno čuda radi 🤦♀️
🙋♀️ 30y 👨🏻🦱 31y
Pokušavamo od 4.'21.
💊 Novalac ( od pocetka planiranja)
Zadnja menga 6.6.'21
➕ 8.7.'21
🩸12.07.'21 Beta Hcg = 1471, 6
🩺 22.07.' 21 - 1.pregled ❤️kuca, 6+1t
18.08. Hitni pregled žutosmeđi(svijetlosmeđi) iscjedak - Duphaston tabl. 3x1 - mirovanje
1.9. ❤️rukice plešu, 5.35 cm, 12t+2
8.9 kombinirani probir - nizak
23.9 uzv - 💙 stiže
27.10. 319g
29.11. Zadak, 748g
Termin 13.03.2022
Omerta hvala ti na komentaru :) tako se nekako baš i ja osjećam kako si napisala da je tebi bilo, ali vjerujem da će proći, kako se sve posloži tako će i to, vjerujem. Kad rodim, muž će mi biti kod kuće barem 2 tjedna, držim fige da još rodim negdje pred vikend pa da se to još prolongira malenu sam rodila u srijedu, u petak sam išla kući već, taman taj vikend imali + 2 tjedna godišnjeg uzeo + 3 dana što dobije od firme, bili smo nas troje zajedno više od 3 tjedna doslovno. Sad se nadam sličnom scenariju pa da će sve biti lakše.
Mene opet glava rastura od 4 ujutro, izludit ću više.. Jela sam i čokoladu i kavu popila, niš ne pomaže, nula.
Što se tiče prenatala, ja sam pila Solgarove u prvoj trudnoći, bili su mi najbolji odabir po sastavu i cijeni, naručivala sam sa IHERBA, tamo je 240 tableta bilo 125-135kn,kako kada... Ali ssd mi se više ne isplati obzirom na ova sva sranja s 1.7.
Folnu sam počela piti 5 mj prije trudnoće, kad smo krenuli na drugo dijete, imam još par za popiti pa aj da se ne baci 😂
Kupila sam neke tablete s Magnezijem, Vitaminom d i Kalcijem u jednom, to ću krenuti piti i tamo za koji mjesec Kendural C za željezo jer mi je pred kraj trudnoće bilo nešto niže, a na koncu sam toliko krvarila po porodu i još 3 mj nakon tako da je ta preporuka moj ginića bila odlična. Ovako mi je bilo sve po špagi, unutar ref. vrijednosti, ali on je inzistirao da počnem piti još dodatno jer se takve stvari često događaju na porodu i kao žena se iscrpi, htio je da to izbjegnem.
Tako da ću tako i u ovoj.
Mislim da su svi ti vitamini više manje ista stvar, da baš kak je netko napisao svatko svoje gura... Magnezij je super i ima učinak kod grčeva, ali i to ovisi u kojem obliku, sve ovo ostalo je meni u nekim situacijama samo opterećenje za jetru. Ak se trudnica zdravo hrani mislim da može puno više svega unijet u sebe nego te sintetske tvari.
Sortiraj odgovore
Najstariji