Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jakasam💝
    31. Kolovoz 2021. 10:45

Ne, to je test gdje trebaju biti dvije okomite crte. Jedna kontrolna i jedna za trudnocu

+07.07.2023.
    1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
    2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
    3. pregled 🔜11.09.

Jakasam💝
    31. Kolovoz 2021. 10:46

Arsancres

Hej Mimi, ja ću sad zvučati kao partibrejker, ali meni ovo izgleda kao evaporacijska, na CB su one jako česte, puno rjeđe se pojave na testovima s rozim crticama.
    Ali još je rano tako da ne mora ništa značiti. Ako imaš Muller blizu, odi kupi onu njihovu najjeftiniju trakicu po 14kn, ona će i par dana prije M pokazati sjenu ako ima razloga, a ako je test negativan ona baš bude stvarno snježno bijela. Za te novce je izuzetno pouzdan odabir. Moj ti je savjet da pišneš tu najjeftiniju trakicu za 3 dana cca. Sretno ❤️

Napravila sam i takav, pa se pojavila jedva vidljiva sjena. Vidjela sam ju samo pod odredenim kutom zato jesam uzela ovaj kao je osjetljiviji

+07.07.2023.
    1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
    2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
    3. pregled 🔜11.09.

Maya34
    31. Kolovoz 2021. 10:59

Evo mene s pregleda. Sve je oke 😊 Bebica je 47.47mm 🥰 Išla sam vaditi krv za kombinirani probir. Nisam pitala koliko se čeka nalaz 🤦🏻‍♀️ I to mi je on sam rekao da napravim, s obzirom na godine.. I da, napokon sam dočekala pregled preko trbuha 🤣
    Idući pregled mi je 28.9.

Jana čestitam i dobro nam došla 🤗

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Maya34
    31. Kolovoz 2021. 11:05

Imala sam pregled u 7:30h, a ja se ustala iza 6h da se uredim jer mi se jučer nije dalo 🤣🤣 i eto, kaže neće gledat 🤭😂😂😂

+ 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Arsancres
    31. Kolovoz 2021. 11:27

Mimi👶❤️

Arsancres

Hej Mimi, ja ću sad zvučati kao partibrejker, ali meni ovo izgleda kao evaporacijska, na CB su one jako česte, puno rjeđe se pojave na testovima s rozim crticama.
    Ali još je rano tako da ne mora ništa značiti. Ako imaš Muller blizu, odi kupi onu njihovu najjeftiniju trakicu po 14kn, ona će i par dana prije M pokazati sjenu ako ima razloga, a ako je test negativan ona baš bude stvarno snježno bijela. Za te novce je izuzetno pouzdan odabir. Moj ti je savjet da pišneš tu najjeftiniju trakicu za 3 dana cca. Sretno ❤️

Napravila sam i takav, pa se pojavila jedva vidljiva sjena. Vidjela sam ju samo pod odredenim kutom zato jesam uzela ovaj kao je osjetljiviji

Držim fige onda da crta potamni 🥰 piškaj za koji dan i obavezno nam javi😁😁

Maya34
    31. Kolovoz 2021. 11:36

posvudusa

Maya34

Evo mene s pregleda. Sve je oke 😊 Bebica je 47.47mm 🥰 Išla sam vaditi krv za kombinirani probir. Nisam pitala koliko se čeka nalaz 🤦🏻‍♀️ I to mi je on sam rekao da napravim, s obzirom na godine.. I da, napokon sam dočekala pregled preko trbuha 🤣
    Idući pregled mi je 28.9.

Jana čestitam i dobro nam došla 🤗

Koji si tjedan?
    Meni su rekli kombinirani da radim isključivo u 12. tjednu, zbog toga sam i godišnji pomicala kako bi bila u Zagrebu.

U petrovoj su me naručili kad ću bit 12+1

Danas je napisao da sam 11+2
    Na papiru kojeg je morao ispuniti i kojeg sam slala poštom pisalo je da se radi između 11 i 14 tjedna

+ 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    31. Kolovoz 2021. 12:19

Maya super vijestii😍😍bas mi je drago da je bebica odlicno

Mimi nadam se da bude plusic,pokusaj opet za vikend napraviti sa tim osjetljivijim sta moze do 6 dana prije
    I drzim 🤞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    31. Kolovoz 2021. 12:43

Mame koje imate dvoje i više djece, ajde me utješiteja svako malo razmišljam kako će se moj odnos sa mojom malenom promijeniti, ja nju volim najviše na svijetu i onda probijam glavu kako je moguće još jedno dijete voljeti. U dubini sebe znam da je to što mislim glupo i suludo, da je to posebna ljubav, a i kad se sjetim trudnoće s njom, nisam mogla zamisliti da ću toliko voljeti svoje dijete.
    Strah me hoće li se ona osjećati zapostavljeno, jasno mi je da je nova beba velika promjena za sve nas, ne samo za nju.
    Jel koja od vas imala takve strahove dok je još imala samo jedno dijete? 

Tonka341
    31. Kolovoz 2021. 13:27

Dobrodosle nove cure :)
    Maya34 cestitam na dobrom pregledu 🤗, vec velika beba i blago ti se sta si imala preko trbuha,nadam se da ce i moj iduci biti takav 😁.
    Mimi po meni ti je to pozitivan test, tim vise sta je raden toliko unaprijed a i kazes da ti se na trakici vidjela sjena i imas vec simptome..,probaj prekosutra sa prvim jutarnjem opet i trebala bi linija biti tamnija, sretno!
    Dubrovcanka ja imam neku aplikaciju na mobu i tamo pise da se s navrsenih 13 tjedana (dakle 14.tjedan) ulazi u 2.tromjesecje i u 4.mj. trudnoce,cestitam,ti si u 2.tromjesecju! ❤

Ante 💙 Maro 💙

Tejuska♡
    31. Kolovoz 2021. 13:36

Arsancres

Mame koje imate dvoje i više djece, ajde me utješiteja svako malo razmišljam kako će se moj odnos sa mojom malenom promijeniti, ja nju volim najviše na svijetu i onda probijam glavu kako je moguće još jedno dijete voljeti. U dubini sebe znam da je to što mislim glupo i suludo, da je to posebna ljubav, a i kad se sjetim trudnoće s njom, nisam mogla zamisliti da ću toliko voljeti svoje dijete.
    Strah me hoće li se ona osjećati zapostavljeno, jasno mi je da je nova beba velika promjena za sve nas, ne samo za nju.
    Jel koja od vas imala takve strahove dok je još imala samo jedno dijete?

Ja ih imam dvoje i eto trece na putu..
    Isto sam tako mislila kao i ti.Ali nemoguce je ne voljeti oboje,bas nemoguce.Ali da ce se osjecati zapostavljeno,vjerojatno malo hoce. 
    Moj J je dobrica velika,nikada nije bio ljubomoran na brata ali je morao sve sto i on,uc u istu sjedalicu iako mu guza nije stala,grist istu igracku,oblacit se isto i slicno.Velika je to promjena.
    Kod prijatelja kad je mala dobila seku,pocela je mucati jako,dijete koje je jako dobro pricalo,preko godinu dana je trebalo da se vrati dijete u normalu 
    Moj J se je dosta zatvorio,rekla bi,gledao crtice i slicno,sada ima govornih teskoca,ide kod logopeda,te smo odgodili skolu.To se otprilike pocelo desavati par mj.od kako je N stigao a mi nismo prepoznali na vrijeme.Bilo nam je slatko kako on eto prica ali na kraju je to bio problem..Sada idemo korak po korak kako bi sto lakse krenuo u skolsku godinu.
    Jos i ovaj covid pa se ne odrzava sve kako treba.
    Sad sam se jos i izjadala...😪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.