Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    31. Kolovoz 2021. 07:35

Dobro jutro 🤰

Coksa,drago mi je da je sve super proslo 😍 
    Amnio nisam nikada radila pa ne znam puno o tome 🤞
    Kao ni sa stitnjacom🙈 pa o tome necu pisati kada ne znam.

Jana cekamo tee 😍 sa lijepim vijestima🤞👶

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Jana85
    31. Kolovoz 2021. 08:17

Tejuska♡

Dobro jutro 🤰

Evo me 😀😀😀😀😀 plusic na digitalnom 🙏 😍
    Sa neprohodnim jajovodom. Citala jesam da je moguce, a sad se i potvrdilo 🙏❤️ 

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Tejuska♡
    31. Kolovoz 2021. 08:23

Jana85

Tejuska♡

Dobro jutro 🤰

Evo me 😀😀😀😀😀 plusic na digitalnom 🙏 😍
    Sa neprohodnim jajovodom. Citala jesam da je moguce, a sad se i potvrdilo 🙏❤️

Bravoooo bravo 😍😍😍 bas mi je drago i dobro nam dosla,da sve bude odlicno🤞

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Razumna
    31. Kolovoz 2021. 08:28

Dobro jutro trudnice. Meni je danas 8tt. Jedva čekam pročitati što se događa u 8tt sa bebom.
    Upravo sam bila u labaratoriju na vađenju krvi,  rekao mi je doktor da će mi vaditi šećer pod opterecenjem a na kraju mi to nije napisao na uputnicu.. 
    Cijelu noć sam sanjala da imam šećer i da se moram pikati...
    Sutra i u petak nosim urinokulturu

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• XOXO
    31. Kolovoz 2021. 08:34

Jana cestitke od ❤️ neka bude uredna i mirna t
    Cure ja sam bila glupa i skicnula jesenske bebe. Tamo su curke vec pocele radati. Moja bebica koju smo izgubili u 16tt se trebala rodit sad u 9mj i bas me neka tuga ulovila umjesto jos 15ak dana ja imam jos 6mj do poroda i jos toliko straha dal ce do tad sve proc ok. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Arsancres
    31. Kolovoz 2021. 09:11

Jana85  čestitaaam!! Želim ti dosadnuuu i školsku trudnoću❤️
    Xoxo  ne mogu niti zamisliti kako se osjećaš... Šaljem ti veliki zagrljaj. Isplači se, izbaci to iz sebe, vjerujem ćeš se uvijek sjećati tih nekih datuma i normalno je da se dogodi svakakav koktel emocija.
    Moja mama je prije mene imala spontani, ne znam u kojem tjednu, ja sam to dosta kasno saznala, baš već sam bila veća skroz, tamo negdje u srednjoj, ali se sjećam da je ona svake godine na taj dan i na dan termina palila svijeću za tog anđela. Tako da gledam i kroz to, ni nakon skoro 30 godina te ne prođu te misli.
    Ali sad glavu gore, nosiš zdravu bebicu i brzo će to proletiti, upoznat ćete se još malo ❤️
    Razumna  opet ludi snovi 🙈🙈

Tejuska♡
    31. Kolovoz 2021. 09:49

Xoxo jako mi je žao 😪 vjerujem da vas sada taj maleni andeo cuva s neba 🙏😇 u redu je sjecati se toga, u redu je plakati,izbaci sve iz sebe 💙

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Jakasam💝
    31. Kolovoz 2021. 10:28

Cure, ja sam nova tu. Jucer sam ujutro, ali ne s prvim urinom napravila test zbog stalnog pritiska u trbuhu. Prsa me bole malo drugacije i jace nego uobicajeni PMS. Spava mi se, zijevam vec 3 dana i idem s kreveta na krevet. Sto vi mislite o slici? Za tjedan dana tek trebam dobiti. Naravno, test cu ponoviti i u vrijeme ne ocekivane menstruacije. Po ovome sto vidim mogu se malo obradovati za sada. Sretno svim trudnicama da u oroljece docekaju svoje bebe bez puno poteskoca u narednim mjesecima♥️💙

https://ibb.co/v1VLz6r

+07.07.2023.
    1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
    2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
    3. pregled 🔜11.09.

• Jana85
    31. Kolovoz 2021. 10:40

Hvala vam svima 💛💛💛💛 

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Arsancres
    31. Kolovoz 2021. 10:40

Hej Mimi, ja ću sad zvučati kao partibrejker, ali meni ovo izgleda kao evaporacijska, na CB su one jako česte, puno rjeđe se pojave na testovima s rozim crticama.
    Ali još je rano tako da ne mora ništa značiti. Ako imaš Muller blizu, odi kupi onu njihovu najjeftiniju trakicu po 14kn, ona će i par dana prije M pokazati sjenu ako ima razloga, a ako je test negativan ona baš bude stvarno snježno bijela. Za te novce je izuzetno pouzdan odabir. Moj ti je savjet da pišneš tu najjeftiniju trakicu za 3 dana cca. Sretno ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.