@pukica zao mi je jako, drž se, ako bilo kaj trebas tu sam, saljem veliki zagrljaj 🤗😍😪😪
Mene isto danas nekak boli glava i nis me dolje ne probada, ko da nemam bebe u trbuhu ili sam samo paranoicna jer mi je dan nekaj u depri radi glavobolje
Osjecam sum u usima ocito je tlak
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Evo me.
Sve je u redu 🤗, beba ima 3.5cm i odgovara za 10+3. Radili su mi i papu, jedinu su mi tlak morali ponovno mjeriti i odbila sam kombinirani probir jer nebi pobacila a ne stresira mi se radi obicne statistike..,doktoru je to skroz ok, samo sam morala nesto potpisat.
Iduci pregled mi je 24.9. Uf tko ce sad mjesec dana izdrzat 😅
Baš čudno, mene moja nije niti pitala za probir niti sam išta potpisala. Ja sam ju samo malo ispitala o onima što se plaćaju, ali je rekla da ne trebam. Kako to toliko različite prakse u istoj državi???
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Šta je ovo više!!!??? Svako malo netko napusti grupu...
Pravo stresno postalo...
Mi smo na moru od srijede... I mogu vam reći da je baš zeznuto trudna i s malom bebom. Teško da će ovo biti odmor.
Drago mi je za dobre preglede. A stvarno mi nije jasno što vas vaginalno i dalje pregledavaju. Kod nas je praksa da se već od osmog tjedna preko trbuha čita uzv. Samo ti potvrdi trudnoću na prvom pregledu vaginalno. Baš sam pitala svoju, kaže da se sve lijepo vidi i preko trbuha.
A tko je spominjao glavobolje... Ja sam imala od jučer, prejaku i popijem dva paracetamola odjednom, nije baš prestalo, samo se smanjila. I tek jutros prestala nakon što sam dobro doručkovala, dosta vode popila i kavu popila.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Tonka bas mi je drago da je sve odlicno🥰🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo me.
Sve je u redu 🤗, beba ima 3.5cm i odgovara za 10+3. Radili su mi i papu, jedinu su mi tlak morali ponovno mjeriti i odbila sam kombinirani probir jer nebi pobacila a ne stresira mi se radi obicne statistike..,doktoru je to skroz ok, samo sam morala nesto potpisat.
Iduci pregled mi je 24.9. Uf tko ce sad mjesec dana izdrzat 😅
Baš čudno, mene moja nije niti pitala za probir niti sam išta potpisala. Ja sam ju samo malo ispitala o onima što se plaćaju, ali je rekla da ne trebam. Kako to toliko različite prakse u istoj državi???
Ja sad svojoj rekla kako ću raditi nipt, pa neću probir. Kaže ona Pa nema veze, svejedno se preporučuje uraditi i kombinirani probir. Ha? Baš mi to bilo čudno, budući da zna sve o kakvim se testovima radi.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Hvala cure :),bas je olaksanje i nevjerovatno kako se brzo nase mrvice razvijaju 😍. Prije 2 tjedna je bilo 1.5 cm a sad vec 3.5 cm...
A ovo za kombinirani stvarno ne znam sta bi rekla. Valjda svatko ima svoju praksu...
Ante 💙 Maro 💙
Tonka🥰super za pregled.
Izgleda da nas je danas puno pod glavoboljom😒. Mene malo popustilo ali jos osjecam,tlak nizak sad ga mjerila,cice opet kao da ih netko sakama biksa cijeli dan,povraca mi se,a ne ide. I TiNaisto kao neka praznina u trbuhu,ali utjeha je sto on raste😂.
Mislis da je to do toga pa sam si ja umislila? Muka mi je cijeli dan. I isto sum i niski tlak ocito se borimo istim problemom. Bit ce bolje valjda,
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Tonka🥰super za pregled.
Izgleda da nas je danas puno pod glavoboljom😒. Mene malo popustilo ali jos osjecam,tlak nizak sad ga mjerila,cice opet kao da ih netko sakama biksa cijeli dan,povraca mi se,a ne ide. I TiNaisto kao neka praznina u trbuhu,ali utjeha je sto on raste😂.
Mislis da je to do toga pa sam si ja umislila? Muka mi je cijeli dan. I isto sum i niski tlak ocito se borimo istim problemom. Bit ce bolje valjda,
Neznam sto ti reci da li umisljamo ili sto ali eto mene lagano panika lovi radi ovih losih vijesti pa mozda i zbog toga.
Svako malo pipkam trbuh da li je loptica jos tu😬😂.
Tonkica me malo razveselila dobrim vjestima pa se i ja nadam vidjeti svog mrvica koji cm veceg drugi cetvrtak.
Bit ce da su me i ove lose vijesti malo dotukle. Sad me bas dolje nisko probada ko kad trebam mengu dobit Al to je valjda normlano?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Juhuuu ❤️❤️❤️❤️
Moj se ginekolog vraća s godišnjeg 7.9.pa ću odmah nazvati sestru za termin, iako sam bila prije tjedan dana ni ja već ne mogu dočekati 😅
Zanima me sad jako jel curica ili dečko, a sigurno će mi reći na idućem pregledu, prošli put mi je već u 12.tjednu rekao 🤭🤭🤭
Stvarno??? Tako rano si vec znala spol i bilo je točno?
Meni je negdje oko 14 tjedna rekla da će biti dečko. Odmah sam ju pitala da li se to još stigne promjeniti. Objasnila mi je da se ne može mjenjati, da curice mogu postati dečki (ako se pišonja sakrio) ali da decki nemogu. Hmm dala nam je i neku sliku međunožja gdje se stvarno vidi nešto što izgleda kao spolovilo. U 8 mjesecu je na ultrazvuku ustanovila da je ipak curica,haha i imam curicu. Tako da ja dok ne vidim ne vjerujem. Jadno dijete smo mjesecima zvali "Martin" a ona curica haha nadam se da joj nismo nanijeli neku štetu i prvih mjeseci je imala sve plavo,ups 🙈
Da, ja sam isto mislila da će to moći tek oko 15,16 tt tak bi uvijek čula od nekog drugog da je to bilo tipa najranije što se može vidjeti, ali nisam previše kužila. Moj ginekolog ima stav da ako nije 100% siguran ne govori, samo ako je siguran, rekao mi je da će mi reći kad bude znao i to je bilo 12+2, gledala sam danas 😂 rekao je da curice imaju kao 3 crtice, a dečki drugačije skroz i da je cura. Ja sam bila uvjerena da je dečko, ne znam zašto, sad nemam pojma šta bi moglo biti.. Voljela bih još jednu curicu, ali mislim da mi je to u glavi samo zato što već imam jednu pa možda mislim kao, znam šta me čeka s curicom 🙈
Ja sam u bolnici bila s curom koja je do 38.tjedna mislila da nosi curicu, nakon 2 dečka koja ima kaže jako su se veselili, kupili svašta za curice, one personaliziran jastuke, dekice 😂 a ono došla ona i TA i kažu joj kao neš u stilu joj super, treći dečko. Kaže nije mogla sebi doći... Nije joj naravno zbog spola kao spola nego kaže skroz se ufilmala da je cura, imali ime naravno, sve kupili, kaže sve od sinova poklonila hahaha
Ima svega očito 🙈🙈
Ako nije jaka bol koja dugo traje onda je u granicama normale.
Ma ne sad me malo probolo dobro je jer cim nemam simptom neki jedan dan odma pomislim na najgore
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji