Ej Curke, dobrodošli novi +, čestitam svima koji su se pridružili, isto tako čestitke onima koji su bili na kontroli i sve je u redu i onima koji ce uskoro želim svu sreću.
Što se tiče kg budemo nekako i to skinule, dijetom kad sve ovo prode, sad je Najbitnije da je sve u redu 💪🙂
Ja isto nisam jos kolica gledala, ni kupila, budem.
@Dubrovčanka tebi se jede grah a meni zelje s krpicama i krvavice. Al nekako mislim da mi poslje toga nebi bilo dobro jer me jos uvijek znaju ulovit mucnine. Ne uvijek ali zna se desit i neznam dali koja od vas ima niski tlak pa sum u usima? To mi se zna desit. Nadam se da ce to sve proc jer nemogu nigdje otic bojim se da cu se srusit AK me tlak rokne.
😂
Kaj se tice farbanja kose,ima netko da pramenove stavlja? Jel smijemo iza 3 mj?
Ja nosim pramrnove, blajhane i pitala sam doktoricu i reka je da radim što želim. Ipak neću ići u 9mj nego tek u 11 pa u 3. To mi je plan a sve ovisi o bebi. Nadam se da je dobro. Danas me nešto probadalo dok sam sjedila i jela punjenje paprike. Morala sam leći koliko me bolilo
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure ja sam bolesna 🤧😔 jako se lose osjecam
I bojim se bas bas 😔
Nos,grlo,kihanje,jedva disem 😔 temp na 37,nije strasno ali bas mi je koma
Ajoj 😭 nalijevaj se čajem (nekim koji smiješ) i limunom🥺 nadam se da će ti biti bolje... Ta temperatura tak je najgora, kad zapravo neš te hvata, a nije konkretno, taman da te iscrpi
I bojim se bas bas 😔
tak je i meni, imam osjecaj kao da mi se kapacitet pluca smanjio na 20%, jos me dodatno satrala jebena ambrozija pa izgledam napuseno svaki dan 😤 kad trudnicama uglavnom imunitet ode u podrum i svako sranje se lijepi na njih
Žene moje upravo sam otišla na wc i na papiru vidjela laganu sukrvicu, srce me je presjeklo, ne znam kako ću dočekati jutro da nazovem doktoricu 🥺
Pukica možda je samo pad progesterona, ne mora značiti ništa loše, ta krvarenja su češća nego što misliš, vjerujem da će sve biti ok s mrvom❤️ javi nam šta dr kaže!
I bojim se bas bas 😔
Puno odmora, čaja, juhica i sve će biti ok ❤️
Žene moje upravo sam otišla na wc i na papiru vidjela laganu sukrvicu, srce me je presjeklo, ne znam kako ću dočekati jutro da nazovem doktoricu 🥺
Ja ti to imam već par dana, s tim da je jučer čak malo i pojačala.
Jučer sam bila na pregledu veli doktorica da ona nikakvo krvarenje u rodnici ne vidi i da je sve super.
E sad dal je moguće iz urinarnog djela, ne znam...
Ako ne prođe za par dana morat ću kod privatnika, u nadi da ce se on malo više potruditi da nađe izvor
Trenutno sam 6 tjedana. Nakon te sukrvica je bilo svježe krvi na papiru al hitna nije dolazila u obzir jer sam sama s djetetom. Trenutno nema krvarenja ali imam lagane grčeve, a jedini simptom koji sam imala(bolne bradavice) od sinoć više nemam tako da predosjećam šta slijedi. Javim vam se nakon pregleda.
Trenutno sam 6 tjedana. Nakon te sukrvica je bilo svježe krvi na papiru al hitna nije dolazila u obzir jer sam sama s djetetom. Trenutno nema krvarenja ali imam lagane grčeve, a jedini simptom koji sam imala(bolne bradavice) od sinoć više nemam tako da predosjećam šta slijedi. Javim vam se nakon pregleda.
Sretno!
Sve to još može biti ok ❤️
Kad imas pregled? Sretno i vjerujem da ce biti sve u redu ❤
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji