Pukica nadam se da će biti sve oke 🤞
Tonka u koliko sati ti danas imaš pregled?
Mene od sinoć glava rastura, fuj! ☹️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Maya34 u 14:45 mi je pregled. Zao mi je za glavobolju :/, bas znaju biti neugodne, mene neki dan rasturala i popila Lupocet i kao da nisam, nista nije pomogao.
Ante 💙 Maro 💙
Tako i meni, mislim da mi ne bi kanta lupoceta pomogla.
Popila sam brufen, on se smije u 1.i 2.tromjesečju iako se preporuca paracetamol kao prvi izbor, ali jednostavno ne mogu izdržati... Nije da imam česte glavobolje, izbjegla bi bilo kakve lijekove u trudnoći, ali nisam za mučenje realno, ako ne mogu, ne mogu.
Moja mama ima migrene cijeli život, očito sam to genetski na nju pokupila, e mene toliko zna boliti glava da povraćam nekad. Kao da mi cijela glava pulsira, užas.
Pukice čekamo dobre vijesti ❤️
Tako i meni, mislim da mi ne bi kanta lupoceta pomogla.
Popila sam brufen, on se smije u 1.i 2.tromjesečju iako se preporuca paracetamol kao prvi izbor, ali jednostavno ne mogu izdržati… Nije da imam česte glavobolje, izbjegla bi bilo kakve lijekove u trudnoći, ali nisam za mučenje realno, ako ne mogu, ne mogu.
Moja mama ima migrene cijeli život, očito sam to genetski na nju pokupila, e mene toliko zna boliti glava da povraćam nekad. Kao da mi cijela glava pulsira, užas.
Pukice čekamo dobre vijesti ❤️
Istina,nije dobro pretjerivati i za svaku bol uzimati ali kad je neizdrzivo mislim da je manje zlo uzeti nego se patiti....
Ante 💙 Maro 💙
Tonka obavezno nam se javi nakon pregleda 😊
Ne boli niti mene često, ali kada počne onda je katastrofa.. Meni mama ima problem sa vratnom kralježnicom pa sam očito pokupila od nje jer me često vrat zna boliti 🤷🏻♀️
Za sada nisam uzela tabletu, mažem čelo sa hladnim gelom koji mi pomogne na sat-dva i ako ovako nastavim cijelog ću ga danas potrošiti 🤦🏻♀️😂
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ne boli niti mene često, ali kada počne onda je katastrofa.. Meni mama ima problem sa vratnom kralježnicom pa sam očito pokupila od nje jer me često vrat zna boliti 🤷🏻♀️
Za sada nisam uzela tabletu, mažem čelo sa hladnim gelom koji mi pomogne na sat-dva i ako ovako nastavim cijelog ću ga danas potrošiti 🤦🏻♀️😂
Hocu, naravno. Jedva cekam vidjeti mrvicu i uvjeriti se da je sve ok ☺. Vidim da smo ti i ja samo dan razlika...
A za glavobolju ako ti gel malo smiri ok, ali ako ti bas bude neizdrzivo stvarno nije neka drama jednom uzet tablete koje su dozvoljene.
Ante 💙 Maro 💙
Da, to i ja mislim. Veća je šteta se mučiti, mislim pa čemu.. Još onda budem razdražljiva, a rekla bi da je veća šteta sav taj stres za dijete nego jedna tableta svakih ne znam koliko.
Meni barem stvarno prođe od brufena pa mi zato još gluplje ne popiti. Iako naravno uvijek pokušavam s paracetamolom, a na kraju bzvz unesem tu tabletu u sebe jer ko da se niš nije dogodilo.
Maya s kakvim gelom mažeš? Ja znam da ih je većina zabranjena u trudnoći, oni tipa deep relief i voltaren inačice, ja sam se u prvoj ukočila pa ništa nisam mogla stavljati od toga, ako ima nešto novo, neki koji se smije, podijeli sa mnom, garant će mi trebat🙈
Hocu, naravno. Jedva cekam vidjeti mrvicu i uvjeriti se da je sve ok ☺. Vidim da smo ti i ja samo dan razlika…
A za glavobolju ako ti gel malo smiri ok, ali ako ti bas bude neizdrzivo stvarno nije neka drama jednom uzet tablete koje su dozvoljene.
Da, dan smo razlike i zato sam i zapamtila da danas imaš pregled pa kada se vratiš i napišeš da je sve oke to će me umiriti do mog pregleda 😁
Uzeti ću tabletu, ako opet bude jače bolila
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Jutro curke 🥰 Hvala svima na lijepim željama i također vam svima još jednom želim puno sreće i da bude sve uredu ❤️
Pozz i tebi terminka, sad ćemo vidjeti kad će nam bebice točno doći 🙈
Znam da malo kasnim ali jednostavno nisam stigla popratiti, ali što se kila tiče, kolko bude bude, bitno da nam bebe budu žive i zdrave, skinuti ćemo to nakon poroda i poslije trčkaraju za njima 😂 no sikiriki
Imate li neke ideje za preporučiti što uzeti za doručak? Mene to užasno muči, inače ne doručkujem no sad je druga situacija i baš mi stvara probleme. Htjela bi, naravno, nešto zdravije a ne da se nažderem paštete ujutro...
Da, to i ja mislim. Veća je šteta se mučiti, mislim pa čemu.. Još onda budem razdražljiva, a rekla bi da je veća šteta sav taj stres za dijete nego jedna tableta svakih ne znam koliko.
Meni barem stvarno prođe od brufena pa mi zato još gluplje ne popiti. Iako naravno uvijek pokušavam s paracetamolom, a na kraju bzvz unesem tu tabletu u sebe jer ko da se niš nije dogodilo.
Maya s kakvim gelom mažeš? Ja znam da ih je većina zabranjena u trudnoći, oni tipa deep relief i voltaren inačice, ja sam se u prvoj ukočila pa ništa nisam mogla stavljati od toga, ako ima nešto novo, neki koji se smije, podijeli sa mnom, garant će mi trebat🙈
Koristim Dr C. Tuna Alaska gel iz Farmasia. Na bazi ulja eukaliptusa je. Znam da ga koriste i za djecu kod snižavanja temperature pa valjda nema štetnih utjecaja u trudnoći 🤔🤷🏻♀️ Čitala sam na fejsu (ženski recenziraj) da koriste i kod migrene pa me to natjeralo da naručim već kada tablete izbjegavam, a ovaj mjesec je 23kn pa eto..
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji