Bio je spontani, prokrvarila sam skroz na pregledu💔 Želim vam sretne i zdrave trudnoće i čuvajte se
Pukica jako mi je zao 😭☹, bas tesko da se toliko spontanih desava u 1.tromjesecju :/,drzi se.
Ante 💙 Maro 💙
Pukica tuga.. ☹️ drži se ❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Punica jako mi je žao 💔
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pukica jako mi je žao.😪
Jucer sam bila kod soc gin da uzmem uputnice. Tri put mi je rekao da se skinem,haha ja se nisam "pripremila" niti bi htjela da me pregledava, jedva sam se izvukla. Nekužim, zašto me muci kad idem privatno i došla sam samo po uputnicu za krv??? Koja su vaša iskustva koje voditi privatno?
Danas mi je prvi dan da mi rucak ima normalan okus. Sve mi je bilo nekako gorkasto do sad. Tako da sam se najela kao 🐷. Sa kg opet muku mučim, vec sam na +5. Ne brinem se ja za sebe ali mislim da se od neke kilaže trudnoca vodi kao rizična, to bi me ubilo. Ali nemogu da ne jedem, pocnem se tresti i bude mi jako loše???
Zaboravila sam napisati da me moja na 13+1 opet pregledavali sa štapom!!! Užas! Haha valjda voli to,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Da, to i ja mislim. Veća je šteta se mučiti, mislim pa čemu.. Još onda budem razdražljiva, a rekla bi da je veća šteta sav taj stres za dijete nego jedna tableta svakih ne znam koliko.
Meni barem stvarno prođe od brufena pa mi zato još gluplje ne popiti. Iako naravno uvijek pokušavam s paracetamolom, a na kraju bzvz unesem tu tabletu u sebe jer ko da se niš nije dogodilo.
Maya s kakvim gelom mažeš? Ja znam da ih je većina zabranjena u trudnoći, oni tipa deep relief i voltaren inačice, ja sam se u prvoj ukočila pa ništa nisam mogla stavljati od toga, ako ima nešto novo, neki koji se smije, podijeli sa mnom, garant će mi trebat🙈
Koristim Dr C. Tuna Alaska gel iz Farmasia. Na bazi ulja eukaliptusa je. Znam da ga koriste i za djecu kod snižavanja temperature pa valjda nema štetnih utjecaja u trudnoći 🤔🤷🏻♀️ Čitala sam na fejsu (ženski recenziraj) da koriste i kod migrene pa me to natjeralo da naručim već kada tablete izbjegavam, a ovaj mjesec je 23kn pa eto..
Pa ako je farmasijevo, oni imaju većinom sve biljno pa ako je lokalna primjena valjda ne bi trebalo ništa biti, barem meni tak logika nalaže 🙈 ove ostale kreme znam da imaju kojekakve tvari, lijekove itd, a ovo ako je na bazi ulja mislim da nemaš brige.
Nije da si mažeš sad ne znam gdje to, pitanje koliko uopće to prođe kroz kožu, ako pomaže, odlično ❤️
Pukice jako mi je žao
Šaljem ti veliki zagrljaj...nadam se da nemaš nikakve bolove i da ćeš izbjeć kiretažu ❤️
Pukica jako mi je žao.😪
Jucer sam bila kod soc gin da uzmem uputnice. Tri put mi je rekao da se skinem,haha ja se nisam "pripremila" niti bi htjela da me pregledava, jedva sam se izvukla. Nekužim, zašto me muci kad idem privatno i došla sam samo po uputnicu za krv??? Koja su vaša iskustva koje voditi privatno?
Danas mi je prvi dan da mi rucak ima normalan okus. Sve mi je bilo nekako gorkasto do sad. Tako da sam se najela kao 🐷. Sa kg opet muku mučim, vec sam na +5. Ne brinem se ja za sebe ali mislim da se od neke kilaže trudnoca vodi kao rizična, to bi me ubilo. Ali nemogu da ne jedem, pocnem se tresti i bude mi jako loše???
Zaboravila sam napisati da me moja na 13+1 opet pregledavali sa štapom!!! Užas! Haha valjda voli to,haha
Ja vodim privatno, ali kod ovog socijalnog ni ne idem, samo nazovem i kažem šta da mi da 😂 a u prvoj trudnoći sam išla baš osobno po uputnice i sl, nikad ništa nije davio, samo bi tražio da malo pogleda zadnji nalaz, pitao kako sam i kak napreduje sve i uvijek bi me davio da mi otvori bolovanje, a ja nisam htjela, to mi je bila jedina boljka haha ali nije ništa bio neugodan nego uvijek onako simpatično bi mi rekao ooo, pa jeste možda napokon po bolovanje došli.
Ne kužim ni ja šta te ima pregledavati ako nisi tražila, a uodstalom šta on ima od toga 🤷♀️
Dubrovčanka pa i ja mislim da je krajnje vrijeme za trbuh. Radila mi je papu, pa valjda iskoristila priliku,haha Ma ok, to je ništa naspram toga što će nam još sve gurati i što će na kraju izaci iz nas 😜
Aesancres mislim da on nije shvatio da ne želim ići kod njega, jako je star ili ne može to prihvatiti ili možda može naplatiti više ako me pregleda. Stvarno neznam...
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Pita mene gin koliko sam sad. Ja reko 12 skoro,a on Ah Morat ćemo vaginalno. Kažem ja jedva čekam preko stomka,a on kaže i ja isto 🤣. Nasmijala sam se
Joj i ja sam jedva dočekala preko stomaka haha, meni je rekao da do cca 12.gleda vaginalno, a onda preko stomaka, jedino cervikometrija je vaginalna 😭 ali pregrmit ću.
Meni je valjda najgora bol ikad bila vaginalni pregled 14.dan od poroda, sad me jeza hvata... Imala sam užasan izljev, završila na hitnoj, usudila bi se reći da me bolilo više nego porod 🙈 a doktorica koja je bila dežurna je bila toliko nježna, vidjelo se da je i njoj žao, sve mi je najavljivala pa se ispričava pa mora ovo ono, a ja valjda sve zvijezde vidjela 😅
MarijanaMartin, možda skuži do idućeg puta da se nedaš 😂 joj tko bi ih shvatio
Drage mamice.. Dali je koja od vas na čuvanju trudnoče?
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji