Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maya34
    28. Kolovoz 2021. 09:10

Jutroo 😊 Nadam se da danas nitko nema glavobolje i da ste sve dobro 🙂

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

CoKSa
    28. Kolovoz 2021. 09:14

Dubrovčanka

Coksa ja baš jučer mislila Pitat za trbuhe da vidim slike. Evo moga 😄
    https://ibb.co/jW4743y

Fit mom🥳 divan ti je trbuscic. 

Maya34 nakon 3 dana glavobolje mogu rec da je danas mir. 

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2021. 09:39

Bas su vam slatki trbuscici ♥️🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    28. Kolovoz 2021. 10:21

Ja nemam isto iako sam očekivala jer mi je druga trudnoća, ali vjerojatno će samo buknut 😅
    Imala sam neku škembu oko 7,8 tjedna, ali mislim da je to zbog utrića, čitala sam da oni znaju jako napuhati.. Sad više ništa iako ih još uvijek stavljam 🥴🥴 jedva čekam da prestanem, već me izluđuje to curkanje, skroz mi mokre gaće i uvijek pomislim da je neš drugo, a ne ti ostatci🙄

Tonka341
    28. Kolovoz 2021. 11:29

Cure preslatki su vam trbuscici ❤🤰

Ante 💙 Maro 💙

• Mo_zg
    28. Kolovoz 2021. 15:47

Omerta

Tejuska♡

Lista pregleda💜💙
    Tonka341- 27.08.
    Maya34- 31.08.
    Sunasce83- 02.09.
    Kriss - 03.09
    TejaBj94- 06.09.
    TiNa- 07.09.
    XOXO- 07.09.
    WannaBeMommy - 07.09
    Sunsace83- 09.09.
    Antonela98 - 09.09
    Tejuska- 20.09.
    Dubrovčanka - 24.09
    Milica.Kamilica- kraj 09.
    Razumna - 🔜

Nisam na popisu, ali obavila i ja danas svoj prvi uzv sa 7+2 (po zm) pa da vam se pridružim.. Srce kuca, CRL 8mm, po veličini odgovara 6+6. Neplanirana trudnoća, no ako bude sve uredu, to će nam biti treće dijete. Imamo dve curice (detalji u tickerima), između njih dva spontana (2018. 2. i 10.mj), jedan prirodno sa 7tj, nismo ni dočekali otkucaje, a drugi nažalost prestala kucati dva srca sa 9tj pa je uslijedila kiretaža. Eto to je to ukratko.. Ovaj pregled sam obavila na Sv.Duhu, a sljedeći ću valjda kod gin. kad se vrati sa godišnjeg.

Radila sam hormone štitnjače koji su uredu.. Iako me brine da li je TSH od 2.66 previsok za 1.tromjesečje? U prošloj trudnoći sam slučajno sa 20 tjedana radila TSH i bio je 4.47, pa sam dobila terapiju Euthyroxom s obzirom da se trudnicama navodno tolerira do 2.5.

Ja sam sa Zimskih bebica, povremo procitam i vas trudnice, ali mi je jako drago vidjeti poznato ime jer smo skupa bile na Zimskim bebama 2020.🤭 Mislim da smo cak i blizu negdje s terminom bile, ako se dobro sjećam🙈

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Milica.Kamilica
    28. Kolovoz 2021. 17:15

MarijanaMartin

Milica.Kamilica

…Znam kad sam rodila, gledam svoju bebu kraj sebe i plače mi se što još malo nije u trbuhu. 😶😁 Hormoni, valjda, između ostalog…

Ja sam prenjela 11 dana i morala sam na indukciju, tako s sam bila sretna što je napokon vani 😜 I dan danas se moja velika beba ne odvaja od mene,haha Ali slažem se da nas nitko (barem mene nije) ne pripremi na navalu ludila koja se događa nakon poroda uslijed hormonalne oluje. Ja se ni dan danas nisam vratila u normalu,haha 🤫

Joj, moja Marijana, baš tako, nakon poroda bude svega... Brrrr. Tada sam pitala prijateljicu koja je puno ranije rodila Pa kad ovo prođe??? Kaže ona Nikad. 😶🤣😂

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    28. Kolovoz 2021. 17:17

Omerta

Tejuska♡

Lista pregleda💜💙
    Tonka341- 27.08.
    Maya34- 31.08.
    Sunasce83- 02.09.
    Kriss - 03.09
    TejaBj94- 06.09.
    TiNa- 07.09.
    XOXO- 07.09.
    WannaBeMommy - 07.09
    Sunsace83- 09.09.
    Antonela98 - 09.09
    Tejuska- 20.09.
    Dubrovčanka - 24.09
    Milica.Kamilica- kraj 09.
    Razumna - 🔜

Nisam na popisu, ali obavila i ja danas svoj prvi uzv sa 7+2 (po zm) pa da vam se pridružim.. Srce kuca, CRL 8mm, po veličini odgovara 6+6. Neplanirana trudnoća, no ako bude sve uredu, to će nam biti treće dijete. Imamo dve curice (detalji u tickerima), između njih dva spontana (2018. 2. i 10.mj), jedan prirodno sa 7tj, nismo ni dočekali otkucaje, a drugi nažalost prestala kucati dva srca sa 9tj pa je uslijedila kiretaža. Eto to je to ukratko.. Ovaj pregled sam obavila na Sv.Duhu, a sljedeći ću valjda kod gin. kad se vrati sa godišnjeg.

Radila sam hormone štitnjače koji su uredu.. Iako me brine da li je TSH od 2.66 previsok za 1.tromjesečje? U prošloj trudnoći sam slučajno sa 20 tjedana radila TSH i bio je 4.47, pa sam dobila terapiju Euthyroxom s obzirom da se trudnicama navodno tolerira do 2.5.

Dobro nam došla, Omerta!
    Ti već dvije curice imaš... Tebi će baš biti veselo! 😆🤗🌼

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    28. Kolovoz 2021. 17:19

Dubrovčanka i Coksa, prelijepi trbuščići! Ni moj nije ništa manji. Nemam snage uslikat se, došla s plaže i ne znam bih li umrla ili kasni ručak pravila... 😭

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Tonka341
    28. Kolovoz 2021. 23:13

Milica.Kamilica

MarijanaMartin

Milica.Kamilica

…Znam kad sam rodila, gledam svoju bebu kraj sebe i plače mi se što još malo nije u trbuhu. 😶😁 Hormoni, valjda, između ostalog…

Ja sam prenjela 11 dana i morala sam na indukciju, tako s sam bila sretna što je napokon vani 😜 I dan danas se moja velika beba ne odvaja od mene,haha Ali slažem se da nas nitko (barem mene nije) ne pripremi na navalu ludila koja se događa nakon poroda uslijed hormonalne oluje. Ja se ni dan danas nisam vratila u normalu,haha 🤫

Joj, moja Marijana, baš tako, nakon poroda bude svega… Brrrr. Tada sam pitala prijateljicu koja je puno ranije rodila Pa kad ovo prođe??? Kaže ona Nikad. 😶🤣😂

Ajme da, taj period nakon poroda i divljanje hormona 😰, uf 😅.., bas slabo ljudi pricaju o tome.

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.