Kao da smo danas onim razgovorima o glavobolji prizvali mojuimam osjećaj da će mi lubanja pukniti cijela, a prije 2 ili 3 dana sam brufen popila, ne bi opet pila ako ne moram. Paracetamol mi neće ništa pomoći, neću ni pokušavati
Ja sam si pojela malo slatkog i mislit ces da sam luda Al glavolja se smanjila i popila vode. Probaj i ti. Nesto ti mozda fali. Ili kofein ili kockica slatkog
Bravo, Tina, i ja isto, pojela slatkog, vode i kavu i prestala. A baš me boljela od jučer.
Smiješno mi, govorite da malo grijete već, a moj muž danas izgorio pošteno na suncu…
Nećete vjerovati, ja sam večeras osjetila vibracije svoje bebice. Ležala na plaži, zvuk valova, kad gvic gvic… Rekoh ma niiiije, nema šanse, kad opet gvic gvic, onda opet. Znam da je prerano, tek sam 12. tjedan po veličini bebice, ali jednostavno znam da je to to. U prošloj trudnoći osjetila prvi put u 17. tjednu dok sam pila cijeđeni limun-naranča.
Eto drago mi je da si osjetila bebu, ocito pase sunce i more. 🙂 Uzivaj samo. Mi jos ne grijemo ionak sam prek dana vecinom vani a navecer legnem u krevet a i sunce je bilo danas nije jos hladno ja spavam s otvorenim prozorima 🙂pase mi friski zrak
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Bio je spontani, prokrvarila sam skroz na pregledu💔 Želim vam sretne i zdrave trudnoće i čuvajte se
Baš mi je žao.. Drži se.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nećete vjerovati, ja sam večeras osjetila vibracije svoje bebice. Ležala na plaži, zvuk valova, kad gvic gvic… Rekoh ma niiiije, nema šanse, kad opet gvic gvic, onda opet. Znam da je prerano, tek sam 12. tjedan po veličini bebice, ali jednostavno znam da je to to. U prošloj trudnoći osjetila prvi put u 17. tjednu dok sam pila cijeđeni limun-naranča.
O da, u svakoj sljedećoj trudnoći se ranije osjeti.. Tako sam i ja, u prvoj sa otprilike 16,17tj, a drugi put već sa 12. Kao mali mjerhurići/balončići koji pucketaju. Divan osjećaj!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta dobro nam došla i sretno u ovoj trudnoći 😊 I da, curice imaju baš lijepa imena 🥰
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Pozdrav cure,
evo mene opet pa da se javim... U srijedu bila na prvom pregledu i gin. kaze da je sve oke. 😊 Prema zadnjoj M sam taj dan bila 5+6, a prema zakašnjeloj O 5+2... Beba je dobro smještena i još je mala točkica... Imam ponovno pregled 15.9. tad cu biti 9 TT pa bi valjda trebali cuti i otkucaje..Od simptoma i dalje imam ful jake grčeve u maternici i jajnicima koji nekad probijaju na leđa i imam ih svaki dan... Gin kaze da je to normalno.. da su kao menstrualni sam sta su kod mene jaci od menstrualnih, ali na svu srecu nema nikakvih krvarenja... i imam promjene raspolozenja... ostalo bas nista.. nemam bas ni mucnine niti bolne cice, ovak ionak su male pa me nema kaj bolit 😂
Pozdrav i puse svim curkama 😘❤ i zelim vam mirne i dosadne trudnoce ❤❤
👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻♀️ 2021.
Pokušavamo 06/2021 👶🏻
+16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
Folat + Gynositol + B kompleks
Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.
Omerta dobro nam došla
Mislim da ti je TSH previsok, znam da se tolerira do 2,2-5, ovisno o labu.. Moj ginekolog je baš strog i oprezan po pitanju toga pa sam sigurna da on ne bi progledao ni kroz povećanu 0.01 vrijednost, ali možda te tvoj pošalje na ponovno vađenje budući da je ipak blizu 2,5..ako kažeš da ti se do 2,5 toleriralo.
Dosta je rano, imaš već nalaze tako da ja vjerujem da će to sve biti u redu :)
Mene probudila glad, sramota me i reći 🙈🙈
Omerta dobro nam dosla🥰
Imamo istu situaciju,i kod nas treca sreca dolazi neplanirano ♥️🥰
O tsh ne znam na zalost nista.
Kada je sljedeci pregled da dodam na popis?
Sto se tice simptoma ja nemam nista osim zgaravice samo,ubi me,sinoc potegla za sodom!
Bolest je jos tu,sinoc do 37,7 bila,danas ujutro bolje nema temp i pocela iskasljavat tu sluz,pluca me ubise.🤧
SaporeVero bas mi je drago da je sve odlicno♥️
J sam oko 16tt osjetila
N vec izmedu 13 i 14tt
Ali sam jaca zena,kod mrsavijih se to zna vec od 12tt osjetiti,kroz mene ipak mora prodrjet 😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro. Evo mene natrag, pisala sam pocetkom trudnoce, no kraj mucnina, jednogodisnjaka i trogodisnjakinje i njihovih grupa jedva sam uspijela opet pohvatat.
Procitala sam zaostatke ali trudnicki mozak je sve zaboravio. Neznam ni sta sam htjela sve natipkat. No kroz vrijeme cu se sjetit pa ubacivat.
Pregled imam sad u ponedjeljak, proslo je vise mjesec dana od zadnjeg jer se bas poklopilo da je dr. na GO
Pisale ste za trudnicke tajice, vjerna lidlu trecu trudnocu. Njihpvi modeli su veci, ja na 64 kg nosim njihovo XS, a tamo od 30 tjedna na S prolazim. Rastezljive, a oko 40ak kn.
U trudnoci jedem sve, ne biram😁
Pijem prenatale iz DMa.
Ubacila bi vam slicku al eto jos proucavam kako
Sortiraj odgovore
Najstariji