Danas kada je Pukica napisala da joj jedini simptom nestao i da zna što slijedi me presjeklo, doslovno. A mene grudi stvarno ne bole već sigurno 4 tjedna i onda sam išla na Rodin forum i vidjela da je normalno da neke žene bole, neke ne.. Pa si razmišljam da li ću znati prepoznati bol koja je za na hitnu, a koja je normalna i taaako u nedogled...
Pa me je Tonka smirila sa svojim dobrim pregledom. Mislim da ćemo sve kolektivno popiiiii... 🤦🏻♀️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Joj cure mene je takva trta bila ic na pregled. Jos ja ni nemam nesto izrazene simptome a u zadnje vrijeme stalno neke ruzne vijesti. Jucer mi je bila frendica kojoj je se sestra cekala curicu i izgubila ju kad je vec debelo usla u 2.sigurno tromjesecje, ugl. mala je bila toliko aktivna da joj se pupcana vrpca omotala...onda ovo danas ma forumu, ma nezz..trudnoca koliko je lijepa je stresna za popiz.bolje je sto manje znati.
Tako sam se obradovala i odahnula dok sam vidjela da je sve u redu 🤗
Ante 💙 Maro 💙
Kao da smo danas onim razgovorima o glavobolji prizvali moju imam osjećaj da će mi lubanja pukniti cijela, a prije 2 ili 3 dana sam brufen popila, ne bi opet pila ako ne moram. Paracetamol mi neće ništa pomoći, neću ni pokušavati
Kao da smo danas onim razgovorima o glavobolji prizvali mojuimam osjećaj da će mi lubanja pukniti cijela, a prije 2 ili 3 dana sam brufen popila, ne bi opet pila ako ne moram. Paracetamol mi neće ništa pomoći, neću ni pokušavati
Ja sam si pojela malo slatkog i mislit ces da sam luda Al glavolja se smanjila i popila vode. Probaj i ti. Nesto ti mozda fali. Ili kofein ili kockica slatkog
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ja sam evo pojela pizzunalila se isto vode, a bome ću i kockicu čokolade.
Meni je to garant od ovog glupog vremena, jbt žene mi danas grijanje upalili, prehladno bilo
Ja sam evo pojela pizzunalila se isto vode, a bome ću i kockicu čokolade.
Meni je to garant od ovog glupog vremena, jbt žene mi danas grijanje upalili, prehladno bilo
Mi grijemo vec tri dana. Upalim oko 17h malo peć da zagrije kuću i da dobro prozračimo. Obožavam takav život! Grijem kad hoću a ne kad mi netko kaže!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Kao da smo danas onim razgovorima o glavobolji prizvali mojuimam osjećaj da će mi lubanja pukniti cijela, a prije 2 ili 3 dana sam brufen popila, ne bi opet pila ako ne moram. Paracetamol mi neće ništa pomoći, neću ni pokušavati
Ja sam si pojela malo slatkog i mislit ces da sam luda Al glavolja se smanjila i popila vode. Probaj i ti. Nesto ti mozda fali. Ili kofein ili kockica slatkog
Bravo, Tina, i ja isto, pojela slatkog, vode i kavu i prestala. A baš me boljela od jučer.
Smiješno mi, govorite da malo grijete već, a moj muž danas izgorio pošteno na suncu...
Nećete vjerovati, ja sam večeras osjetila vibracije svoje bebice. Ležala na plaži, zvuk valova, kad gvic gvic... Rekoh ma niiiije, nema šanse, kad opet gvic gvic, onda opet. Znam da je prerano, tek sam 12. tjedan po veličini bebice, ali jednostavno znam da je to to. U prošloj trudnoći osjetila prvi put u 17. tjednu dok sam pila cijeđeni limun-naranča.
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Meni nema ljepšeg osjećaja, a da ga je moje tijelo proizvelo, od osjećaja vibracija kad se javi bebica iz trbuha. Pogotovo u drugom tromjesečju kad se lagano javlja. Jooooj, jedva čekam da osjetite to, pa da javite!
Znam kad sam rodila, gledam svoju bebu kraj sebe i plače mi se što još malo nije u trbuhu. 😶😁 Hormoni, valjda, između ostalog...
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
…Znam kad sam rodila, gledam svoju bebu kraj sebe i plače mi se što još malo nije u trbuhu. 😶😁 Hormoni, valjda, između ostalog…
Ja sam prenjela 11 dana i morala sam na indukciju, tako s sam bila sretna što je napokon vani 😜 I dan danas se moja velika beba ne odvaja od mene,haha Ali slažem se da nas nitko (barem mene nije) ne pripremi na navalu ludila koja se događa nakon poroda uslijed hormonalne oluje. Ja se ni dan danas nisam vratila u normalu,haha 🤫
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Lista pregleda💜💙
Tonka341- 27.08.
Maya34- 31.08.
Sunasce83- 02.09.
Kriss - 03.09
TejaBj94- 06.09.
TiNa- 07.09.
XOXO- 07.09.
WannaBeMommy - 07.09
Sunsace83- 09.09.
Antonela98 - 09.09
Tejuska- 20.09.
Dubrovčanka - 24.09
Milica.Kamilica- kraj 09.
Razumna - 🔜
Nisam na popisu, ali obavila i ja danas svoj prvi uzv sa 7+2 (po zm) pa da vam se pridružim.. Srce kuca, CRL 8mm, po veličini odgovara 6+6. Neplanirana trudnoća, no ako bude sve uredu, to će nam biti treće dijete. Imamo dve curice (detalji u tickerima), između njih dva spontana (2018. 2. i 10.mj), jedan prirodno sa 7tj, nismo ni dočekali otkucaje, a drugi nažalost prestala kucati dva srca sa 9tj pa je uslijedila kiretaža. Eto to je to ukratko.. Ovaj pregled sam obavila na Sv.Duhu, a sljedeći ću valjda kod gin. kad se vrati sa godišnjeg.
Radila sam hormone štitnjače koji su uredu.. Iako me brine da li je TSH od 2.66 previsok za 1.tromjesečje? U prošloj trudnoći sam slučajno sa 20 tjedana radila TSH i bio je 4.47, pa sam dobila terapiju Euthyroxom s obzirom da se trudnicama navodno tolerira do 2.5.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji