Lijep pozdrav svima😀
"Nova" sam na forumu, ovo nova sam stavila pod navodnike jer sam cijelu trudnoću provela na ovom forumu, skupila puno vrijednih savjeta, složila torbu za rodilište i popis stvari za bebu- sve zahvaljujući članicama ovog foruma! Iskreno sam se radovala svim pregledima članica, a pogotovo porođajima i bebicama! Nisam se ranije registrirala jer sam imala neuspješnu prethodnu trudnoću pa sam ovu novu provela u "tišini"! Rodila sam prije nepuna dva mjeseca, dečkića! Nažalost, porod nije prošao kako sam se pripremala i osoblje je bilo isto bahato pa mi početak majčinstva nije ostao u lijepom sjećanju, ali eto, prošlo je i idemo dalje! Jako mi je žao što su se članice preselile na Facebook jer su mi stvarno pomogli dosta sa savjetima, tako da molim administratora teme da mi dopusti ulazak u grupu, nemam Facebook, ali napravit ću račun samo zbog grupe 😄
Svima vama koje još iščekujete porod želim svu sreću i da vam vrijeme što brže prođe 🤗
Evo da javim i ja napokon da je stigao moj Viktor 11.05. u 19:55 💙 3520 g i 51 cm 💙
Sve je prošlo super. Otišla to popodne na SD jer mi počela curkat plodna voda, al bez svojih trudova. Otvorena bila 5 cm, odma u rađaonu, spojili malo dripa, to nekako izdržala i kasnije već dosla na 9 do 10 cm naglo, morala tiskat i rodila u 4 truda. Malo me recnuli..
Taman jučer stigli doma i dobro nam ide 🤞😇💖
Čestitam svim ostalima koje su rodile i još malo i sve proljetne bebe će nam doći 💞
31👩❤️💋👨38
LucK čestitam, dečko je bas taman 👌🏻🤗❤️ Drago mi je da je porod tako lijepo prošao. Uživaj sada s bebicom 🥰
Kriss ja sam dobila 11 kg u trudnoći, ostale su mi dvije, ne vježbam još ništa nit mi pada na pamet 🙈 Ovo mi je druga trudnoća, a trbuh se lijepo vratio, još je onako mekši i malo napuhan, izgleda kao u trudnoći onih prvih mjeseci 😊 I imam lineu negru, njoj će trebati vremena da ode, podsjeća na nesto lijepo sto smo prošli 🥰
Tko nam je ostao još od trudnica? Amelie, Dani, i ostale, kako ste?
Luck čestitam!! ❤️ Sve nas je manje.. mislim da se i moje vrijeme bliži.. stvarno ne bih htjela sa prekrdašimo.. javim se😘🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Heej zenske😍
Luck draga cestitam na malenom Viktoru 🙏💚 Hajde nije dugo trajalo,mogli su i bez dripa no dobro sta sada 🤗 bitno da je sve super proslo.
Kriss ja sam dobila +9kg,na porodu otisle 5kg a kasnije sam kroz 2tj izgubila jos te 4kg tako da sam vratila.
Krenula sam vjezbati no za 2 dana prestala jer mi se ocito to jos nije vratilo kak spada i imam cudne bolove u trbuhu na jednom djelu,jako me kao speče kako da kazem i primjetila sam da mi se podljev napravio😒😒a ne mogu noge jos takoder onak rasiriti bas me bolucka. Tako da nije valjda uzalud da mora proci bar 40 dana.
Krenut cu svakako s vjezbom cim mi se to sve sredi🤗
Amelie ima li stogod???
Dani pa netko nam mora biti secer 😋🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo i kod mene nista posebno novog.. sad ni ja vise nemam osjećaj da bude skoro.. ali sto da se radi. Idem jos zadnje stvari dovršiti što sam planirala pa možda kad bude baš sve spremno spremno i ona krene.. Dani i ja vodimo mrtvu trku hehe🤗🤭
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
E sad bome mogu prijaviti da imam trudove od sinoć od cca pola 11.. kroz noć se smirivalo pa sad opet kreću lagano.. otpao sluzni, krenulo čišćenje.. tuširanje me iskreno spasi jer su pod tušem bolovi puno podnošljiviji..
držite fige curke, javim se kad sve prođe.. 😘
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Amelie bas mi je drago da je sve krenulo samo od sebe 🎊🍀🤞🏻 zelim ti od srca da bude brz i prirodan porod ♥️ sretno
@ ostale curke nadam se da ste sve dobro i da bebice lijepo napreduju 🥰 jeste obavile uzv kukova mozda vec? vjezbate li s bebicama prije pregleda?
Amelie držim fige 🤞🏻🍀 Jedva čekam da nam se javis, sretno ❤️
Dani jos malo pa ćeš i ti, isplatit će se čekanje 🤗
Lara mi smo obavili UZV kukova, sve ok, nismo vježbali.
Tejuska kako je Lota, jel se treće samo odgaja kako kažu? 😅 Ja vec razmišljam dal da se rješavam pomalo nekih stvari ili da čuvam još ako se odlučimo na još jedno dijete…
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji