Evo da sw i ovdje javim, kod mene se nista ne dogada, ctg ok, 1 prst otvorena i bebi se ne ide van 😆kontrola u ponedjeljak 9.5. ako nista ne krene prije.
Lovely otecenost je bas bas koma 😒😒 no ode sve iza poroda,pa izdrzi jos malo ♡ odmaraj cim vise sada.
Luck bas mi je drago,drzim fige i da bude brzo🙏
Anchika kak to da su stavili za 4 dana pregled s obzirom da si usla u 40tt? Drago mi je da je ovako sve super🥰
Moja Lota je jucer izgleda imala skok u razvoju,spavala po danu svukupno 3h,izmozdila je i mene i cice😅😅
Samo na cici je bilo dobro,nikak drugacije... Danas pak samo spava,nakoj 3,5h sam je bome uzela da jede jer ce mi cice eksplodirat😅😅
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska tako je isto i kod mene bilo 🤣 Sretan samo sa cicom u ustima, skroz me izmorio. A onda kad odspava duže mislim se sta je ovo sad, zašto se ne budi, mlijeko mi curi pa sam ga budila 😅
Mi se napokon riješili žutice, ne moramo vise kontrolirati, i dobio je pola kg od početne kilaže, dobro nam ide 💪🏻
Drage trudnice držite se, još malo 🤗❤️
Tejuska rekli su kao da bi trebalo za tri dana ali posto je nedjelja i ne radi se, kao u ponedjeljak cemo. Ja sam mislila da se iza 40 tt ide svaka dva dana..
Evo da se i ja javim… ja sam jos u komadu nema nikakvih naznaka za nista.. samo me danas pocelo intenzivnije boliti trtica i menstrualni bolovi su intenzivniji,kao i tvrd stomak… otekla sam danas bas jako i sve mi se teze kretat… valjda cu izdrzati jos malo🤣🤣
Imas menstrualne već duže?! Pa to su onda blagi trudovi kaj ne?! Kod tebe se rano pokrenulo! Držim fige🤗😁
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo da se i ja javim… ja sam jos u komadu nema nikakvih naznaka za nista.. samo me danas pocelo intenzivnije boliti trtica i menstrualni bolovi su intenzivniji,kao i tvrd stomak… otekla sam danas bas jako i sve mi se teze kretat… valjda cu izdrzati jos malo🤣🤣
Ja sam imala menstrualne bolove nekih mjesec dana prije poroda,svaki dan mislila evo sad cu ja.. rodila dan prije termina 🤣 Drzim ti fige svakako da krene cim prije,nije kod svakoga isto 🤍
• 20.04.2022. 🌷
Pozdrav svima!! 🥰
Nova sam na ovom forumu, i vidim da sve zraci pozitivom i dobrotom pa sam se odlucila oglasiti. Naime, termin mi je 29.05. i cekam deckica. Zelim svima srecu i puno zdravlja u skorom porodu!!
Luka 👶🏼 04.06.2022.
Bok Iva, dobrodošla 🤗
Pa nema nikoga 😮 Nismo valjda pred gašenjem 😅
Trudnice i mame kako ste?? ❤️
Sretan majčin dan svim mamama i onima koje će uskoro postati 💕
Ja bila na kontroli u rađaoni pa sve po starom☺️
Čekamo trudove 😅
31👩❤️💋👨38
Zenice,mamice,trudnice sretan vam Majčin dan!! ♥️🤍🌸
Kako stee,jeste mi dobro?
Meni je bilo turbulentno par dana sa N i njegovim ne disanjem na nos😖iscrpljena sam od tih bolesti iskreno.
Luck nadam se da ce brzoo trudovi 😍
Katja kako ste vii?
Iva dobro nam dosla ♡
Dani nadam se da bude brzo kod tebe,zvuci obecavajuce🙈
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji