Curke jeste li u komadu?
Anchy, amelie i ostala ekipa s popisa?
Ja jesam i nema nekih naznaka da još duže bude pomaka kakvih.. cure kako je pri samom kraju vama bilo s noćnim pohodima na WC? Ja sam noćas imala turneju svakih sat vremena činilo mi se🙄🤨 A ne znam ni da sam pila toliko.. baš ne kužim odakle:/
I ja još u komadu 🤣
Bude 1 do 2 izleta na wc, a pijem inače puno
31👩❤️💋👨38
Lindsay nadam se da grcici nece ici gore od toga 🙏
Ne dajem joj jos,cekam da decki ozdrave pa cu je upisati kod pedi da joj da vitamin D. Ali za proizvodace doista ne znam 🤔
Amelie i meni je to pisanje bilo koooma,kao da sam vise bila na wc nego spavala.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Amelie - 02.05
Lovely - 02.05
Anchika - 05.05
Dani30 - 09.05
Amelie,Lovely i ako jos netko ima neka je sretnooo🥰😍🤩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nije samo piškenje problem.. ovo noćno znojenje je pet puta gore.. evo danas ću baš pitati doktora ima li tome kakvog lijeka! Javim se s pregleda😘🤗
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
A gdje nam je Anchy???
Ja dajem malom vitamin D od sedmog dana, ali često i zaboravim pa nije bas redovno… ovdje je u tabletama, pa dok ja to rastopim procedura mi je. I Bio gaiau mu dajem. Ne znam koliko to pomaze, ali nema grceve.
Amelie sretno 🤗
Tejuska drago mi je da su tvoji bolje 🥰
Evo curke mi se vratili s pregleda, sve je super.. ali moram priznati da me iznenadilo da je 3.400g 🤭😆 Je da sam ja naglo skočila isto na skoro 70kg što je +12 u odnosu na početak, ali.. dok se sjetim svih onih strašenja kak se moram udebljati.. sad ispada da bum ju jedva rodila🙈🙈 No dobro.. bitno da je sve ok🥰 A sljedeći pregled je 12.5. ako samo ne krene prije😄
Što se tiče znojenja kaže doktor skroz normalna stvar.. ništa.. trpim do daljnjega;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Heej ♡ Curke cestitam vam na pregledimaa 🤩😍🥰
Kako ste danas?
Nama je bila patronazna i curka je sada na 3330g 🤗 u 2tjedna je dobila 390g
Pa bas sam sretnaaa😍😍moje izdajanje je znaci bilo od znacaja 😄😁
I da znate skrooz mi se promjenila od rodenja,kao da gledam neko drugo dijete,jooj🙈🙈
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Heej ♡ Curke cestitam vam na pregledimaa 🤩😍🥰Kako ste danas?
I da znate skrooz mi se promjenila od rodenja,kao da gledam neko drugo dijete,jooj🙈🙈
Meni se sva djeca strašno promijene s onih prvih slika do nekih mjesec dana.. baš to što kažeš lako bi ih zamijenio za drugo dijete🙈😆 Drago mi je da napredujete🤗😘
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Hej cure 😊
Mi smo vam od danas popodne u grcevimaa 😭 Ima li ista da moze pomoci? Tako mi je tesko gledati ju kako neutjesno place.. Probala sam joj dati neke Espumisan kapi pa cemo vidjeti al nekako mislim da nista od toga. Smirilo je jedino lezanje na tatinom trbuhu za sad haha nadam se da ce preko noci biti nesto mirnije kad je preko dana ovako 😏
• 20.04.2022. 🌷
Heej ♡ Curke cestitam vam na pregledimaa 🤩😍🥰Kako ste danas?
Bravoo za kilazu! ❤️
I meni se moja skrooz promijenila od kad smo dosle kuci 🙉
• 20.04.2022. 🌷
Sortiraj odgovore
Najstariji