Heej ♡
A11 bas mi je draago za kilazu bebinu,bravoo😍
Mi danas malo rostilj nabacili dok je ljepog vremena,decki su skoro ozdravili 😇 J skroz a N jos malo kasalj i nos.
No biti ce dobro😍
Lindsay kako ste vi?
Curke? Ima li tko da nam je rodio 🤩🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska drago mi je cuti da ste bolje.
Mi smo dobro. Imamo neku rutinu koju su nam grcici malo poremetili prije koji dan ali jako puno spavamo i papamo i cini se sve ok.
Dajes li ti Loti vec vitamin D? Mi idemo na prvi pregled pedijatra u utorak pa cu ga zatraziti, mislila sam Oleovit D3.
Curke jeste li u komadu?
Anchy, amelie i ostala ekipa s popisa?
Ja jesam i nema nekih naznaka da još duže bude pomaka kakvih.. cure kako je pri samom kraju vama bilo s noćnim pohodima na WC? Ja sam noćas imala turneju svakih sat vremena činilo mi se🙄🤨 A ne znam ni da sam pila toliko.. baš ne kužim odakle:/
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie ja stalno idem piskit, po noci i po 7-8 puta, meni je to vec normalno🤣
Bas je pusto ovdje, ima nam tko pregled danas?
Curke jeste li u komadu?
Anchy, amelie i ostala ekipa s popisa?
Ja jesam i nema nekih naznaka da još duže bude pomaka kakvih.. cure kako je pri samom kraju vama bilo s noćnim pohodima na WC? Ja sam noćas imala turneju svakih sat vremena činilo mi se🙄🤨 A ne znam ni da sam pila toliko.. baš ne kužim odakle:/
I ja još u komadu 🤣
Bude 1 do 2 izleta na wc, a pijem inače puno
31👩❤️💋👨38
Lindsay nadam se da grcici nece ici gore od toga 🙏
Ne dajem joj jos,cekam da decki ozdrave pa cu je upisati kod pedi da joj da vitamin D. Ali za proizvodace doista ne znam 🤔
Amelie i meni je to pisanje bilo koooma,kao da sam vise bila na wc nego spavala.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Amelie - 02.05
Lovely - 02.05
Anchika - 05.05
Dani30 - 09.05
Amelie,Lovely i ako jos netko ima neka je sretnooo🥰😍🤩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nije samo piškenje problem.. ovo noćno znojenje je pet puta gore.. evo danas ću baš pitati doktora ima li tome kakvog lijeka! Javim se s pregleda😘🤗
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
A gdje nam je Anchy???
Ja dajem malom vitamin D od sedmog dana, ali često i zaboravim pa nije bas redovno… ovdje je u tabletama, pa dok ja to rastopim procedura mi je. I Bio gaiau mu dajem. Ne znam koliko to pomaze, ali nema grceve.
Amelie sretno 🤗
Tejuska drago mi je da su tvoji bolje 🥰
Evo curke mi se vratili s pregleda, sve je super.. ali moram priznati da me iznenadilo da je 3.400g 🤭😆 Je da sam ja naglo skočila isto na skoro 70kg što je +12 u odnosu na početak, ali.. dok se sjetim svih onih strašenja kak se moram udebljati.. sad ispada da bum ju jedva rodila🙈🙈 No dobro.. bitno da je sve ok🥰 A sljedeći pregled je 12.5. ako samo ne krene prije😄
Što se tiče znojenja kaže doktor skroz normalna stvar.. ništa.. trpim do daljnjega;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji