Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    01. Svibanj 2022. 14:54

Heej ♡
    A11 bas mi je draago za kilazu bebinu,bravoo😍
    Mi danas malo rostilj nabacili dok je ljepog vremena,decki su skoro ozdravili 😇 J skroz a N jos malo kasalj i nos.
    No biti ce dobro😍
    Lindsay kako ste vi?
    Curke? Ima li tko da nam je rodio 🤩🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay
    01. Svibanj 2022. 16:28

Tejuska drago mi je cuti da ste bolje.
    Mi smo dobro. Imamo neku rutinu koju su nam grcici malo poremetili prije koji dan ali jako puno spavamo i papamo i cini se sve ok.
    Dajes li ti Loti vec vitamin D? Mi idemo na prvi pregled pedijatra u utorak pa cu ga zatraziti, mislila sam Oleovit D3. 

Amelie
    01. Svibanj 2022. 16:49

Lindsay

Curke jeste li u komadu?
    Anchy, amelie i ostala ekipa s popisa?

Ja jesam i nema nekih naznaka da još duže bude pomaka kakvih.. cure kako je pri samom kraju vama bilo s noćnim pohodima na WC? Ja sam noćas imala turneju svakih sat vremena činilo mi se🙄🤨 A ne znam ni da sam pila toliko.. baš ne kužim odakle:/ 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

anchika
    02. Svibanj 2022. 07:26

Amelie  ja stalno idem piskit, po noci i po 7-8 puta, meni je to vec normalno🤣
    Bas je pusto ovdje, ima nam tko pregled danas?

LucK
    02. Svibanj 2022. 09:04

Amelie

Lindsay

Curke jeste li u komadu?
    Anchy, amelie i ostala ekipa s popisa?

Ja jesam i nema nekih naznaka da još duže bude pomaka kakvih.. cure kako je pri samom kraju vama bilo s noćnim pohodima na WC? Ja sam noćas imala turneju svakih sat vremena činilo mi se🙄🤨 A ne znam ni da sam pila toliko.. baš ne kužim odakle:/

I ja još u komadu 🤣
    Bude 1 do 2 izleta na wc, a pijem inače puno

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tejuska♡
    02. Svibanj 2022. 10:27

Lindsay nadam se da grcici nece ici gore od toga 🙏
    Ne dajem joj jos,cekam da decki ozdrave pa cu je upisati kod pedi da joj da vitamin D. Ali za proizvodace doista ne znam 🤔
    Amelie i meni je to pisanje bilo koooma,kao da sam vise bila na wc nego spavala.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    02. Svibanj 2022. 10:28

LISTA PREGLEDA 💚👶🎀

Amelie - 02.05
    Lovely - 02.05
    Anchika - 05.05
    Dani30 - 09.05

Amelie,Lovely i ako jos netko ima neka je sretnooo🥰😍🤩

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Amelie
    02. Svibanj 2022. 12:15

Nije samo piškenje problem.. ovo noćno znojenje je pet puta gore.. evo danas ću baš pitati doktora ima li tome kakvog lijeka! Javim se s pregleda😘🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• _Katja_
    02. Svibanj 2022. 14:39

A gdje nam je Anchy??? 
    Ja dajem malom vitamin D od sedmog dana, ali često i zaboravim pa nije bas redovno… ovdje je u tabletama, pa dok ja to rastopim procedura mi je. I Bio gaiau mu dajem. Ne znam koliko to pomaze, ali nema grceve. 
    Amelie sretno 🤗
    Tejuska drago mi je da su tvoji bolje 🥰

Amelie
    02. Svibanj 2022. 18:50

Evo curke mi se vratili s pregleda, sve je super.. ali moram priznati da me iznenadilo da je 3.400g 🤭😆 Je da sam ja naglo skočila isto na skoro 70kg što je +12 u odnosu na početak, ali.. dok se sjetim svih onih strašenja kak se moram udebljati.. sad ispada da bum ju jedva rodila🙈🙈 No dobro.. bitno da je sve ok🥰 A sljedeći pregled je 12.5. ako samo ne krene prije😄 
    Što se tiče znojenja kaže doktor skroz normalna stvar.. ništa.. trpim do daljnjega;)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani