LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Dani30 - 28.04
Demi30 - 29.04
Amelie - 02.05
Lovely - 02.05
Hahaha šta smo samo nas 4 još trudne na ovoj temi? 😅😅😅
Očito 😄🤭
Ne, mislim da nam je Tejuška zaboravila na Marinu11?!
Ugl nema nas puno.. Kako vi ostale provodite dane? Jel imate nekih tegoba? Ja se i dalje pretnojim skoro svaku večer dok spavam.. to me probudi pa se presvučem i nastavim spavati.. ali ima i noći kad uopće ne spavam:/ I primjetila sam da mi se u zadnjih par dana nakupilo onih sitnih sitnih izraslina kao madežića po vratu i malo po prsima.. čini se da je to normalno u trudnoći prema dr. Google 🙄 I da, mrvicu kao da otičem.. skinula sam prstene just in case..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Dani30 - 28.04
Demi30 - 29.04
Amelie - 02.05
Lovely - 02.05
Očito 😄🤭
Ne, mislim da nam je Tejuška zaboravila na Marinu11?!
Ugl nema nas puno.. Kako vi ostale provodite dane? Jel imate nekih tegoba? Ja se i dalje pretnojim skoro svaku večer dok spavam.. to me probudi pa se presvučem i nastavim spavati.. ali ima i noći kad uopće ne spavam:/ I primjetila sam da mi se u zadnjih par dana nakupilo onih sitnih sitnih izraslina kao madežića po vratu i malo po prsima.. čini se da je to normalno u trudnoći prema dr. Google 🙄 I da, mrvicu kao da otičem.. skinula sam prstene just in case..
Ja sam pred kraj prve trudnoće skinula prstenje kao isto za svaki slučaj, a sad sam skroz zaboravila na tp, sve mislila kak hoću i jednostavno nisam se sjetila.. Dođemo mi sad na SD hahaha, penjem se ja onim stepenicama iza lifta, na koncu stanemo na pola jer mene šorao trud za trudom, kaže meni muž ajd prstenje skini za svaki slučaj, ja ću spremiti u novčanik, krenem ja... Ono kita😂 jedva, al jedvaaa skinula vjenčani, zaručnički ne ide i ne ide. Pokušava on, al niš 🙈
Neki čovjek iznad gleda u nas, ostavio ženu da rađa, sigurno mislio koje su ovo budale, a i ja si sad mislim koji mi je k bio da se s tim patim, otvorena 8 cm u trudovima😂😂
Lovely a jesi na terapiji za štitnjaču? Ja jesam i cijelo vrijeme je bila ok i sad mi je dr rekao da više i ne moram vaditi hormone do 10d iza poroda i onda opet da prekontroliram. Osim tog znojenja nemam nekih simptoma da bih rekla da ona sad nešto divlja..
Žao mi je što si tako otečena.. često to bude.. ja se pitam jesu to sad neki suptilni znakovi i koliko prije se javljaju🤭 Nekako mislim da prije 38.og tj neće ništa krenuti još.. a i bolje da ne jer je i to još malo rano.. najbolje je iza 39.-og.. A dotad se treba strpiti.. Mislim da ću ja cijeli idući tjedan lagano nakuhavati i zaleđivati klopu da se nađe za poslije pa će me to zabavljati..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Jutro😀
Tejuska nadam se da ce svi brzo ozdravit i da se necete ti i curka jos zarazit😘
Ja jucer na pregledu ctg samo odradila koji je bio dobar i iduci pregled na termin 5.5., ako ne krene sto prije😉
Arsancres hahaha presmiješno mi je ovo s prstenima i trudovima xD Dobro da ih niste pogubili🤭
Dani30 ja sam rekla da žalim baš pretile ljude jer stvarno nije lako ni s ovih 11kg viška, a kamoli više.. sve to kosti osjete.. i tijelo se baš pati. Ali evo još maloo.
Lovely i ja imam sličnu situaciju sa štitnom, isto sam morala malo pojačati terapiju. Pa ćemo možda i smanjiti kasnije kad sve prođe.. sve je to normalno u trudnoći.😉
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Dani30 - 28.04
Demi30 - 29.04
Amelie - 02.05
Lovely - 02.05
I meni se cini🤣🤣
Evo pojačanje 🤣🤣
Zaboravila se javit jučer nakon pregleda
Sve ok. Ja u plusu 16 kila, mali 3300 g, ctg i afi ok 😁
Sljedeći pregled 4.5.
Ja spavam super, bez tegoba sam i naznaka
Malo se sporije krećem i ne mogu dugo, ali to mi je i za očekivati
Još malo cure 💗
31👩❤️💋👨38
Joj predivna je lista s bebicama, ostalo nas je još malo koje čekamo svoje bebice. Ja brojim sitno do termina (7.5.) i stvarno se nadam da će mi sto brze proc jer mi je bas postalo teško. Jedva hodam sve me boli 😂
Bok svima 🤗
Mislim da moje malo ima skok u razvoju s tri tjedna, ne da mi da dišem 🙈 Spavao bi sa cicom u ustima 😬
Večeras smo izašli malo prošetati pa sam mu morala dati da doji vani dok se mala igrala u parkiću, pa zar već 😅
Arsancres ja sam tu malo vise od dvije godine, muž oko dvije i pol. Jel razmišljaš da se selite?
Tejuska jesu li dečki bolje?
Sunasce i moja mala ima traumu od naše razdvojenosti, o tome bih mogla roman napisati, ne stignem sad ništa 😅
Nemam pojma sta sam sve zadnjih dana pročitala…
Trudnice drage držite se, ostalo je zaista još malo 🥰
Veceer ♡
Cure cestitam na pregledima ♥️♥️ joos malo,mozda sam izostavila Marinu s popisa ali nije namjerno 🙈 jos vas je malo ostalo ali lista nam je bila veca,puno cura se vise nije javilo.
Katja ne znam kaj bi to rekla,Jan je super,Noel ne-naime danas sam ga spicila kod doktorice s muzem jer sam rekla da mi se ne svida kasalj - on ima bronhitis! I ispalo je tocno,primio je ventolin tamo i dobio pulmicort za 6 doza + sirup za laksi iskasljaj 😖
Cekam da mi stigne veliki ovlazivac zraka,do sad sam imala male difuzore a sad sam narucila veliki ovlazivac za 50m2 prostor..jer fkt vise ne znam zasto taj bronhitis!! Niti smo pusaci,niti damo da nam itko pusi u kuci i slicno..a podlozan tome 🤷♀️ sad sam se izbrbljala posteno...
Moguce za skok,kako ne,ja cak mislim da je Lota imala oko 9/10 dana,non stop je visila.
A kad smo isli rjesiti papire jucer,dojila sam je u opcini i bila je neka drazesna zena i odvela me u vjencanu sobu da je podojim na miru.
Dani zapisala sam ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Veceer ♡Cure cestitam na pregledima ♥️♥️ joos malo,mozda sam izostavila Marinu s popisa ali nije namjerno 🙈 jos vas je malo ostalo ali lista nam je bila veca,puno cura se vise nije javilo.
Katja ne znam kaj bi to rekla,Jan je super,Noel ne-naime danas sam ga spicila kod doktorice s muzem jer sam rekla da mi se ne svida kasalj - on ima bronhitis! I ispalo je tocno,primio je ventolin tamo i dobio pulmicort za 6 doza + sirup za laksi iskasljaj 😖
Cekam da mi stigne veliki ovlazivac zraka,do sad sam imala male difuzore a sad sam narucila veliki ovlazivac za 50m2 prostor..jer fkt vise ne znam zasto taj bronhitis!! Niti smo pusaci,niti damo da nam itko pusi u kuci i slicno..a podlozan tome 🤷♀️ sad sam se izbrbljala posteno…
Moguce za skok,kako ne,ja cak mislim da je Lota imala oko 9/10 dana,non stop je visila.
A kad smo isli rjesiti papire jucer,dojila sam je u opcini i bila je neka drazesna zena i odvela me u vjencanu sobu da je podojim na miru.
Dani zapisala sam ♡
Hvala ti🥰nadam se da nece jos dugo potrajati da su bolesni…🥰🥰🤞
Hvala ti draga ♥️🥰😘
Najgore sto mu zasicenost pada,zadnji puta je na kisiku bio sa saturacijom 75 😖 sad mu je oko 91 do 95 ..
Moram paziti jer cu ga morat opet vozit za bolnicu.
Malecka mi spada u kosari u kolicima jer sam sad njemu potrebnija🥺
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji