Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    21. Travanj 2022. 15:06

Lindsay

Curke jeste zive?

Jesmo, i jos u komadu haha! 😅😂
    Kako si ti? Curica? Jel se navikavate jedna na drugu?

Tejuska♡
    21. Travanj 2022. 15:47

Lindsay

Curke jeste zive?

Heej,jesmoo🤗🤗 kakamo,cicamo,spavamo,prdimo😄😂 i tako u krug
    A viii

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• _Katja_
    21. Travanj 2022. 16:32

Haha, Tejuska tako nam je svima izgleda 😅
    Lindsay kako ste vas dvije?? 🥰
    A11 nam se nije javila ili sam ja ti propustila? Nadam se da je sve dobro 🥰
    Jel ima netko problem s prejakim otpustom mlijeka? Ako ima sto radite da to smanjite? Mene to bas muci 😭 Dok mali doji na jednoj, na drugoj curi bas puno, nije tu i tamo po neka kap, vise kao slap 😅 Pokušavam dojiti u zavaljenom položaju, jedva se nekako namjestim, a beba nikako da uhvati sisu kako treba, pa to traje i traje, i stalno sam sva mokra 😭

Lindsay
    21. Travanj 2022. 19:04

Mi smo isto dobro. Spavamo, papamo i mjenjamo pelene 😝 . Zbog carskog sam za sada manje pokretna pa nam je tata od velike pomoci. Zaljubila sam se u nju. 
    Danas imamo 6 dana ❤️💟

• MarijanaMartin
    21. Travanj 2022. 21:06

_Katja_

Jel ima netko problem s prejakim otpustom mlijeka? Ako ima sto radite da to smanjite? 

Ja se mučim. On se guši koliko šiklja iz mene. Dok dojim na jednu na drugoj držim tetru koja bude skroz mokra. Uglavnom, pomoći ti može dojenje  unakrsni hvat, davati duže jednu dojku recimo 2h samo lijevu pa 2h samo desnu, izdojiti malo prije podoja, hraniti češće da ne vuće jako i naravno čekati da naraste gdje će sam skužiti da ispusti dojku kad krene prejako i neće mu više smetati.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    22. Travanj 2022. 09:53

Jutroo ♡
    Lindsay danas nam je 7 dana,mi smo u dan rodile🥰♥️
    Nadam se da ces brzo na noge ♥️
    Lovely cestitam ti na pregledu 🤗🤗
    Cure jel vam bila patronazna? Ako je bila,s koliko je dana bila? Jesu bebe dobile sto na kilazi? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ana0401
    22. Travanj 2022. 11:48

Muke po dojenju

Prvu bebu nisam dojila jer imam ravne bradavice. S drugom bebom koristim šeširiće. Mlijeko mi je nadošlo tek jučer i sise su mi baš pune da se moram izdojit. E sad, ona vuče i vidim da u šeširiću i u ustima bude mlijeka. Problem je taj što naše dojenje baš dugo traje sve dok ona ne zaspe na sisi. I kad zaspe odspava cca 15min i budi se i traži opet. Kad joj dam bočicu lijepo mi zaspe i spava po par sati jer je sita. Mame koje imate iskustva u dojenju zanima me da li je to u početku normalno dok ne uhvatimo ritam jer je beba stara svega 5 dana. Stvarno bi voljela da uspijemo. 🤱🏻🤞🏻

Lota 🌷 7.1.2019.
    Dora 🌷 18.4.2022.

• _Katja_
    22. Travanj 2022. 12:04

Lovely bravo za pregled, i ti si u terminu 🤗
    Lindsay i ja sam u velikoj ljubavi sa sinom 🥰❤️
    Još uvijek se mučimo sa zuticom, vade mu krv svaka dva dana, sav je jadan izboden 😔😔 I jutros smo bili pa čekam rezultate, ko na iglama sam. 
    MarijanaMartin hvala na savjetima 🤗 I ja tako stavim tetru dok dojim, najgore mi je kad duže odspava pa se obje prepune… Tako mi je bilo i s malom slično, tek je negdje s tri mjeseca prestalo 🙄
    Tejuska ja nemam patronažnu, bojala sam se malo te odluke, ali ne fali mi uopće 😅 Lindsay i ti ste rodile na moj termin 🥰

Lindsay
    22. Travanj 2022. 12:37

Tejuska da, nase su bebe dosle isti dan 💟
    Katja drzim vam fige da bilirubin padne 🙏
    A11 javi se!!!
    Lovely brojis sitno 🥰

Patronazna- bila. Nije od puno koristi. Samo predavanje drzala i pricala o sebi 😝 
    Ostavila nam vagu da je sami izvazemo i to je to 😝 Da nije smijesno bilo bi zalosno.

Amelie
    22. Travanj 2022. 13:49

Lovely i meni je bila patronažna. Simpa skroz.. djeluje kao da će biti korisna. Jel ima kod tebe kakvih promjena otkako si u terminu ili?:) 
    Lindsay ma pregrozno.. alaj bi je prijavila najradije.. ima takvih ko u priči.. samo laprdaju po kućama🤯🤯
    A11 nadam se da se javiš brzo i da je sve ok🤞🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.