Jucer u 10.55 se rodila princeza carskim rezom .
Imala sam trudove 12 h , otvorila se samo 3 cm , nismo znali zasto. Onda mi se inficirala plodna voda pa smo isli na carski a razlog zasto se nisam otvarala je onda nadjen- 2 puta pupcana vrpca oko vrata i nije se mogla spustiti duboko u zdjelicu.
Izabrala sam opcu anesteziju i ne zalim. Sada boli vraški ali proci ce. Najgore je prvo ustajanje.
Cestitam draga 💓 uzivajte mazite se i pazite!
Ostalo ce proci 😉
Tejuska, da li ti imas kakve veze s Roseom? Vidim da je i njima stigla curkica Lota, pa da te pitam. 😁
I ja sam to pomislila. Bas njuskam haljinice za krstenja.
Svasta nesto sam uzimala od Rosee
Lindsay čestitam ti od ♥️ drago mi je da je na kraju sve proslo dobro,da je sve na vrijeme otkriveno,bas je zeznuta ta pupcana 😖 Proci ce i to,bitno da je sad sve super 🥰
Mrzlopoljka,Coksa .. da 😄😅 htijela sam to kriti jer ne volim otkrivati inace takve stvari. Bas ste mudre 😂♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo da se i ja javim. Dugo vas vremena čitam i pratim, ali se nikada nisam ubacivala u razgovor. Došla sam se malo izjadati i tražiti podršku. Sve ste imale porod za poželjet . Nakon strogog mirovanja zbog skraćenog cerviksa, primljenih inekcija za razvijanje bebinih pluća i terapije Cordipinom evo nas danas 40+2. Sutra navečer hospitalizacija i u ponedjeljak ujutro inducirani porod jer je eto zrelo za porod. Uobičajena praksa liječnika u našoj bolnici. Prva trudnoća je također bio inducirani iz istog razloga. Baš sam si, a i što ću po prvi puta bitii razdvojena od svoje trogodišnjakinje. Je da je to samo neka 2,3 dana ali baš mi teško pada.
Evo moje iskustvo.
Čekala do 41+4...na moje inzistiranje i odgovornost (pisalo u povijesti bolesti). Zapravo nisam ni bila 41+4, ali nisu htjeli promijeniti termin, iako sam na skoro svakom pregledu naglašavala da ovuliram 19./20. dan. Na kraju sam noć prije indukcije dobila svoje trudove. U bolnici su naravno praktički prestali, pa smo pokrenuli i ubrzali prokidanjem vodenjaka i dripom. U tom trenutku više nisam imala snage boriti se za prirodan porođaj..
Nakon toga je bilo gotovo u roku od 4 sata (prvorotkinja, od 1 cm otvorenosti do izlaska bebe) i bez ikakvih problema. Smatram da je dobro prošlo jer je ipak tijelo već i samo krenulo u porod. Da su inducirali tjedan dana ranije, uvjerena sam da bi bilo više komplikacija (npr. beba se uopće nije spustila do poroda, spominjali su da to u kombinaciji s indukcijom često vodi do carskog... A i moje stanje u glavi bi vjerojatno blokiralo sve).
Uglavnom... Moram priznati da je odbijanje indukcije psihički bilo jako teško. Nisam znala da je moguće doživjeti takvo nabijanje krivnje i "mom shaming" prije samog poroda. Velika većina ljudi u mojem okruženju i doktora ponašala se kao da mi je svejedno hoće li se beba roditi živa i zdrava..
Teško je dati savjet i preuzeti odgovornost, ali u mom slučaju, kad je sve završilo nije mi bilo nimalo žao zbog odluke, beba je bila zdrava i moj oporavak lagan i brz.
Muž je kroz sve to skoro jedini bio 100% uz mene i moje odluke, mislim da bez te podrške ne bih uspjela.
40+4 stvarno nije puno i slažem se s Amelie, vjerojatno možeš odgoditi indukciju ako ti govore da je sve ok.
Sretno i hrabro 🙂
Lindsay čestitam ti od ♥️ drago mi je da je na kraju sve proslo dobro,da je sve na vrijeme otkriveno,bas je zeznuta ta pupcana 😖 Proci ce i to,bitno da je sad sve super 🥰
Mrzlopoljka,Coksa .. da 😄😅 htijela sam to kriti jer ne volim otkrivati inace takve stvari. Bas ste mudre 😂♥️
Haha, ma mi smo detektivke! 🤣Robica vam je super, imate krasne stvari, nemas sto kriti. 😎😁
Žene drage meni je počeo ispadati sluzni čep. Znam da ne mora značiti da će odmah krenuti porod, ali isto tako znam da su neke rodile par sati nakon toga.
Lota 🌷 7.1.2019.
Dora 🌷 18.4.2022.
Jutro cure i sretan vam Uskrs🌷 Ja mislila moja bice ceka Uskrs da nam dode,al cini mi se da joj ni to nije plan 😂
ana0401 drzim figee da to bude to. Moj je ispao prije 10 dana pa jos nista 🙉
Nove mame kako ste?
• 20.04.2022. 🌷
Sretan Uskrs mame bebe i trudnice 🍀🌷🥚🍖
Kod nas jos nista, imam veliko uskrsnje jaje 😂😅
Boliiii, boliiiii ufffff.... papajte sunkice i jaja jer u bolnici bi dobile rizu na mlijeku 🤣🤣🤣 uzivajte u svakoj sekundi, falit ce vam ta bušica ❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji