Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    14. Travanj 2022. 23:26

Aaaaa pa sad vidim ove objave gore 😮😮
    Sretnoooo cure ❤️💪🏻 Da nam se sto prije javite 🍀

Amelie
    14. Travanj 2022. 23:51

Aaaa stižu bebolinee!:)) Ipak su se curke pokrenule.. neka!;)) Ja sam nekako baš mirna došla s pregleda i zadovoljna i ne smeta što moram mirovati, samo nek ona naraste još i lijepo dođe u terminu!🥰 Ništa za nju nije teško izdržati.. 
    A što se pokreta tiče.. pa nekako i meni su rjeđi, ali kad se aktivira onda mi bude neugodnije nego prije.. i sad onako fino upre nogicom baš s desne strane i imam osjećaj da joj diram petu kad me tako gurka😁😆 Ma nemaju oni sad više puno mjesta pa je normalno da se neki malo u ulijene.. a neki očito lupaju do samog kraja😆🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Lindsay
    14. Travanj 2022. 23:55

Imam kontrakcije na oko vidljive a ctg ovaj puta skoro pa nista ne ocitava. A dr. gleda stomak cijeli se izoblici , stvrdne i boli za popiz*** 🤯🤯🤯
    Moze potrajati 2 h a moze 2 dana. Lezim tu i cekamo. Javljam novosti 💋

CoKSa
    15. Travanj 2022. 00:09

Tejuska♡

Cure puko mi vodenjak 😂😂 onako boga mi filmski 🤗♥️Odo roditi 🎀

Sretnooo i neka bude brzo❤❤

CoKSa
    15. Travanj 2022. 00:10

Lindsay

Imam kontrakcije na oko vidljive a ctg ovaj puta skoro pa nista ne ocitava. A dr. gleda stomak cijeli se izoblici , stvrdne i boli za popiz*** 🤯🤯🤯
    Moze potrajati 2 h a moze 2 dana. Lezim tu i cekamo. Javljam novosti 💋

Sretno ❤❤

Omerta
    15. Travanj 2022. 00:50

Sretno cure!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tejuska♡
    15. Travanj 2022. 03:48

Došla nam je Lota u 00:45 h sa 3130g i 49cm ♥️♥️
    Dakle jedva da sam i stigla na kraju😂
    Oko 23h je puknuo vodenjak,obukli se,probudili klince,spakirali u auto i otpeljali baki i dedi.
    Oko 23:40h sam stigla,s rucnikom u pici😂 jer to nije prestajalo curiti.
    Pregled,5cm otvorena,rekla im za bakteriju,i stavili su me odmah u box da primim antibiotik.
    10min iza puknuca vodenjaka su krenuli trudovi na 3-4min.
    Oko 00:35 h otvorena 7cm , pitam moze li muz sad uci,da da samo ga zovite 😂 dosao on,obukao odijelo, dolazi trud i ja samo viknem ide vaaan!!! Babica dode,kaze a bome ide😂
    Namjestili krevet,kaze tiskaj kad osjetis trud,on dosao,ja stisnula,,pa kaze disite sada,pa opet tiskajte i woila,dama izasla,zaurlala 🥺🎀🥰♥️ muz dakle jedva stigao,na 5min😅 
    Dok sam tiskala hrabrio me,nagnuo i ljubio,i samo je rekao evooo je 🥰🥰
    1 šav imam samo,na nogama sam vec,i zahvaljujem bogu sto je tako,nisam se nimalo napatila ♥️ 
    Da je bilo to negdje u podne,zenske moje ja ne bi stigla,muz je jurio jos pod sva 4 svijetla😅jer ipak imam do bolnice.
    Mazili smo se sa ljepoticom 1,5h 
    Dosla sam na odjel sada pa napisala odmah u miru dok cekam princesuu🌸

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Demi30
    15. Travanj 2022. 05:17

Ajme Tejuška kakav divan porod 🥰❤️ Baš je ovo bilo gušt pročitati. Čestitam ti od srca, a malenoj Loti želim dobrodošlicu i puno zdravlja i ljubavi ❤️ Mazite se i uživajte 🥰 
    Lindsay sretno 😊 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

anchika
    15. Travanj 2022. 05:53

Tejuskw,bome visednevne pripreme urodile plodo.! Cestitke na maloj curki! 🥰
    Lindsay sretno!

Tejuska♡
    15. Travanj 2022. 06:38

Hvaala cure ♡ cekamo bebice,valjda ce iza vizite,fali mi vec jako.
    Lindsay neka je sa srecom,sada sam vidjela da si i ti zadrzana u bolnici ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.