Aaaaa pa sad vidim ove objave gore 😮😮
Sretnoooo cure ❤️💪🏻 Da nam se sto prije javite 🍀
Aaaa stižu bebolinee!:)) Ipak su se curke pokrenule.. neka!;)) Ja sam nekako baš mirna došla s pregleda i zadovoljna i ne smeta što moram mirovati, samo nek ona naraste još i lijepo dođe u terminu!🥰 Ništa za nju nije teško izdržati..
A što se pokreta tiče.. pa nekako i meni su rjeđi, ali kad se aktivira onda mi bude neugodnije nego prije.. i sad onako fino upre nogicom baš s desne strane i imam osjećaj da joj diram petu kad me tako gurka😁😆 Ma nemaju oni sad više puno mjesta pa je normalno da se neki malo u ulijene.. a neki očito lupaju do samog kraja😆🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Imam kontrakcije na oko vidljive a ctg ovaj puta skoro pa nista ne ocitava. A dr. gleda stomak cijeli se izoblici , stvrdne i boli za popiz*** 🤯🤯🤯
Moze potrajati 2 h a moze 2 dana. Lezim tu i cekamo. Javljam novosti 💋
Cure puko mi vodenjak 😂😂 onako boga mi filmski 🤗♥️Odo roditi 🎀
Sretnooo i neka bude brzo❤❤
Imam kontrakcije na oko vidljive a ctg ovaj puta skoro pa nista ne ocitava. A dr. gleda stomak cijeli se izoblici , stvrdne i boli za popiz*** 🤯🤯🤯
Moze potrajati 2 h a moze 2 dana. Lezim tu i cekamo. Javljam novosti 💋
Sretno ❤❤
Došla nam je Lota u 00:45 h sa 3130g i 49cm ♥️♥️
Dakle jedva da sam i stigla na kraju😂
Oko 23h je puknuo vodenjak,obukli se,probudili klince,spakirali u auto i otpeljali baki i dedi.
Oko 23:40h sam stigla,s rucnikom u pici😂 jer to nije prestajalo curiti.
Pregled,5cm otvorena,rekla im za bakteriju,i stavili su me odmah u box da primim antibiotik.
10min iza puknuca vodenjaka su krenuli trudovi na 3-4min.
Oko 00:35 h otvorena 7cm , pitam moze li muz sad uci,da da samo ga zovite 😂 dosao on,obukao odijelo, dolazi trud i ja samo viknem ide vaaan!!! Babica dode,kaze a bome ide😂
Namjestili krevet,kaze tiskaj kad osjetis trud,on dosao,ja stisnula,,pa kaze disite sada,pa opet tiskajte i woila,dama izasla,zaurlala 🥺🎀🥰♥️ muz dakle jedva stigao,na 5min😅
Dok sam tiskala hrabrio me,nagnuo i ljubio,i samo je rekao evooo je 🥰🥰
1 šav imam samo,na nogama sam vec,i zahvaljujem bogu sto je tako,nisam se nimalo napatila ♥️
Da je bilo to negdje u podne,zenske moje ja ne bi stigla,muz je jurio jos pod sva 4 svijetla😅jer ipak imam do bolnice.
Mazili smo se sa ljepoticom 1,5h
Dosla sam na odjel sada pa napisala odmah u miru dok cekam princesuu🌸
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ajme Tejuška kakav divan porod 🥰❤️ Baš je ovo bilo gušt pročitati. Čestitam ti od srca, a malenoj Loti želim dobrodošlicu i puno zdravlja i ljubavi ❤️ Mazite se i uživajte 🥰
Lindsay sretno 😊
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Tejuskw,bome visednevne pripreme urodile plodo.! Cestitke na maloj curki! 🥰
Lindsay sretno!
Hvaala cure ♡ cekamo bebice,valjda ce iza vizite,fali mi vec jako.
Lindsay neka je sa srecom,sada sam vidjela da si i ti zadrzana u bolnici ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji