Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2022. 13:06

Lindsay

Omertasretno ti!!!!
    Ja sutra imam ctg.
    Zenice, jesu li se vase bebe umirile pred porod?

Ma kakvi udara me kao da ce jos 3 mj biti kod mene.  🤣
    Mislim sretna sam jer znam da je dobro, s obzirom na prvo lose iskustvo volim kad je zivahna.

Anchy_23 🌈 🌸
    14. Travanj 2022. 13:24

Tejuska bas pitaj, nisam ni ja jucer ispitivala jer mi je normalno ako ima vazecu covid potvrdu  i jos smo relativno nedavno prebolili da ne mora imati friski test...
    ---
    I cure ako je koja u TA Sv Duh neka pita i provjeri tocno da znamo. Ja sam tek sljed sri u TA a do tad mozda i rodim...nadam se 🤞
    Bitno da na str sv duha pise da je pratnja dozvoljena ali ne i pod kojim uvjetima....

• A11
    14. Travanj 2022. 14:11

Lindsay moja se bas dosta umirila zadnjih par dana. Naravno osjetim ja nju kroz dan al nije kao inace.. Jutros oko 4 sata me probudili nekakvi bolovi i nisam ju osjetila uopce,oprala me panika sat vremena dok me nije opalila,pa sam joj se ispricavala sto sam je probudila jadnicu..🤣❤️

• 20.04.2022. 🌷

Tejuska♡
    14. Travanj 2022. 14:40

Anchy budem bas,mislim na stranici pise ili covid potvrda ili negativan test ... Jedino nisam razumjela sta im znaci "potreban prolazak kroz trijažu" ? Mozda netko zna?

Meni je odjednom dosla takva mucnina,pa bolovi u crjevima,povratila,pa nisam znala moram li da prostite kakit ili sta 🥲 pa me zapeklo dolje u pi-pi i iscurilo par komadica sluzi ali normalne zuckaste boje.. mislim koji vrag 🤷‍♀️ 
    Sad se kao malo smirilo 😶 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Tea_0501
    14. Travanj 2022. 14:51

Tejuska♡

Anchy budem bas,mislim na stranici pise ili covid potvrda ili negativan test … Jedino nisam razumjela sta im znaci "potreban prolazak kroz trijažu" ? Mozda netko zna?

Meni je odjednom dosla takva mucnina,pa bolovi u crjevima,povratila,pa nisam znala moram li da prostite kakit ili sta 🥲 pa me zapeklo dolje u pi-pi i iscurilo par komadica sluzi ali normalne zuckaste boje.. mislim koji vrag 🤷‍♀️
    Sad se kao malo smirilo 😶

Ajme tejuska kao da sebe slušam, tako je točno i meni jutros bilo. I onda me krenuo bolit stomak pa prestalo. Ali događa mi se točno što i tebi🤔

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

• A11
    14. Travanj 2022. 14:57

Tejuska same here. Samo sto nisam nikad povratila. Ja bi nekad mislila da umisljam mucnine al cini mi se da ne. A to sto kazes da te zapeklo,pece me tako zadnje vrime i dode onako odjednom da se sokiram hahaha bas su veseli ovi zadnji dani 😅

• 20.04.2022. 🌷

anchika
    14. Travanj 2022. 15:03

Tejuska izgleda da se kod tebe to priprema opako😃

• Mariina1106
    14. Travanj 2022. 17:16

Hej cure, nadam se da ste dobro 😊 Prvo čestitam svim novim mamama - nadam se da uživate sa svojim bebama ❤️
    E sada, ja sam danas trudna 36 + 5 i zadnja dva dana ponekad osjetim blage menstrualne bolove krenu pa se smire nakon nekog vremena. U zadnja dva dana ukupno tri puta sam ih osjetila i traju neko vrijeme. Je li to normalno?

• A11
    14. Travanj 2022. 17:20

Mariina1106

Hej cure, nadam se da ste dobro 😊 Prvo čestitam svim novim mamama - nadam se da uživate sa svojim bebama ❤️
    E sada, ja sam danas trudna 36 + 5 i zadnja dva dana ponekad osjetim blage menstrualne bolove krenu pa se smire nakon nekog vremena. U zadnja dva dana ukupno tri puta sam ih osjetila i traju neko vrijeme. Je li to normalno?

Ma skroz normalno pred kraj,ne brini. Osjecam ih zadnjih par tjedana..Pripreme 😊

• 20.04.2022. 🌷

Omerta
    14. Travanj 2022. 17:42

Cure, javljam da sam rodila danas! 😊 Kao što sam već pisala, jučer navečer mi krenula voda otjecati, opet negdje nezgodno puklo. U 22:30 na pregledu potvrđeno, ali zatvorena, ctg uredan. Do jutra imala nekoliko puta svoje čišćenje. 😬 Otvorila se na neku foru 4 prsta. Dobivala cijelo vrijeme antibiotik intravenozno, na svaka 4h. U 10h drip na lagano iako isprva nisam bila za, zbog iskustva sa prvog poroda. Međutim ko zna koliko bi porod trajao, a voda je tad otjecala već 12h u komadu. Do podneva bila 6cm, prije 14h već tiskala. Nudili mi epi i dolantin, al na kraju uspjela bez. Curka rođena sa 3350 i 51! 💖 Dobro smo, odma je cuclala prstić, a poslje toga i sikila. Čekam sad večeru u babinjčama i onda mi stiže malecka. Čačina kopija, kopija prve dve curke. 😅
    ... 
    Što se tiće potvrda, moj je na kraju sve stigao. Ujutro je išao u polikliniku Zagreb i tamo obavio BAT, ful jeftino. Došao je oko 12h i cijelo vrijeme bio samnom, masirao leđa, bio podrška. Stvarno smo sretni i puni emocija. Pohvala za svo osoblje, babice, doktore. Nemam zamjerke! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.