Omerta sretnooo 🍀🤞 neka sto prije i bezbolnije dode!
---
Sad me ovo s covid potvrdom iznenadilo mislila sam ako ju muz ima da ne treba testiranje.
Ugl krajem 1.mj smo oboje imali covid taman kraj 4 mj je 3 mj od kada smo prebolil valjda bude proslo to i da ga puste...
Meni napravili samo ctg i mjerili tlak, da me se brze rijese posto imam koronu.
Amelie sad mi je 6. Dan. Nema vise temp ali kasljem i dalje, nos zacepljen, umor, uhobolja.
Tejuska iduci pregled 20.04 pa stavi na nasu skromnu listu kad stignes😁

Omerta sretno ti!!!!
Ja sutra imam ctg.
Zenice, jesu li se vase bebe umirile pred porod?
Luck promjenila sam ♡
Lindsay moja se opcenito umirila za 80% 🙄🥲
Anchika bas ruzno od njih 🙄 jbt i korona,kao da smo šugavi ja ne znam šta! Da brzo ozdravis i da sve bude u redu ♥️ bitno da je ctg dobar ♥️
Anchy i ja sam mislila da ne treba ako ima potvrdu😶moj muz je cjepljen 2x 🤔🤔
Morat cu ih pitati u sri na kontroli onda za to...
Amelie drzim fige da bude tako nekako🤞🤞
Evo meni su recimo svaki puta pogodili,u 100-200g tezinu,ne mogu reci da nisu..
Ma oni po mjerama standardnim ali kad se rodi opet je drugacije
Meni je N bio tezi a J je izgledom izgledao daaleko veci od njega,imao je puno vecu glavu npr🤷♀️🤷♀️tako da,ta kilaza sim tam,ne rasporeduje se posvuda i svakoj bebi jednako.
U sobi sam imala bebu 4,5kg a vjerujte mi moj J je izgledao daleko veci od njega...
Sto se tice pedijatra,ne znam. Mi imamo oboje kod iste i dogovorili smo i za trece da bude tamo.

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Omertasretno ti!!!!
Ja sutra imam ctg.
Zenice, jesu li se vase bebe umirile pred porod?
Ma kakvi udara me kao da ce jos 3 mj biti kod mene. 🤣
Mislim sretna sam jer znam da je dobro, s obzirom na prvo lose iskustvo volim kad je zivahna.
Tejuska bas pitaj, nisam ni ja jucer ispitivala jer mi je normalno ako ima vazecu covid potvrdu i jos smo relativno nedavno prebolili da ne mora imati friski test...
---
I cure ako je koja u TA Sv Duh neka pita i provjeri tocno da znamo. Ja sam tek sljed sri u TA a do tad mozda i rodim...nadam se 🤞
Bitno da na str sv duha pise da je pratnja dozvoljena ali ne i pod kojim uvjetima....
Lindsay moja se bas dosta umirila zadnjih par dana. Naravno osjetim ja nju kroz dan al nije kao inace.. Jutros oko 4 sata me probudili nekakvi bolovi i nisam ju osjetila uopce,oprala me panika sat vremena dok me nije opalila,pa sam joj se ispricavala sto sam je probudila jadnicu..🤣❤️

• 20.04.2022. 🌷
Anchy budem bas,mislim na stranici pise ili covid potvrda ili negativan test ... Jedino nisam razumjela sta im znaci "potreban prolazak kroz trijažu" ? Mozda netko zna?
Meni je odjednom dosla takva mucnina,pa bolovi u crjevima,povratila,pa nisam znala moram li da prostite kakit ili sta 🥲 pa me zapeklo dolje u pi-pi i iscurilo par komadica sluzi ali normalne zuckaste boje.. mislim koji vrag 🤷♀️
Sad se kao malo smirilo 😶

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Anchy budem bas,mislim na stranici pise ili covid potvrda ili negativan test … Jedino nisam razumjela sta im znaci "potreban prolazak kroz trijažu" ? Mozda netko zna?
Meni je odjednom dosla takva mucnina,pa bolovi u crjevima,povratila,pa nisam znala moram li da prostite kakit ili sta 🥲 pa me zapeklo dolje u pi-pi i iscurilo par komadica sluzi ali normalne zuckaste boje.. mislim koji vrag 🤷♀️
Sad se kao malo smirilo 😶
Ajme tejuska kao da sebe slušam, tako je točno i meni jutros bilo. I onda me krenuo bolit stomak pa prestalo. Ali događa mi se točno što i tebi🤔

Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Tejuska same here. Samo sto nisam nikad povratila. Ja bi nekad mislila da umisljam mucnine al cini mi se da ne. A to sto kazes da te zapeklo,pece me tako zadnje vrime i dode onako odjednom da se sokiram hahaha bas su veseli ovi zadnji dani 😅

• 20.04.2022. 🌷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji