Tejuška koliko ti je sad procijenjena težina bebuške? 😌

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure, ja sam oko 22h otišla u bolnicu. Pukao doma vodenjak, al očito opet negdje nezgodno pa curi po malo. Sjedila na kauču i odjednom osjetim toplo među nogama, onako dovoljno da skužim da se to nisam upiškila, ko nalet vode.. Ctg ok, malo stave, malo skinu.. Nisam nešto baš otvorena, tj. moguće kao jutros.. I dobila malo prije drugu dozu antibiotika. Pošto nemam još svojih kontrakcija čekamo jutro da vidimo ako što krene samo.. Bojim se da ću opet završit na dripu, al ovaj put možda i dobijem epiduralnu, iako me i nje frka. Radili mi i test na kovid, pošto je prošlo 4 mj. od preboljenja.. Dragi će isto morat raditi BAT, ako stigne u domu zdravlja ujutro ili nekoj klinici. Jedina druga opcija je zračna luka koja ih radi od pola 5 ujutro, a to mu se neće. Pa eto nadam se da će stići negdje drugdje obaviti. Baš sranje. Znači ne vrijede vam nikakve potvrde ni od cjepiva ni preboljenja.. Ovo drugo samo ako je unutar 4 mj.
Eto ukratko, odo probat odspavat, mislim da će mi trebati energije...

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta sretno jos jednom! 😊
Ja danas na pregled u covid ambulantu, posto imam covid.. Bas me zanima kako ce to izgledati. Sretno ako ima jos tko danas!

Omerta sretno ❤️ Nadam se da će sve dobro proći 🍀
Jedva čekam da nam se javiš 😊
Omerta sretno!! Da se samo pokrene 🤞🤞
Anchika auu.. koji dan zaraze?! Nadam se da ćeš biti bez simptoma i gotova s tim do poroda 🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Omerta sretno ti, da prođe brzo i što bezbolnije 🤗

Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Omerta draga neka je sa srecom,da bude cim lakse 🤞♥️🥰
Demi moja procjena u 35tt je bila oko 2,5kg
Na zalost koliko je sada ne znam,uzv ce raditi u srijedu ako docekam srijedu 🎉😄
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Amelie - 14.04
Anchika - 14.04
Anchy_23 - 20.04
Tejuska - 20.04
Lovely_ - 21.04
Dani30 - 28.04
Demi30 - 29.04
Luck - 30.04
Amelie,Anchika sretnooo♥️♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro i sretno danas 💖
Tejuska ja krivo napisala za idući pregled 😁 20.4.

31👩❤️💋👨38
Tejuška hvala! Ja sam tek predvečer na pregledu. Htjela sam reći da mi se čini da sam negdje vidjela da do 35-og tjedna doktori i mogu dati donekle realne procjene težine beba, sve ovo kasnije da su dosta česta ta odstupanja. Ja bih bila hepi da i moja bude oko 2.5 kg danas.. a i da mene više ne gnjavi za kile.. evo sad sam skoro na +10!
.
.
.
Jedna tema koju mislim da nismo načele.. pedijatri.. posebno u ZG.. čini se da je to mission impossible naći slobodnog. Kakva su iskustva vas iskusnih mama? Jel me smiju odbiti u ambulanti koja mi je najbliža po mjestu stanovanja npr? I ako sam dobro shvatila jednu sestru neki dan.. sad me još nitko neće zapisati nego tek kad se beba rodi? Nema "rezervacije"?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji