Lindsay nadam se da ce se pokrenuti nesto prije 🤞🤞
Ja sam u Petrovoj. Te mi je zadnji pregled bio sa 35tt i procjena oko 2,5kg tako da uopce ne znam koliko je sada 🙈
Ja sam sutra prvi puta u TA pa me bas zanima ♥️
Omerta bas sam se pitala gdje si,da li si rodila ♡
I ti si nam sutra 🍀🤗
A11 nadam se da krene onda,kada si uloziva 🤞🥰
Mene bas jako vec boli,re kontrakcije uopce mi nisu normalne,da nisam prosla 2 trudnoce ja evo ne znam... To je bas vec bolno,iscrpljuje,ne znam vam opce opisati,ako nemam dnevno po 30 kontrakcija i vise evo ...
Dosla sam maloprije kuci,ravno na wc piškit jel...i obavim i sjednem na kauc i leđima se naslonim i kad ono upišam se 😳🙄 zapeklo me ali lagano i piskim ja...reko odlicno,da sam bila negdje pa sramota 🙈🙈
Bas sam umorna do te mjere da se nadam da ce sutra reci gospodo otvoreni ste,idete roditi haha...koji scenarij sam si ja umislila ... 😅
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ajmee Tejuska, hoce li to biti to uskoro..🤩
Ja isto mogu prijavit neke bolove od 4 popodne. Izlazim iz kuce i odjednom me jako zaboli negdje dolje i kroz par minuta krenu menstrualni bolovi,onako nelagodan osjecaj skrooz i tu i tamo nekakvi grcevi. Trbuh dolje ko kamen,pritisak ogroman,jedva sam se kretala. Sad samo da nije opet lazna uzbuna haha
• 20.04.2022. 🌷
Anchy jesi me nasmijala s ovim " toliko okruglica" 🤪😆🤪😆
Tejuska,a11 navijam da vam se cim prije pojacaju trudovi i da porodi budu expresni 🥳🥳🥳 sve znam kako vam je 🤣
Bit ce poslije da je od poroda teze bilo zadnjih par dana trudnoce 😝
Lindsay Haha a kad jesu sve okrugle, knedlice i ja skupa s njima 🤭
Omerta ja sam ranom zorom narucena jer idem vaditi krv prije 7 h pa onda odmah u TA. Mozda se potrefimo u radaoni 🙊🤭😂
Ma da,zeza,sumnjam ja da to bude brzo😅😅
Jel zna netko do kada TA uopce radi,do koliko sati?
Ja sam u 12:30h narucena a nekako si mislim da to ne radi dulje od 15-16h ili se varam?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Katja čestitam na bebici 💙 Nadam se da ćete ubrzo kući, ako već niste 🤞❤️
Sretno sutra na pregledima vidim da vas ima puno 🤗 a djeluje mi da bi mogla kroz dan ili dva još barem jedna beba stići ☺️☺️🤞
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Bokić curke.. nisam čitala 2 dana i mislim si sad kad bude bebaa.. a kad ono.. pa što je to? Naše proljetnice ulovio proljetni pospanac?!🙈😁 Tejuška nasmijala si me.. ali zapravo suosjećam i vjerujem da ti je dosta i teško. Evo ja sam uvijek zamišljala da to s prvim bebama traje dugo i da ti trudovi mogu danima i satima se rastezati.. nisam iskreno mislila da i treća beba može zezati tako. Ali to je valjda ono što kažu svaka trudnoća i beba je za sebe. Nadam se da će ići brzo kad napokon krene!:)
Ja sam sinoć imala prvu baš loše prospavanu noć jer nikako se namjestiti.. na boku neudobno.. na leđima kao ne smijemo.. mah.. i bezvoljna sam više od ovog stana i pretumbavanja između kauča i kreveta. Stvarno se nadam da će mi u čet dati doktor zeleno svijetlo za kakvu šetnju makar i najkraću.. baš se osjećam beskorisno i bezvoljno. Sutra i prekosutra imam izlete bar do bolnice na pretrage (Rebro) i kontrole. Ahh.. kad me to počelo veseliti onda znate kolko je sati..🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Omerta ja sam ranom zorom narucena jer idem vaditi krv prije 7 h pa onda odmah u TA. Mozda se potrefimo u radaoni 🙊🤭😂
E to bi bilo fora! 🤞
Jel zna netko do kada TA uopce radi,do koliko sati?
Ja sam u 12:30h narucena a nekako si mislim da to ne radi dulje od 15-16h ili se varam?
...
Sretno nam svima danas!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Demi30 - 13.04
Tejuska - 13.04
Luck - 13.04
EvaKB - 13.04
Omerta - 13.04
Anchy_23 - 13.04
Amelie - 14.04
Anchika - 14.04