Koja je zadnja procjena težine vašim bebama?
Meni su rekli prosli tjedsn 3200 g ali da uzmem s rezervom da moze biti 200 - 300 g gore dolje...
Gdje cete roditi? Ja cu u KBC OS.
Sv Duh. Zg. Tamo sam i prvi put bila a i spadam po mjestu stanovanja. Jedino me sokiralo u TA da toliko trudnica ima, bas je guzva nisam nikad na jednom mjestu toliko okruglica vidjela hehe 🙈🤭
Omerta gdje si ti?? Moja druga terminusa uz Anchy 😊
Evo me, još uvijek smo 2u1.
Nema nekih konkretnih naznaka osim te neke težine i pritiska u trbuhu ako se više krečem, povremena braxton hicks stezanja, mala se migolji i tako.
Bome nas puno sutra ima.
Ja sam naručena u 12 u TA na Sv. Duhu.. Hoće još neka biti u to vrijeme?

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lindsay nadam se da ce se pokrenuti nesto prije 🤞🤞
Ja sam u Petrovoj. Te mi je zadnji pregled bio sa 35tt i procjena oko 2,5kg tako da uopce ne znam koliko je sada 🙈
Ja sam sutra prvi puta u TA pa me bas zanima ♥️
Omerta bas sam se pitala gdje si,da li si rodila ♡
I ti si nam sutra 🍀🤗
A11 nadam se da krene onda,kada si uloziva 🤞🥰
Mene bas jako vec boli,re kontrakcije uopce mi nisu normalne,da nisam prosla 2 trudnoce ja evo ne znam... To je bas vec bolno,iscrpljuje,ne znam vam opce opisati,ako nemam dnevno po 30 kontrakcija i vise evo ...
Dosla sam maloprije kuci,ravno na wc piškit jel...i obavim i sjednem na kauc i leđima se naslonim i kad ono upišam se 😳🙄 zapeklo me ali lagano i piskim ja...reko odlicno,da sam bila negdje pa sramota 🙈🙈
Bas sam umorna do te mjere da se nadam da ce sutra reci gospodo otvoreni ste,idete roditi haha...koji scenarij sam si ja umislila ... 😅

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ajmee Tejuska, hoce li to biti to uskoro..🤩
Ja isto mogu prijavit neke bolove od 4 popodne. Izlazim iz kuce i odjednom me jako zaboli negdje dolje i kroz par minuta krenu menstrualni bolovi,onako nelagodan osjecaj skrooz i tu i tamo nekakvi grcevi. Trbuh dolje ko kamen,pritisak ogroman,jedva sam se kretala. Sad samo da nije opet lazna uzbuna haha

• 20.04.2022. 🌷
Anchy jesi me nasmijala s ovim " toliko okruglica" 🤪😆🤪😆
Tejuska,a11 navijam da vam se cim prije pojacaju trudovi i da porodi budu expresni 🥳🥳🥳 sve znam kako vam je 🤣
Bit ce poslije da je od poroda teze bilo zadnjih par dana trudnoce 😝
Lindsay Haha a kad jesu sve okrugle, knedlice i ja skupa s njima 🤭
Omerta ja sam ranom zorom narucena jer idem vaditi krv prije 7 h pa onda odmah u TA. Mozda se potrefimo u radaoni 🙊🤭😂
Ma da,zeza,sumnjam ja da to bude brzo😅😅
Jel zna netko do kada TA uopce radi,do koliko sati?
Ja sam u 12:30h narucena a nekako si mislim da to ne radi dulje od 15-16h ili se varam?

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Katja čestitam na bebici 💙 Nadam se da ćete ubrzo kući, ako već niste 🤞❤️
Sretno sutra na pregledima vidim da vas ima puno 🤗 a djeluje mi da bi mogla kroz dan ili dva još barem jedna beba stići ☺️☺️🤞

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji