Anchy dodam te .. i ajme koliko nas tada ima pregled 🤩🤩🤩
Super da si uspjela na kraju malo odspavati ♥️
Tako sam ja sa N bila 39+3 kad sam isla na pregled u TA pa mi je rekao,gospodo pa vi imate trudove 🙈🙈 reko ma nemam nista ja ne osjecam haha…mozda ces i ti tako pa te ostave 😄😄😄
To bi mi nekako bio najdrazi scenarij. Samo da me ostave i super 🙈🤭
Vidjeti cemo 🤞🍀
A11, anchy necete vjecno ne brinite 🤣🤣🤣 mozete svaki cas, samo uzivajte u zadnjim danima,mozda satima.
Ja odspavala. Cini se da je sve ok za sada.
Lindsay kakvo je stanje? 🤭
Anchy joj,bas nikakvih naznakaa? Znamo da to ne mora nista znacit,pokrene se odjednom kad se najmanje nadas,tako bar kazu 😅 Pa se sve nadoknadi
Ja sam ranije popodne odradila setnjicu koju inace odvalim bez problema,ali danas toliko tesko..bas jedva uz ogroman pritisak. Odspavala do maloprije i sad stalno neka stezanja, pritisak,al sve mi se cini opet lazna uzbuna hahaha
• 20.04.2022. 🌷
A11 mozda su i kod tebe naznake da se nesto pokrece 😊
Kod mene lagani menatrualni bolovi, onako iz daljine, podmuklo 😊
Joj zenske i kod mene citav dan neki bolovi 🥲🥲 sve si mislim prestati ce pa nikako,donji dio leda me bas bole... jos malo,jos malo tjesim se 😁😁
Zelim vam lijepe snove i da se naspavate ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska blizi se.. 🙉
Moja je veceras nesto iznenadujuce mirna. Inace svaku vecer bude party al sad jedva da ju osjetim tu i tamo. Mozda zatisje pred buru 😅😅
• 20.04.2022. 🌷
Tejuska, a11 i moja je curka iznenadjujuce mirna.
Mozda sutra barem jedna rodi 😝
Odmorite se i laka noc 😊
Hej cure, još ćete završiti zajedno u sobi 😆
Sretno svima koje još čekate ❤️
Tejuska da, ja sam trebala danas biti na pregledu 🥰
Moj mali završio ipak na sunčanju, u bolnici smo. U sobi sam s njim i izdajalicom, ne smijem ga vaditi ni za dojenje. Sutra će ponovo vaditi krv, nadam se da će biti dobri nalazi da možemo kuci… Srce mi je puklo 💔
Vidim da se spominje list maline. Meni je jedna doula na tecaju rekla da se moze caj pocet piti u 3. tromjesecju i to 1 salica na dan u 7., 2 salice na dan u 8. i 3 salice na dan u 9. mjesecu. Tako da ne morate cekati, slobodno pijte vec sad.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
LISTA PREGLEDA 💚👶🎀
Lindsay - 12.04
Demi30 - 13.04
Tejuska - 13.04
Luck - 13.04
EvaKB - 13.04