Evo mi smo upravo bili na ctg-u,sve uredno,trudove ne pokazuje.. Bas sam se jutros probudila s osjecajem da cu vjecno ostati trudna. 🤣 I svee zivo me boli danas
Tejuska hvala Bogu da su bolje ☺️
Lindsay sretnooo da se sto prije pokrene 😍

• 20.04.2022. 🌷
Evo mi smo upravo bili na ctg-u,sve uredno,trudove ne pokazuje.. Bas sam se jutros probudila s osjecajem da cu vjecno ostati trudna. 🤣 I svee zivo me boli danas
Tejuska hvala Bogu da su bolje ☺️
Lindsay sretnooo da se sto prije pokrene 😍
Hahaha,taj osjecaj mislim da svi imamo kad prodemo 37tt nekako 🤣🤣 ali budu oni vec,kad budu spremni
Nama je vec dooosta svega,9 mjeseci je zaista dug period 🙈
Drago mi je da je ovako sve oke ♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro!🌸
Lindsay sretno ako se kaj pokrene! 🍀🤞
Tejuska uspjela sam odspavati ok ,i evo jutros sam u pogonu cistim malo i tak 🙈 e btw i ja sam 13.4 na pregledu TA...bas me zanima kaj ce mi reci
A11 i ja imam osjecaj da nikad nece...kod mene je sve mirno, nit truda nit grca nit sluznog evo ne znam 🤷🏼♀️
Anchy dodam te .. i ajme koliko nas tada ima pregled 🤩🤩🤩
Super da si uspjela na kraju malo odspavati ♥️
Tako sam ja sa N bila 39+3 kad sam isla na pregled u TA pa mi je rekao,gospodo pa vi imate trudove 🙈🙈 reko ma nemam nista ja ne osjecam haha...mozda ces i ti tako pa te ostave 😄😄😄

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Anchy dodam te .. i ajme koliko nas tada ima pregled 🤩🤩🤩
Super da si uspjela na kraju malo odspavati ♥️
Tako sam ja sa N bila 39+3 kad sam isla na pregled u TA pa mi je rekao,gospodo pa vi imate trudove 🙈🙈 reko ma nemam nista ja ne osjecam haha…mozda ces i ti tako pa te ostave 😄😄😄
To bi mi nekako bio najdrazi scenarij. Samo da me ostave i super 🙈🤭
Vidjeti cemo 🤞🍀
A11, anchy necete vjecno ne brinite 🤣🤣🤣 mozete svaki cas, samo uzivajte u zadnjim danima,mozda satima.
Ja odspavala. Cini se da je sve ok za sada.
Lindsay kakvo je stanje? 🤭
Anchy joj,bas nikakvih naznakaa? Znamo da to ne mora nista znacit,pokrene se odjednom kad se najmanje nadas,tako bar kazu 😅 Pa se sve nadoknadi
Ja sam ranije popodne odradila setnjicu koju inace odvalim bez problema,ali danas toliko tesko..bas jedva uz ogroman pritisak. Odspavala do maloprije i sad stalno neka stezanja, pritisak,al sve mi se cini opet lazna uzbuna hahaha

• 20.04.2022. 🌷
A11 mozda su i kod tebe naznake da se nesto pokrece 😊
Kod mene lagani menatrualni bolovi, onako iz daljine, podmuklo 😊
Joj zenske i kod mene citav dan neki bolovi 🥲🥲 sve si mislim prestati ce pa nikako,donji dio leda me bas bole... jos malo,jos malo tjesim se 😁😁
Zelim vam lijepe snove i da se naspavate ♥️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska blizi se.. 🙉
Moja je veceras nesto iznenadujuce mirna. Inace svaku vecer bude party al sad jedva da ju osjetim tu i tamo. Mozda zatisje pred buru 😅😅

• 20.04.2022. 🌷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji