Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • A11
    10. Travanj 2022. 09:54

Jutro 🌺
    Lindsay mene zna uhvatiti u sred noci, ustanem se na wc i vise ne mogu zaspati..izludi me. Sreca pa nije svaku noc tako
    Tejuska drzim 🤞 da N sto prije bude bolje 😊

Ja sam vam sinoc mislila da je to to i da ideem ali sve se smirilo..😣 Prvo je beba odjednom skroz podivljala, izudarala me di god je stigla a najvise sam osjetila naguravanje glavom prema dolje i jako probadanje i tako par sati sigurno na neke razmake. U međuvremenu me krenu bolit leđa bas uzasno i istovremeno trbuh dolje,bas menstrualna bol malo jaca i također na nekakve razmake al sve nepravilno. Ja otisla u krevet i kako sam zaspala tako se sve smirilo.. Mozda je bio nekakav znak da ce uskoro 😅

• 20.04.2022. 🌷

anchika
    10. Travanj 2022. 10:35

Curke da i tu pitam  vec sam zaboravila. Je li itko isao u TA na preglede s koronom?

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Travanj 2022. 11:36

Jutro🌸
    Hladno ali suncano bar kod nas u Zgu.
    Tejusks drago mi je da se saga trampolin dobro zavrsila. 
    Lindsay mene ne muci nesanica ali se dizem 3x na wc u noci i to mi razje san 🙈
    ---
    Ovo za zuticu i drip nisam znala. Ja se nadam da cu prirodno sve.  Na onom prvom nesretnom porodu sam imala fajn trudove i lijepi nagon za tiskanje tako da znam da mogu i da mi ne trebaju te droge.

Lijepu nedjelju vam zelim i da nam se neka bebica pridruzi...sumnjam da ce moja al nikad ne znas 😊🤭

• _Katja_
    10. Travanj 2022. 12:04

Pozdrav svima,
    Mi danas pušteni kući, ali sutra moramo opet do bolnice da provjere bilirubin, vidim aktualna tema bas 😬
    Nije van granica, ali je skoro, pa se boje da čekamo i ponedjeljak… Rekli su mi da ga budim svaka dva sata da doji, bas je puno uspavan. Joj tako me to brine. 
    Meni je danas mlijeko bas došlo, a on malo popije i uspava se ponovno. Već su mi grudi tvrde pa sam malo izdajala ručno, već mi se čini da me mastitis neće zaobići ni ovaj put 😭
    Tejuska ajme, dobro je to završilo. 
    Lara držim fige da prodje to sto prije ❤️
    Ovo sam sinoc pisala al nisam stigla poslati, drama nam je s malom i spavanjem, ona bi i mamu i tatu, bas je bilo teško 😬

• _Katja_
    10. Travanj 2022. 12:13

Tess meni je doktorica rekla da pijem čaj od lista maline i dala još neka dva homeopatska pripravka, one male kuglice, ovdje u Njemačkoj oni briju na to… I neko ulje sam mazala po stomaku, koje potiče prirodne kontrakcije. Koristila sam to sve tjedan dana, a sad jel to pomoglo ili bi i bez toga svega rodila ranije teško je reci 😅 
    Puno sreće ti želim ❤️

Amelie
    10. Travanj 2022. 12:38

Tess88

Hej cure, pozdravljam vas sve od nas troje 😊
    Usli smo u 35.tjedan, blizanacka trudnoca i na pregledima smo na SD. Kako mi je ovo prva trudnoca zanima me kako prirodno potaknuti trudove i kako znati jesam li otvorena (osim vaginalnim pregledom)?
    Nadam se da je normalan ovaj strah, nervoza, uzbudenje i neizvjesnost koju osjecam od jutros kako smo i sluzbeno usli u 35tt. 🙄

Koliko sam ja čula.. najbolja i najprirodnija metoda.. je sex hehe.. i mislim da će ti šetanje/penjanje po stepenicama/hopsanje na pilates lopti pomoći.. ali zar ne bi ti ipak probala dogurati do 37.tj pa onda s ovim svim lagano početi? Znam da blizanci često krenu ranije i super ste i dogurali, ali ... Da ih ne tjeraš van ako se njima ne ide još🤭 Sretno!🍀

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Tess88
    10. Travanj 2022. 14:10

Amelie

Tess88

Usli smo u 35.tjedan, blizanacka trudnoca i na pregledima smo na SD. Kako mi je ovo prva trudnoca zanima me kako prirodno potaknuti trudove i kako znati jesam li otvorena (osim vaginalnim pregledom)?
    Nadam se da je normalan ovaj strah, nervoza, uzbudenje i neizvjesnost koju osjecam od jutros kako smo i sluzbeno usli u 35tt. 🙄

Koliko sam ja čula.. najbolja i najprirodnija metoda.. je sex hehe.. i mislim da će ti šetanje/penjanje po stepenicama/hopsanje na pilates lopti pomoći.. ali zar ne bi ti ipak probala dogurati do 37.tj pa onda s ovim svim lagano početi? Znam da blizanci često krenu ranije i super ste i dogurali, ali … Da ih ne tjeraš van ako se njima ne ide još🤭 Sretno!🍀

Hehe, muz nije zainteresiran za sex tak da sam odlucila pogledat koje su nam alternative 😉 Da, nakon 37.tjedna bi pocela s cajem lista maline i stepenicama, a sad malo istrazujem da na vrijene budem spremna 😉 U svakom slucaju puno vam hvala na savjetima i zelim nam svima srecu te brz&sto bezbolniji porod 💪

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

Amelie
    10. Travanj 2022. 15:20

Tess88

Amelie

Tess88

Koliko sam ja čula.. najbolja i najprirodnija metoda.. je sex hehe.. i mislim da će ti šetanje/penjanje po stepenicama/hopsanje na pilates lopti pomoći.. ali zar ne bi ti ipak probala dogurati do 37.tj pa onda s ovim svim lagano početi? Znam da blizanci često krenu ranije i super ste i dogurali, ali … Da ih ne tjeraš van ako se njima ne ide još🤭 Sretno!🍀

Hehe, muz nije zainteresiran za sex tak da sam odlucila pogledat koje su nam alternative 😉 Da, nakon 37.tjedna bi pocela s cajem lista maline i stepenicama, a sad malo istrazujem da na vrijene budem spremna 😉 U svakom slucaju puno vam hvala na savjetima i zelim nam svima srecu te brz&sto bezbolniji porod 💪

Hjoj znam točno kako je, tak bu i moj🙈😄 Ajme sad tek vidim da vi čekate curu i dečka..😍😍 Baš divno!;) Nadam se da će ostale metode upaliti;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Lindsay
    10. Travanj 2022. 15:30

Tess88 planiras ih prirodno roditi? Svaka cast 😊😊
    Sretno ti!!

Tejuska♡
    10. Travanj 2022. 20:14

Vecer cure ♡
    A11 svakako jos malo,ovaj zadnji mjesec covjeka dovede do ludila 😅😅
    Tess tvoj strah je sasvim normalan,nama je takoder ali ti imas dupli strah ♥️💚 slazem se sa Amelie ,neka njih dvoje jos u tebi,blizanci sami po sebi izadu dosta ranije,tako da ne znam da li ce ti uopce trebati te alternative 🤞
    Katja eto a taman smo o tome pricale 😶 zelim vam svu srecu i da je bilirubin pao sutra 🤞 javljaj nam 🫂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI