Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    10. Travanj 2022. 12:13

Tess meni je doktorica rekla da pijem čaj od lista maline i dala još neka dva homeopatska pripravka, one male kuglice, ovdje u Njemačkoj oni briju na to… I neko ulje sam mazala po stomaku, koje potiče prirodne kontrakcije. Koristila sam to sve tjedan dana, a sad jel to pomoglo ili bi i bez toga svega rodila ranije teško je reci 😅 
    Puno sreće ti želim ❤️

Amelie
    10. Travanj 2022. 12:38

Tess88

Hej cure, pozdravljam vas sve od nas troje 😊
    Usli smo u 35.tjedan, blizanacka trudnoca i na pregledima smo na SD. Kako mi je ovo prva trudnoca zanima me kako prirodno potaknuti trudove i kako znati jesam li otvorena (osim vaginalnim pregledom)?
    Nadam se da je normalan ovaj strah, nervoza, uzbudenje i neizvjesnost koju osjecam od jutros kako smo i sluzbeno usli u 35tt. 🙄

Koliko sam ja čula.. najbolja i najprirodnija metoda.. je sex hehe.. i mislim da će ti šetanje/penjanje po stepenicama/hopsanje na pilates lopti pomoći.. ali zar ne bi ti ipak probala dogurati do 37.tj pa onda s ovim svim lagano početi? Znam da blizanci često krenu ranije i super ste i dogurali, ali ... Da ih ne tjeraš van ako se njima ne ide još🤭 Sretno!🍀

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Tess88
    10. Travanj 2022. 14:10

Amelie

Tess88

Usli smo u 35.tjedan, blizanacka trudnoca i na pregledima smo na SD. Kako mi je ovo prva trudnoca zanima me kako prirodno potaknuti trudove i kako znati jesam li otvorena (osim vaginalnim pregledom)?
    Nadam se da je normalan ovaj strah, nervoza, uzbudenje i neizvjesnost koju osjecam od jutros kako smo i sluzbeno usli u 35tt. 🙄

Koliko sam ja čula.. najbolja i najprirodnija metoda.. je sex hehe.. i mislim da će ti šetanje/penjanje po stepenicama/hopsanje na pilates lopti pomoći.. ali zar ne bi ti ipak probala dogurati do 37.tj pa onda s ovim svim lagano početi? Znam da blizanci često krenu ranije i super ste i dogurali, ali … Da ih ne tjeraš van ako se njima ne ide još🤭 Sretno!🍀

Hehe, muz nije zainteresiran za sex tak da sam odlucila pogledat koje su nam alternative 😉 Da, nakon 37.tjedna bi pocela s cajem lista maline i stepenicama, a sad malo istrazujem da na vrijene budem spremna 😉 U svakom slucaju puno vam hvala na savjetima i zelim nam svima srecu te brz&sto bezbolniji porod 💪

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

Amelie
    10. Travanj 2022. 15:20

Tess88

Amelie

Tess88

Koliko sam ja čula.. najbolja i najprirodnija metoda.. je sex hehe.. i mislim da će ti šetanje/penjanje po stepenicama/hopsanje na pilates lopti pomoći.. ali zar ne bi ti ipak probala dogurati do 37.tj pa onda s ovim svim lagano početi? Znam da blizanci često krenu ranije i super ste i dogurali, ali … Da ih ne tjeraš van ako se njima ne ide još🤭 Sretno!🍀

Hehe, muz nije zainteresiran za sex tak da sam odlucila pogledat koje su nam alternative 😉 Da, nakon 37.tjedna bi pocela s cajem lista maline i stepenicama, a sad malo istrazujem da na vrijene budem spremna 😉 U svakom slucaju puno vam hvala na savjetima i zelim nam svima srecu te brz&sto bezbolniji porod 💪

Hjoj znam točno kako je, tak bu i moj🙈😄 Ajme sad tek vidim da vi čekate curu i dečka..😍😍 Baš divno!;) Nadam se da će ostale metode upaliti;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Lindsay
    10. Travanj 2022. 15:30

Tess88 planiras ih prirodno roditi? Svaka cast 😊😊
    Sretno ti!!

Tejuska♡
    10. Travanj 2022. 20:14

Vecer cure ♡
    A11 svakako jos malo,ovaj zadnji mjesec covjeka dovede do ludila 😅😅
    Tess tvoj strah je sasvim normalan,nama je takoder ali ti imas dupli strah ♥️💚 slazem se sa Amelie ,neka njih dvoje jos u tebi,blizanci sami po sebi izadu dosta ranije,tako da ne znam da li ce ti uopce trebati te alternative 🤞
    Katja eto a taman smo o tome pricale 😶 zelim vam svu srecu i da je bilirubin pao sutra 🤞 javljaj nam 🫂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tweety88🐞
    10. Travanj 2022. 20:57

Lindsay probaj se ne bojati poroda. Znam da je lako reci, ali to samo moze skoditi. Ja sam ga zamisljala bar 10 puta goreg, a kad ono... prema svom iskustvu mogla bi sutra opet ici roditi. Svaka od nas je drugacija, dozivljava stvari na svoj nacin i svaki porod je drugaciji. Vjeruj u sebe, jaka si i mozes ti to. Porod je po meni predivno iskustvo ❤

💛🧡

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Travanj 2022. 22:04

Cure mene moja mala toliko rita veceras da ja evo ne znam..
    Kak god se namjestim roka najjace i tak vec 2h 🤭🙈
    Kaj nije da bi se trebala smiriti. ...ona bude izasla veceras kroz kozu van kak mi se cini...
    Al nije ugodno uopce. Bila sam xy puta na wcu koza me steze nikak da se namjestim ma bas koma ..
    Ko zna kakva me noc ceka. 🙈

Lindsay
    10. Travanj 2022. 22:34

Tweety hvala ti na podjeljenom iskustvu. Mozda i mene iznenadi kako budem sve podnijela 😊
    Reci mi jesi li dobila hemeroide tokom izgona? Ja ih imam vani trenutno kazu od pritiska bebe. Kolika je bila beba?
    Anchy ha ha ha mozda izadje kroz kozu 🤭

Tweety88🐞
    11. Travanj 2022. 02:20

Lindsay

Tweetyhvala ti na podjeljenom iskustvu. Mozda i mene iznenadi kako budem sve podnijela 😊
    Reci mi jesi li dobila hemeroide tokom izgona? Ja ih imam vani trenutno kazu od pritiska bebe. Kolika je bila beba?
    Anchyha ha ha mozda izadje kroz kozu 🤭

Jesam, beba je bila 3500 g. Ali nisu me smetali dok bi sjedila i to. Stavljala sam na njih ulje nakon sto su mi otpali savovi i prosli su.

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.