Jutro 🌺
Lindsay mene zna uhvatiti u sred noci, ustanem se na wc i vise ne mogu zaspati..izludi me. Sreca pa nije svaku noc tako
Tejuska drzim 🤞 da N sto prije bude bolje 😊
Ja sam vam sinoc mislila da je to to i da ideem ali sve se smirilo..😣 Prvo je beba odjednom skroz podivljala, izudarala me di god je stigla a najvise sam osjetila naguravanje glavom prema dolje i jako probadanje i tako par sati sigurno na neke razmake. U međuvremenu me krenu bolit leđa bas uzasno i istovremeno trbuh dolje,bas menstrualna bol malo jaca i također na nekakve razmake al sve nepravilno. Ja otisla u krevet i kako sam zaspala tako se sve smirilo.. Mozda je bio nekakav znak da ce uskoro 😅

• 20.04.2022. 🌷
Curke da i tu pitam vec sam zaboravila. Je li itko isao u TA na preglede s koronom?

Jutro🌸
Hladno ali suncano bar kod nas u Zgu.
Tejusks drago mi je da se saga trampolin dobro zavrsila.
Lindsay mene ne muci nesanica ali se dizem 3x na wc u noci i to mi razje san 🙈
---
Ovo za zuticu i drip nisam znala. Ja se nadam da cu prirodno sve. Na onom prvom nesretnom porodu sam imala fajn trudove i lijepi nagon za tiskanje tako da znam da mogu i da mi ne trebaju te droge.
Lijepu nedjelju vam zelim i da nam se neka bebica pridruzi...sumnjam da ce moja al nikad ne znas 😊🤭
Pozdrav svima,
Mi danas pušteni kući, ali sutra moramo opet do bolnice da provjere bilirubin, vidim aktualna tema bas 😬
Nije van granica, ali je skoro, pa se boje da čekamo i ponedjeljak… Rekli su mi da ga budim svaka dva sata da doji, bas je puno uspavan. Joj tako me to brine.
Meni je danas mlijeko bas došlo, a on malo popije i uspava se ponovno. Već su mi grudi tvrde pa sam malo izdajala ručno, već mi se čini da me mastitis neće zaobići ni ovaj put 😭
Tejuska ajme, dobro je to završilo.
Lara držim fige da prodje to sto prije ❤️
Ovo sam sinoc pisala al nisam stigla poslati, drama nam je s malom i spavanjem, ona bi i mamu i tatu, bas je bilo teško 😬
Tess meni je doktorica rekla da pijem čaj od lista maline i dala još neka dva homeopatska pripravka, one male kuglice, ovdje u Njemačkoj oni briju na to… I neko ulje sam mazala po stomaku, koje potiče prirodne kontrakcije. Koristila sam to sve tjedan dana, a sad jel to pomoglo ili bi i bez toga svega rodila ranije teško je reci 😅
Puno sreće ti želim ❤️
Hej cure, pozdravljam vas sve od nas troje 😊
Usli smo u 35.tjedan, blizanacka trudnoca i na pregledima smo na SD. Kako mi je ovo prva trudnoca zanima me kako prirodno potaknuti trudove i kako znati jesam li otvorena (osim vaginalnim pregledom)?
Nadam se da je normalan ovaj strah, nervoza, uzbudenje i neizvjesnost koju osjecam od jutros kako smo i sluzbeno usli u 35tt. 🙄
Koliko sam ja čula.. najbolja i najprirodnija metoda.. je sex hehe.. i mislim da će ti šetanje/penjanje po stepenicama/hopsanje na pilates lopti pomoći.. ali zar ne bi ti ipak probala dogurati do 37.tj pa onda s ovim svim lagano početi? Znam da blizanci često krenu ranije i super ste i dogurali, ali ... Da ih ne tjeraš van ako se njima ne ide još🤭 Sretno!🍀
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Usli smo u 35.tjedan, blizanacka trudnoca i na pregledima smo na SD. Kako mi je ovo prva trudnoca zanima me kako prirodno potaknuti trudove i kako znati jesam li otvorena (osim vaginalnim pregledom)?
Nadam se da je normalan ovaj strah, nervoza, uzbudenje i neizvjesnost koju osjecam od jutros kako smo i sluzbeno usli u 35tt. 🙄
Koliko sam ja čula.. najbolja i najprirodnija metoda.. je sex hehe.. i mislim da će ti šetanje/penjanje po stepenicama/hopsanje na pilates lopti pomoći.. ali zar ne bi ti ipak probala dogurati do 37.tj pa onda s ovim svim lagano početi? Znam da blizanci često krenu ranije i super ste i dogurali, ali … Da ih ne tjeraš van ako se njima ne ide još🤭 Sretno!🍀
Hehe, muz nije zainteresiran za sex tak da sam odlucila pogledat koje su nam alternative 😉 Da, nakon 37.tjedna bi pocela s cajem lista maline i stepenicama, a sad malo istrazujem da na vrijene budem spremna 😉 U svakom slucaju puno vam hvala na savjetima i zelim nam svima srecu te brz&sto bezbolniji porod 💪
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Koliko sam ja čula.. najbolja i najprirodnija metoda.. je sex hehe.. i mislim da će ti šetanje/penjanje po stepenicama/hopsanje na pilates lopti pomoći.. ali zar ne bi ti ipak probala dogurati do 37.tj pa onda s ovim svim lagano početi? Znam da blizanci često krenu ranije i super ste i dogurali, ali … Da ih ne tjeraš van ako se njima ne ide još🤭 Sretno!🍀
Hehe, muz nije zainteresiran za sex tak da sam odlucila pogledat koje su nam alternative 😉 Da, nakon 37.tjedna bi pocela s cajem lista maline i stepenicama, a sad malo istrazujem da na vrijene budem spremna 😉 U svakom slucaju puno vam hvala na savjetima i zelim nam svima srecu te brz&sto bezbolniji porod 💪
Hjoj znam točno kako je, tak bu i moj🙈😄 Ajme sad tek vidim da vi čekate curu i dečka..😍😍 Baš divno!;) Nadam se da će ostale metode upaliti;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Vecer cure ♡
A11 svakako jos malo,ovaj zadnji mjesec covjeka dovede do ludila 😅😅
Tess tvoj strah je sasvim normalan,nama je takoder ali ti imas dupli strah ♥️💚 slazem se sa Amelie ,neka njih dvoje jos u tebi,blizanci sami po sebi izadu dosta ranije,tako da ne znam da li ce ti uopce trebati te alternative 🤞
Katja eto a taman smo o tome pricale 😶 zelim vam svu srecu i da je bilirubin pao sutra 🤞 javljaj nam 🫂

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji