Jel ima ko problema sa jakom boli u stidnoj kosti i preponama? Danas sam 37tt, prije tjedan dana bila u TA, otvorena 2 cm, na ctgu očotavalo lažne trudove. Sad jedva hodam na momente, jel je moguće da se to nešto kuha ili?
Mene ti tako zna bolit. Počelo mi je sa nekih 36 tjedana. Nekad mi baš bude grozno bolno. Sad su mi već počeli bolovi u stomaku nalik menstrualnim, posebno navečer. Noćas nisam od bolova mogla spavat do neke 2 ure i tek mi je onda popustilo...

Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Jel ima ko problema sa jakom boli u stidnoj kosti i preponama? Danas sam 37tt, prije tjedan dana bila u TA, otvorena 2 cm, na ctgu očotavalo lažne trudove. Sad jedva hodam na momente, jel je moguće da se to nešto kuha ili?
Mene ti tako zna bolit. Počelo mi je sa nekih 36 tjedana. Nekad mi baš bude grozno bolno. Sad su mi već počeli bolovi u stomaku nalik menstrualnim, posebno navečer. Noćas nisam od bolova mogla spavat do neke 2 ure i tek mi je onda popustilo…
Dobro, znači ništa alarmantno. Prva trudnoća mi je ča ne znam odredit jel to tak treba biti ili ne. Mislim, znam klasične znakove poroda al ovakvu bol na ovom mjestu nisam očekivala baš u ovakvom intenzitetu
Tejuska, ajde srecom je sve dobro zavrsilo s trampolinom. Mogu misliti koji stres! Zar je kod tebe toliko jako puhalo?

Cure jeste primile drip u tim porodima?
Jesam, 12h su kemikalije naljevali u mene. A onda su mi rekli da je dobio žuticu zbog mojeg mlijeka. Premasno je, pa ne može obraditi. Moš' misliti! Ja sve što sam čitala nigdje to ne piše za fiziološku žuticu, već za dojenačku koja se javlja kasnije.
Tejuška tvoja priča sa trampolin, me sjetila moje priče sa malom kad je upala u govna,haha Sad mi je smiješno, ali dok si trudan takav stres i fizički napor te uništi. Važno je da se nikome nije ništa dogodilo. Izdrži još malo i čuvaj se! 🍀🍀🥰

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Amelie vidis ja sam sa J bas dugo primala taj drip,nisam znala da bi on bio razlog😳dobro da si mi rekla...sa N sam dobila ali bas mnogo krace...on nije imao zuticu.
Mrzlopoljka daa,ne pamtim ovakav vjetar vjeruj mi🙄
MarijanaMartin haha! Da,sjecam se vase price s blatom 🥲🤣🙈 Cuj,zbog mlijeka?? Ma da,sta sve necu cuti,hajd dobro🙈🤷♀️

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure 🥺 da vam se izjadam
Bila sam sa N vani,skakao je na trampolinu,odjednom je dosao takav nalet vjetra da je N bacilo na ogradu s trampolinom,jedva sam ga izvukla,pocela vristati od muke ..
Oporavim se od tog soka i 15min kasnije vidim kako vjetar nosi trampolin po dvoristu,tik do auta.. cure moje ja sama s djecom,jedva drzim trampolin,vicem J da mi mobitel donese,zovem sogora koji zivi blizu,on trci jadan,zovem muza on juri s autom,popigalo 2 stange,ali ajde zadrzali ga do auta,zavezali ga gurtnama za ogradu sad.. ja se doista cudim kako se nisam porodila do sada,dobila kontrakcije,povratila od muke…
Ajme užas!!! Koji stres!!! Dobro da ste na kraju svi ok.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Marijana to su čiste bapske priče da mlijeko može biti preslabo/masno. Prestrašno da takve gluposti pričaju u rodilištu, ali naravno da ne bi priznali što te kemikalije koje oni daju rade.. jer svaki lijek izaziva i neke nuspojave.
Tejuška najbolje je kad ide prirodno jer tijelo luči i vlastiti oksitocin koji je puno blaži, ovaj umjetni što se daje (pitocin) može prouzročiti ozbiljne probleme kod novorođenčadi.. posebno kod dugotrajne primjene.
I da, drago mi je da ste svi dobro nakon današnjeg dana!🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie hvala ti na objasnjenju,ja to tada prije 8g zapravo nisam imala ni pojma da je to drip,to sam tek naknadno saznala,nekako tada nije ni bilo ovog svega,toliko upucenosti u sve ili sam ja flegma osoba 🤷♀️🙈😄
Jutro svima♡
Da je dobro kod mene nije ali sta cu 🙄 Eno prehlada na N dosla nocas,mislim da nismo ni 2h spavali😶😶 njemu kad taj nos bude zacepljen/ili curi to je ziva katastrofa,place,baca se po krevetu 🥲 eno nas na inhalacijama 🤞
Limdsay nesanica mi je stalno ali ne volim tipkat i palit mob u mraku i budit ostale 🤣
Kako ste vi jutros? Bas je zahladilo,kod nas cak 2 😖

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hej cure, pozdravljam vas sve od nas troje 😊
Usli smo u 35.tjedan, blizanacka trudnoca i na pregledima smo na SD. Kako mi je ovo prva trudnoca zanima me kako prirodno potaknuti trudove i kako znati jesam li otvorena (osim vaginalnim pregledom)?
Nadam se da je normalan ovaj strah, nervoza, uzbudenje i neizvjesnost koju osjecam od jutros kako smo i sluzbeno usli u 35tt. 🙄
MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
Sluzbeni termin 13.05. 🤩
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji