Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    09. Travanj 2022. 20:01

Amelie vidis ja sam sa J bas dugo primala taj drip,nisam znala da bi on bio razlog😳dobro da si mi rekla...sa N sam dobila ali bas mnogo krace...on nije imao zuticu.
    Mrzlopoljka daa,ne pamtim ovakav vjetar vjeruj mi🙄
    MarijanaMartin haha! Da,sjecam se vase price s blatom 🥲🤣🙈 Cuj,zbog mlijeka?? Ma da,sta sve necu cuti,hajd dobro🙈🤷‍♀️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Omerta
    09. Travanj 2022. 20:38

Tejuska♡

Cure 🥺 da vam se izjadam
    Bila sam sa N vani,skakao je na trampolinu,odjednom je dosao takav nalet vjetra da je N bacilo na ogradu s trampolinom,jedva sam ga izvukla,pocela vristati od muke ..
    Oporavim se od tog soka i 15min kasnije vidim kako vjetar nosi trampolin po dvoristu,tik do auta.. cure moje ja sama s djecom,jedva drzim trampolin,vicem J da mi mobitel donese,zovem sogora koji zivi blizu,on trci jadan,zovem muza on juri s autom,popigalo 2 stange,ali ajde zadrzali ga do auta,zavezali ga gurtnama za ogradu sad.. ja se doista cudim kako se nisam porodila do sada,dobila kontrakcije,povratila od muke…

Ajme užas!!!  Koji stres!!! Dobro da ste na kraju svi ok. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Amelie
    09. Travanj 2022. 23:09

Marijana to su čiste bapske priče da mlijeko može biti preslabo/masno. Prestrašno da takve gluposti pričaju u rodilištu, ali naravno da ne bi priznali što te kemikalije koje oni daju rade.. jer svaki lijek izaziva i neke nuspojave.
    Tejuška najbolje je kad ide prirodno jer tijelo luči i vlastiti oksitocin koji je puno blaži, ovaj umjetni što se daje (pitocin) može prouzročiti ozbiljne probleme kod novorođenčadi.. posebno kod dugotrajne primjene.
    I da, drago mi je da ste svi dobro nakon današnjeg dana!🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Lindsay
    10. Travanj 2022. 01:09

Ima li vas jos s nesanicom? 
    Mene drzi tjednima 😊

Tejuska♡
    10. Travanj 2022. 07:10

Amelie hvala ti na objasnjenju,ja to tada prije 8g zapravo nisam imala ni pojma da je to drip,to sam tek naknadno saznala,nekako tada nije ni bilo ovog svega,toliko upucenosti u sve ili sam ja flegma osoba 🤷‍♀️🙈😄
    Jutro svima♡ 
    Da je dobro kod mene nije ali sta cu 🙄 Eno prehlada na N dosla nocas,mislim da nismo ni 2h spavali😶😶 njemu kad taj nos bude zacepljen/ili curi to je ziva katastrofa,place,baca se po krevetu 🥲 eno nas na inhalacijama 🤞
    Limdsay nesanica mi je stalno ali ne volim tipkat i palit mob u mraku i budit ostale 🤣
    Kako ste vi jutros? Bas je zahladilo,kod nas cak 2 😖

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Tess88
    10. Travanj 2022. 07:50

Hej cure, pozdravljam vas sve od nas troje 😊
    Usli smo u 35.tjedan, blizanacka trudnoca i na pregledima smo na SD. Kako mi je ovo prva trudnoca zanima me kako prirodno potaknuti trudove i kako znati jesam li otvorena (osim vaginalnim pregledom)? 
    Nadam se da je normalan ovaj strah, nervoza, uzbudenje i neizvjesnost koju osjecam od jutros kako smo i sluzbeno usli u 35tt. 🙄

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

• A11
    10. Travanj 2022. 09:54

Jutro 🌺
    Lindsay mene zna uhvatiti u sred noci, ustanem se na wc i vise ne mogu zaspati..izludi me. Sreca pa nije svaku noc tako
    Tejuska drzim 🤞 da N sto prije bude bolje 😊

Ja sam vam sinoc mislila da je to to i da ideem ali sve se smirilo..😣 Prvo je beba odjednom skroz podivljala, izudarala me di god je stigla a najvise sam osjetila naguravanje glavom prema dolje i jako probadanje i tako par sati sigurno na neke razmake. U međuvremenu me krenu bolit leđa bas uzasno i istovremeno trbuh dolje,bas menstrualna bol malo jaca i također na nekakve razmake al sve nepravilno. Ja otisla u krevet i kako sam zaspala tako se sve smirilo.. Mozda je bio nekakav znak da ce uskoro 😅

• 20.04.2022. 🌷

anchika
    10. Travanj 2022. 10:35

Curke da i tu pitam  vec sam zaboravila. Je li itko isao u TA na preglede s koronom?

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Travanj 2022. 11:36

Jutro🌸
    Hladno ali suncano bar kod nas u Zgu.
    Tejusks drago mi je da se saga trampolin dobro zavrsila. 
    Lindsay mene ne muci nesanica ali se dizem 3x na wc u noci i to mi razje san 🙈
    ---
    Ovo za zuticu i drip nisam znala. Ja se nadam da cu prirodno sve.  Na onom prvom nesretnom porodu sam imala fajn trudove i lijepi nagon za tiskanje tako da znam da mogu i da mi ne trebaju te droge.

Lijepu nedjelju vam zelim i da nam se neka bebica pridruzi...sumnjam da ce moja al nikad ne znas 😊🤭

• _Katja_
    10. Travanj 2022. 12:04

Pozdrav svima,
    Mi danas pušteni kući, ali sutra moramo opet do bolnice da provjere bilirubin, vidim aktualna tema bas 😬
    Nije van granica, ali je skoro, pa se boje da čekamo i ponedjeljak… Rekli su mi da ga budim svaka dva sata da doji, bas je puno uspavan. Joj tako me to brine. 
    Meni je danas mlijeko bas došlo, a on malo popije i uspava se ponovno. Već su mi grudi tvrde pa sam malo izdajala ručno, već mi se čini da me mastitis neće zaobići ni ovaj put 😭
    Tejuska ajme, dobro je to završilo. 
    Lara držim fige da prodje to sto prije ❤️
    Ovo sam sinoc pisala al nisam stigla poslati, drama nam je s malom i spavanjem, ona bi i mamu i tatu, bas je bilo teško 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.