Cure ja sam oko 40min kod frizera i vec sam imala 4 kontrakcije 😂😂 reko pa neces valjda sad hahhaha
Taman mi pramenove slaze 😂😂😂 jos i na veceru planirala navecer 😂😂 ali mislim da su lazni kao i do sada 😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska sutra ti taman 37 tt, danas se sredis, poveceras i sutra rodis😁
Arsancres super info za garazu i ulaz u bolnicu. Takoder idem na Sv.Duh. Ali uvijek sam nekak na onom gore parkingicu nasla mjesta. I znaci muz samo potvrda ne testiraju ga? To je super...mi oboje imamo potvrde.
---
Imam octanisept mozda cu i ja taj tyrosur nek stoji dobro ce doci.
Tejuska taman da se sredis i mozes na porod 😉
Jutroooo sretno 🤞😊💕
Arsancres fala na zabavnom štivu 😁 super je to sve prošlo 😍
Tejuska ne da ti Lota da se sređuješ 🤣
Za pupak sam uzela i sprej i prašak 😉
31👩❤️💋👨38
Bas mi je čudno , usto sam dobila i neke crijevne grčeve,ne znam bih li pošla do wc ili ne 🙈🙈 sramota me haha!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bas mi je čudno , usto sam dobila i neke crijevne grčeve,ne znam bih li pošla do wc ili ne 🙈🙈 sramota me haha!
🤣🤣 Pa otiđi.. Ne valja trpit
Trudnicama je sve dopušteno 😅
31👩❤️💋👨38
Tejuska bit ćeš najljepša u rodilištu 😍😆
Omerta evo jutros je ok mala, i dalje nosic curi, ništa drugo, pratit ću temp. Ništa od mog poroda dok ona ne ozdravi, blokirala sam to u glavi 🙈 Sinoc mi je još sluznog izašlo, i lagano me ponekad zaboli u dnu stomaka, al ništa ozbiljno još.
Dubrovcanka beba je odlično dobila na kilaži, bravo 👏🏻🥰 Lijepo i spava, tako to treba biti 😊 Zao mi je zbog muza, bas ga satralo…
Lu sigurno je lakse s malo većom razlikom medju djecom, ali onda treba krenuti “na vrijeme” 😅 Ja govorim muzu da kod nas ništa od trećeg, jer bih onda i njega trebala ubrzo, a vjerojatno bih bila za psihijatrije 🤯
Sretno danas na pregledima ❤️
Tejuška nemoj samo kod frizera😂😂
Ja bila s curom u sobi kojoj je sedma beba ovo bila, kaže da je četvrtu rodila skoro u autu haha, kaže glava je izašla, više nije muž mogao voziti, parkirali su u neki vrtić blizu bolnice pa je on išao pješke do hitne da mu daju neka nosila, ironija je što su mu iznijeli invalidska kolica, a on u panici dovezao to ženi, kaže ona pa kako da sjednem kad ću sjest bebi na glavu 😂
Sad je meni to smiješno i kad mi je ona prepričavala, al kontam da im baš i nije bilo u tom trenu hahah
Anchy ne testiraju muža, samo potvrda, ali se moj muž testirao svaka 2 dana od termina mog jer nismo znali kad bi moglo krenuti, a nije pelcovan čovjek pa da ne bi bilo da nemamo papir 🤭
----
A i te potvrde ja s oproštenjem nabijem na onu stvar, ja sam izašla iz bolnice u četvrtak, u subotu sam imala pozitivan brzi test. Nisam se ja imala gdje zaraziti nego u bolnici, na porod sam došla negativna jer su me testirali u boksu, muž je napravip svježi test u 13h popodne taj dan kad sam imala trudove.
Meni je krenuo nos curiti u petak, ali ajde ono nikom niš, iscrpljena sam bila od svega pa nisam išla za tim. U subotu i dalje tako, a još sam izmjerila i temperaturu 37.2, nije to niš visoko ali sam ja bila oprezna zbog poroda i onog što mi je rekao gin za streptokok i infekcije, a to su mi rekli i na viziti u bolnici, da sam ja sad "podložnija" i obzirom da smo imali u stanu tih brzih testova kupljenih za ne daj Bože, odem ja napravit jedan, dvije crte debele ko kuća 🙄 muž odma napravio isto, negativan. Sutradan opet smo napravili, on negativan, meni i dalje pozitivan. Sutradan nisam imala ni temp više, ali mi je nos curio i dalje.
I da sam htjela, nismo se imali kak izolirati, tak da smo eto svi ležali zajedno, ja sam pokušavala malu s maskom dojiti da baš u nju ne kapam nos, ali i to je bilo neizvedivo često.
Niš nije bilo curama, ja sam na kraju 5.dan imala negativan test, a simptomi su mi nestali kroz 3 dana možda, ali sam se testirala stalno zbog činjenice da imam bebu staru 6-7 dana tada. Mene je zapravo opralo kak će mene netko odvojit od bebe, da ona ne daj Bože završi na zaraznoj itd.. Al eto, na koncu mi po 2.put niš posebno to nije bilo, da nisam sama uzela test iz ormara, ne bi posumnjala na koronu uopće 😅
Bitno da meni muža nisu skoro pustili na porod, a imao je negativan test star par sati, to je vidljivo i na e građanima, nije da se ne može doći do podatka ak nema fizički papir, a netko tamo od njih je očito bio zaražen jer se ja nisam imala di zaraziti, nisam ni na balkon išla ta 2 dana od čet do subote.
Činjenica da sam ja opet prošla super ne znači ništa za neku drugu rodilju koja bi možda puno gore prošla, još onakva iscrpljena, porod, krvarenje, npr. imam osjećaj da je bilo korone kad sam 1.put rodila i da sam ju pokupila u bolnici, da me ne bi bilo više💩 ja sam bila užas, niti hodat kak spada, nit sjest, nito leći, kakvo kakanje, polijevala se litrom vode kad bi išla piškit, ma očaj
Evo taman krećem odgovarat drugu ratu haha, starija još spava, mala se probudila, sisa i bljuje ujedno i kaka, pa di ovo ima 😂
Dubrovčanka užas za muža, ali hvala Bogu da je sve dobro prošlo, svakako ste super brzo reagirali, e koma je to sa slijepim crijevom 🥴 nadam se da će biti sve okej sad pa dalje. Super za Leoni ❤️ to je baš super kilaža, zapravo je cca 700grama prosječni mjesečni dobitak, cura već sredila stvar 🙂 jel ti samo krvariš ili imaš i onako onaj pritisak dolje?
Omerta, ja ti mislim da meni niš nije od tog antibiotika djelovalo, evo stvarno. Naravno, na otpusnom su mi napisali kak sam dobila dozu cca 2 sata prije poroda, što je laž, pa 2 sata nije prošlo od parkiranja auta do poroda, a ne od antibiotika, to je sve po prijemu bilo tako ubrzsno da sam ja mislila da neće ni iscuriti. Ja mislim da ništa od tog nije no uspjelo djelovati, možda sam za pola sata rodila, evo ak je 40 min puno sam rekla 😐
Ali sam ja dobila terapiju koju sam završila tjedan dana prije, meni je gin rekao da on daje terapiju iz razloga što ne zna se kako će porod krenut i završit se, na kraju stvaeno tako i ispalo kod mene, da sam došla kojih pola sata ranije, ne bi možda ni stigla dobit ni to.. Pa mi je bilo lakše nekak s glavom jer sam se tješila da sam ipak dobila antibiotik svježe😶
Nadam se da će vam curke ozdraviti brzo, možda je neš prolazno ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji