Arsancres pa dobro nam došla nazad, bome si falila 💕
Baš mi je drago da je sve dobro prošlo na porodu a za cimericu te nitko ne razumije kao ja, iako moja nije bila romkinja 🤣
Od sve ljubavi i uspomena koje je već stekla a i steći će ih još? sumnjam da će se sjećati te jedne polunoći kod susjeda. Ne brini oko toga molim te 💛
Dubrovčanka drago mi je da je muž sad dobro. Nadam se da je dosta sad bolnica i svega i da možete napokon uživati svo troje kad se on oporavi. Bitno da je doma 💕
...steći će ih još bez upitnika 🤣 tu je trebao biti zarez ali eto nisam se pošteno naspavala od 27.2. pa mi nije za zamjeriti 🤣

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jooj kako sam se razveselila,od jucer 4 stranice za citati 🤗🥰
Dobro jutro svima♡
Hvala za pupak budem ja i prasak uzela pa nek stoji♥️
Arsancres nedostajale su mi tvoje price 🫂 pa ja sam se totalno uzivila,kao da gledam film,kao da sam bila tamo,pa ti si tako sve detaljno objasnila AJME !!! 🤩🥰 Porod WOOOW!
Drago mi je da si se vratila,i da ste dobro 💋
Dubrovcanka ajme bas ti je muza satralo 😔 bas mi je zao,zelim mu brz oporavak!!
Bravo za bebusku,bas divno napreduje 🤩🤩
Katja jooj 😪 pusa malenoj i da brzo ozdravi

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bol svima curke, nisam nikako aktivna jer sam radila do kraja 3.mjeseca i nikako nisam mogla sve popratit. Pitanje za cure koje su rodile u Petrovoj: Gdje su vasi partneri parkirali kad su vas doveli? Jeste nosile ruksak+kofer ili? Jel kofer s vama stalno ili? Ako me decko doveze do ulaznih vrata Petrove, je li bolje da odmah uzmem i kofer i ruksak ili da cekam njega dok ne nade parking? Inace nismo iz Zagreba i ne znamo gdje je ok parkirati..
Svima vam zelim puno srece i lijepih misli🥰🥰
Mene je moj ostavio autom na glavnom ulazu, sestra preuzme tvoj kofer, ja sam si nosila ruksak.
Poslije pregleda se presvlacis u spavacicu, i te stvari sam stavila u vrecicu u ruksak. Opet je sestra preuzela moj kofer do boksa.
Uglavnom, stvari putuju za tobom i stalno ih imas u vidu.
Parking nac usred dana je ravno dobitku na lotu.
Nocu vjerojatno malo lakse

Arsancres wooow zeno. Divnoo. Jos jednom cestitke i uzivajte.
Pupak krenuli smo samo sa octenispetom, no uvidjela sam da bi se to moglo oduziti jer je njoj rada od tiga samo slinila i radila se sukrvica.
Kad sam pocela sa tyrousrom, odmah se to pocelo susiti i kroz 2, 3 dana je otpao batrljak.

Cure ja sam oko 40min kod frizera i vec sam imala 4 kontrakcije 😂😂 reko pa neces valjda sad hahhaha
Taman mi pramenove slaze 😂😂😂 jos i na veceru planirala navecer 😂😂 ali mislim da su lazni kao i do sada 😂

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska sutra ti taman 37 tt, danas se sredis, poveceras i sutra rodis😁

Arsancres super info za garazu i ulaz u bolnicu. Takoder idem na Sv.Duh. Ali uvijek sam nekak na onom gore parkingicu nasla mjesta. I znaci muz samo potvrda ne testiraju ga? To je super...mi oboje imamo potvrde.
---
Imam octanisept mozda cu i ja taj tyrosur nek stoji dobro ce doci.
Tejuska taman da se sredis i mozes na porod 😉
Jutroooo sretno 🤞😊💕
Arsancres fala na zabavnom štivu 😁 super je to sve prošlo 😍
Tejuska ne da ti Lota da se sređuješ 🤣
Za pupak sam uzela i sprej i prašak 😉

31👩❤️💋👨38
Bas mi je čudno , usto sam dobila i neke crijevne grčeve,ne znam bih li pošla do wc ili ne 🙈🙈 sramota me haha!

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bas mi je čudno , usto sam dobila i neke crijevne grčeve,ne znam bih li pošla do wc ili ne 🙈🙈 sramota me haha!
🤣🤣 Pa otiđi.. Ne valja trpit
Trudnicama je sve dopušteno 😅

31👩❤️💋👨38
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji