Arsancres jos i korona 😳 zaista onda imas "srece" sto si je dobro podnjela,bas to sto kazes iscrpljena,krvaris... jos i to.
Ma sigurno je netko od njih bio a srackaju ako nemas potvrde i gluposti,a sebe ne gledaju 🙄🙄
Hahhaha mala ti je zakon 🤣🤣🤣 3 u 1 😀
Ovi laznjaci ne pustaju,osla i na wc i setala...neki su ono bezbolni a 3 sam ih morala prodisat 😳😳 uglavnom jos sam tu,zamislite 2,5h ja narandasta!!! Pramenovi ne primaju,oprali ih pa kako bude,nemrem vise toliko blajh imat na glavi. Saf preljev jedan pa drugi i ja od 08:15h tu...
Lovely daa,nakon svega plavog,sivog itd konacno rozo 🙈🙈
Sto se tice refluksa doslovno sam i ja imala,oko 4tj je trajalo i onda je odjednom prestalo,mislim da kako mi se trbuh spustio je i to nestalo. Odvratno nesto,budilo me po noci jer sam se skoro udavila doslovce u toj povracotki da ne kazem tak 😳
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Arsancres tako mi je drago što si se javila! Pitala sam se gdje si i kako si ❤️ Uživala sam čitajući tvoje iskustvo!
Pupak apsolutno nemam nikakvog iskustva, ali koliko čujem sad svi preporučuju samo Octenisept, a svi kažu da uz Tyrosur prašak puno brže i lakše otpadne. Pripremit ću oboje pa ćemo vidjeti.
Jutros mi je stigao babybjorn bouncer i baš mi djeluje ok. Skoro sve nam je sad spremno, čekam samo madrac za krevetić koji bi trebao stići ovaj tjedan. Posteljina i robica oprana i složena, higijenske potrepštine i pelene spremne. Fale mi još neke sitnice tipa krema za guzu i tako nešto, a moram i još do kraja složiti torbu za bolnicu. Volim biti spremna na vrijeme. Cijelu trudnoću me nešto šokiralo i iznenađivalo, tako da se ne bih čudila i da me trudovi iznenade 🤪 Zato neka sam ja spremna, psihički mi je lakše. A i zaista se sve više umaram, muče me trnci i bolovi u rukama, često umor i nesanica i općenito neka slabost. Nadam se da je to sve normalno..
Čekam pregled slijedeći tjedan i onda se nadam da će mi staviti preglede još češće jer sam ja tako nekako mirnija. Nikako da mi prođu sad ova 3 tjedna.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Arsancres napokon da je jedna opisala detaljan prikaz poroda i kako to sve kaotično bude u našim bolnicama🤭🤯 Ali nek je dobro prošlo🥰 I da vam nista nije od korone i da oporavak super ide.. bravo za vas cure!;)
Tejuška ma ti ćeš nam roditi danas/sutra.. s novim pramenovima😂😂 Jao tko će nam sad liste slagati🤭 Sretno!:))
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo mene sa pregleda... Moj malac ima oko 2800. Sve je u redu. Još uvijek sam zatvorena.
Tejuška ja i ti imamo isti dan termin poroda i moram ti reći da su i mene ima dva dana počele hvatati jače kontrakcije, sinoć mi je bilo baš nekako bolno kako do sada nije bilo. Ti si barem obavila frizera ako ništa drugo 😂, a ja ni torbu za rodilište još nisam spremila 🙈
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Od 12:10 do sad ravno 17 kontrakcija/trudova sta god!!!
Uopce ne znam kaj da mislim
Dosla do mame evo jedem burek,pa nemrem gladna ak ne popusti🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Od 12:10 do sad ravno 17 kontrakcija/trudova sta god!!!
Uopce ne znam kaj da mislim
Dosla do mame evo jedem burek,pa nemrem gladna ak ne popusti🤣
Tak je!! Ma ti rađaš!!:)))) Ali pomalo.. očito tek navečer kreće kad sad mirno jedeš burek😄
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ima li koja od vas mama iskustva s alergijama i dojenjem? Mene uvijek u petom mjesecu, a nekad već i u 4. opere dosta jaka alergija na trave.. Jedini put kad sam imala vrlo blage simptome bila mi je druga, vrlo rana trudnoća koja je brzo i završila 2020. Pitam se je li moguće da su me hormoni tada zaštitili i mogu li se tome opet nadati? Vidim da ne postoje alternative Telfastu i drugim lijekovima jer se svi izlučuju u mlijeko.. što ste vi koristile? Demi tebe je mučila alergija jel tako? Što ti je pomagalo?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Tejuška zar je već došlo tvoje vrijeme?! ❤️ Ok, sad me lagano panika hvata jer mi je termin 3 tjedna iza tebe 😬 Drži se i javljaj nam situaciju kad budeš mogla 💪
Amelie kad su krenuli čempresi i borovi u veljači bila sam očajna jer sam pretpostavljala da me najgore tek čeka u ožujku i travnju, a već u veljači mi je bilo grozno. Istraživala sam što smijem koristit, pitala ginića i dr. opće prakse i oboje su rekli da ne smijem ništa. Inhalirala sam se sa slanom vodom i ispirala nos fiziološkom svaku večer i to je to. Mogu ti reći da sam imala malo teže simptome nekih 10-15 dana i od tad sam skroz ok. Kao da mi se tijelo samo izborilo. Navodno trudnički hormoni ipak malo štite, kao i dojilje također. Još ne mogu vjerovat da sam bez lijekova, a da mi je ok 🤷♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Tejuška zar je već došlo tvoje vrijeme?! ❤️ Ok, sad me lagano panika hvata jer mi je termin 3 tjedna iza tebe 😬 Drži se i javljaj nam situaciju kad budeš mogla 💪
Amelie kad su krenuli čempresi i borovi u veljači bila sam očajna jer sam pretpostavljala da me najgore tek čeka u ožujku i travnju, a već u veljači mi je bilo grozno. Istraživala sam što smijem koristit, pitala ginića i dr. opće prakse i oboje su rekli da ne smijem ništa. Inhalirala sam se sa slanom vodom i ispirala nos fiziološkom svaku večer i to je to. Mogu ti reći da sam imala malo teže simptome nekih 10-15 dana i od tad sam skroz ok. Kao da mi se tijelo samo izborilo. Navodno trudnički hormoni ipak malo štite, kao i dojilje također. Još ne mogu vjerovat da sam bez lijekova, a da mi je ok 🤷♀️
Joj nadam se da ce i meni biti tako.. danas kao da sam prvi put osjetila da me svrbi nos. Ne mogu zamisliti da me uz sve u postpartumu još i alergija uhvati😱😭😭 Jer zna mi biti stvarno gadno, ali eto mantram onda da ćemo se izboriti.. krkam se i tako vitaminima i valjda ti svi hormoni nisu džabe u tijelu🙈😁 Nek pomognu malo! A ne sekiraj se oko ulaska u termin.. meni je 28.4. i onda ja sebi mantram da imam još 3 tjedna hehe.. a ustvari gledam si 12.5. i bas mi je lijep taj datum nekako.. hehe.. a eto do tad još više od mjesec dana.. imaamoo joooš vremenaa. Ja sam si tog 28. dogovorila frizera da se malo sredim jer tko zna kad cu opet stići.. a nisam iz kuće izašla zbog mirovanja više od mjesec dana tako da si onda valjda mogu priuštiti pola sata kod frizerke. Jel ti još miruješ?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Tejuska samo se ti najedi dobro, frizura je tu i sretno. Javljaj nam sve ❤️
Tea super za dobar pregled 😍
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji