Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    31. Ožujak 2022. 03:06

_Katja_

Omerta pitala sam se gdje si ti, dal si rodila 😊 I meni se približilo dva tjedna, sve sam si mislila daleko sam, sad mi je već malo frka 😊
    Znam da vam nema smisla pisati na obje strane, ali falite 💔 Javite nam obavezno kad rodite 🥰

Hvala ti što misliš na mene. 
    Pa da, slijedi odbrojavanje.. Sad me već na sve strane pitaju kad će, od teta u vrtiću do teta u dućanu. Što misliš koja će prva?  Koja si ti ono bolnica? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tonka341
    31. Ožujak 2022. 04:47

_Katja_

Dubrovcanka nas nije zaboravila ❤️🤗
    LucK slažem se s curama, i ja bih mirovala još do 37, ubrzo će to 😊
    Tonka kako ste vi, jesil se oporavila? Kako je mali prihvatio brata, kako ste na kraju s dojenjem? Ako vidiš poruku, sve me zanima 😊
    Nadam se da su sve ostale cure dobro i uživaju sa svojim bebicama 🥰
    Laku noć i sretno sutra tko ima pregled ☺️

Ja se jos oporavljam,a ovo drugo ne pitaj 🙈. U kaosu smo totalnom. Mislim on bebu podraga na 3 sec, ali je jako tuzan i ljubomoran i trazi sisat stalno. Evo bebi moramo jednom dnevno napravit bocicu jer je tesko izdrzat. Samo si u glavi govorim da treba izdrzat i da ce proci 🤗. 

Ante 💙 Maro 💙

anchika
    31. Ožujak 2022. 06:58

Jutro🥰
    Luck primiri se jos dva tjedna ako si mozes dozvoliti. A koliko si otvorena? 
    Amelie tokom zadnjeg tromjesecja se preporucuje uzimati omni biotic pandu, moze se uzimati i tokom dojenja i navodno kolonizira dobrim bakterijama bebina crijeva jos u trbuhu.. Sad jel istina, ne znam.. Slazem se za antibiotik, sigurno nije dobro odmah po rodenju, ali ocito je veca steta ako se pokupi streptokok nego ta doza antibiotika..

Maya34
    31. Ožujak 2022. 08:13

LucK ja bih na tvom mjestu ipak malo usporila tempo, ne doslovno zalegla i na taj način mirovala.. ali pripazila definitivno da 😁❤️
    Amelie zanimljivo.. 🤔  
    Sretno tko danas ima pregled ☺️❤️💙

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Demi30
    31. Ožujak 2022. 08:55

Tejuska♡

Dubrovčanka

Kako ste curke? Baš utihnulo ovdje?
    Čekamo nove bebice ❤️

Da jako..ostalo nas par koji nismo na fb,vi ste sve tamo presle na zalost.

Ima jako puno cura koje su na listi ovdje na forumu, a ne javljaju se nigdje. Tako da bih ja rekla da su ove "aktivne" prešle na fejs i nastavile biti aktivne, a ove neaktivne nisu aktivne nigdje 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

LucK
    31. Ožujak 2022. 08:59

Jutro cure i sretno danas 🤞😍
    Tnx na savjetima ❤️ svakako ću se ja još pripaziti tjedan dva dok ne dođu sigurniji tjedni. Ne znam koliko sam otvorena jer nisam imala jučer vaginalni pregled. Tada kod moje dr prije 2 tjedna bilo za vrh prsta 

31👩‍❤️‍💋‍👨38

zana89
    31. Ožujak 2022. 10:36

Jutro curke, ja idem svaka 2 dana u TA, bebica mi bas u to vrijeme bude uspavana bez obzira jedem li ili ne,rekla sam im da trebamo na ctg navecer kad se smirimo a bebe krenu divljati 😂
    Sretno svima na pregledima i porodima. 
    Moj doktor mi nista ne govori jesam otvorena ili ne, za sada je 3300g i to je to, tlak jedan pregled visok, drugi pregled normalan 🙈 

• _Katja_
    31. Ožujak 2022. 10:37

Dobro jutro svima 🤗
    Omerta imam osjećaj da ćeš ti prva 😊 Prvu bebu sam rodila četiri dana iza termina, a ova isto ne daje nikakave znakove da bi mogla uskoro, al bas nikakve. Ne osjećam ni pritisak dole, stomak mi je još visoko, žgaravica i to 😊 Znam da se može preko noći pokrenuti, ali necemo se sigurno sresti u bolnici jer sam ja u Njemačkoj. 
    Tonka drži se ❤️ da, proći će, tek je tjedan dana. Premali je on da se nosi s tim kompleksnim emocijama i dijeli svoju sisu 😅 
    Kod mene će isto biti kaos čini mi se, mala opet hoće samo mene, uvijek joj je tata čitao priču prije spavanja, a sad mogu samo ja, i pola noći ne spava nego doziva mama mama 🥺 Kad me vidi bez majice dodje da poljubi sisu i govori popila bebi mlijeko 🙈 Bojim se da ce htjeti da se vrati dojenju 😅
    Sretno vam svima, kakve god borbe vodite ❤️

• _Katja_
    31. Ožujak 2022. 10:54

Boobamara čestitam 🤗❤️ To je bilo bas brzo 😮
    Imala si i našu babicu, bas lijepo 😊
    Zarasti će to sve, bitno da ste vi dobro. Mazite se i uživajte 🥰

Tejuska♡
    31. Ožujak 2022. 12:58

Dan :))
    Boobamara čestitkee od 💙 Bas mi je drago da si se brzo porodila,zao mi je sto si popucala 💔 odlicno za bolnicu,kada bi barem tako i kod nas bilo..😊
    Jesi rodila onda 30 ili 31.3? Da dodam na listu.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.